A DK elnöke a Facebook-oldalán rohant ki a kormánypárt ellen.

Gyurcsány Ferenc: a Fidesz fasiszta bűnszövetkezet lett

Fotó: Facebook

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke legújabb posztjában azt írta a közöségi oldalán, hogy a Fidesz tönkrement és fasiszta bűnszövetkezet lett.

"Tönkremehet valaki úgy is és akkor is, ha ezt még nem tudja, mi több, ha esetleg még más se látja azt. Mert nem feltétlenül akkor megy valami tönkre, ha darabjaira hullik, hanem akkor, amikor már nem teljesíti létezésének értelmet adó feladatát"

– írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán.

Az ország egykori miniszterelnöke szerint a ,,Fidesz tönkrement", mert már semmit nem jelent nekik Kölcsey azon parancsa, miszerint „a haza minden előtt”. „A párt fasiszta bűnszövetkezet lett” – tette hozzá.

"Uralkodtak a mi környékünkön náluk aljasabb rendszerek is. Ideig-óráig. De nem lehet túljárni a történelem eszén. A Fidesz ezzel próbálkozik. Rajta fog veszni. Mert a történelmi élet sikerességének záloga nem a fizikai nagyság, hanem a szellem, az erkölcs nagyszerűsége. Akiből ez hiányzik, az bukni fog. A Fidesz bukni fog"

– tette hozzá a volt miniszterelnök.

Forrás: atv.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Maffia, és fasizmus. Fasizmus már volt Magyarországon, most azt kell "kripróbálni", hogy mit jelent amikor egy bűnszövetkezet ejti rabul az államot, keresztényi hazzafyas mezbe öltöztetve. Ilyen még úgyse vót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
Nem lett az is volt. Mindig is az volt. Meg faszista is az a-Laposukból is látszik. Csak úgy lóg ki a bőrkötésből.
Nemzethy Magyarosan.
Németh István
A dk. a gyurcsány-dobrev vonal a maki zaj; hadházi, és moslék pártok, szervezetk gyilkos-terrorrista szemkilövő, hazaáruló, külföldi pénzeken dőzsölő kommunistának sem jó aljas burzsúj hatalomra törő banda! A mai seggnyalói a vastag szarban dúskálva élvezkednek >>@Néro2: @namihami: @jesz: @Sámannus: @jáger laszló: @kereső: és baráti, családi körük!
ómió
Na, de Böszme efftárs! Amikor a választások előtt - és ezt Maki efftárs "kapitányotok" mondta - ti külön-külön képviseltétek a fasisztákat és a kommunistákat is, most mindezt a Fideszre hazudnád!?
bence
@KisTehen: ! A fidesz bolsevik párt vezetője megtartotta beszédét Tusnádfürdőn : "Ne figyeljenek arra amit mondok , arra figyeljenek amit csinálok" ! Ezt is Gyurcsányra hazudnád ?!
simmering73
Nem lett, 2010 óta az.
"A fasizmus a “fasces” szóból származik, amely egy ókori hatalmi jelvény elnevezése, és az egységet, az autoritást szimbolizálja. A fasizmus vallja a folytonosságot a történelmi múltból kiválasztott hősies, dicső korszakkal. Mussolini a római birodalommal, Orbán Szent István államával azonosítja új rendszerét, ahol a magyar változatban a Szent Korona az egység és az autoritás kifejezője."
nepszava.us/bartus-laszlo-az-unio-elso-fasiszta-allama/
bence
@KisTehen: ! Mit ?! Amit orbán elmondott Tusnádfürdőn ?! Mi köze volt ehhez Gyurcsánynak ?! Ez volt orbán Öszödi beszéde !!! Itt vallotta be , hogy megállás nélkül hazudott ! Nem csak éjjel nappal , hanem minden pillanatban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.