A köznevelési államtitkár január 26-ra hívta össze a sztrájkbizottság következő ülését – olvasható a Belügyminisztérium közleményében.

Közleményt adott ki a Belügyminisztérium: Összehívta a sztrájkbizottságot Maruzsa Zoltán
Fotó: Maruzsa Zoltán, a PÉNZ7 projektvezetője, köznevelési államtitkár a programsorozatot megvalósító szervezetek budapesti sajtótájékoztatóján 2022. november 25-én. Ebben a tanévben a diákok pénzügyi és vállalkozói ismereteinek fejlesztéséért megvalósuló PÉNZ7 tanóráinak pénzügyi témája a "Korszerű pénzkezelés és digitális biztonság", a vállalkozói témája a "Gondolkozz és vállalkozz!". MTI/Kovács Attila

A Pedagógusok Szakszervezete, valamint a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete részére megküldött meghívóban az államtitkár felhívta a szakszervezeti vezetők figyelmét arra, hogy

a január 23-ától meghirdetett országos sztrájknapokon a köznevelési intézményekben az intézményvezetők és a tankerületek az elégséges szolgáltatás körébe tartozó szolgáltatások teljes körű biztosításáért mindent megtesznek.

Hozzátette: a helyi sztrájkbizottságot, illetve sztrájkszervezőt terhelő kötelezettségek betartása a tanulók érdekeinek védelmét kell szolgálnia, a gyermekek semmilyen hátrányt nem szenvedhetnek.

Forrás: MTI/OS

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Faxkalap a gyerekek miattatok szenvednek hátrányt már 12 éve.
A hülye dumádat meg etesd birkáiddal azok vevők rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Van aki még hisz neki ? Aki igen, kresse fel orvosát, gyógyszerészét !
ómió
Törvényességet kérni!? Efftársaktól!? Ne vidd túlzásba!
Toller Béla
A vizipacik ne hívják össze a szakszervezetek sztrájkbizottságait ! Nem decens !
kereső
Na, de most komolyan? A hatalom hivja össze a "sztrájkbizottságot"??? Azt nem a sztrájkot kezdeményezőknek kellene? Vagy már a sztrájkbizottság is a kormány égisze alatt múködik?
Nessy
A következő problémás csapat az egészségügyi szakdolgozók! Rá ébredtek, hogy a kormány alaposan átvágta őket! Pedig már így is egyre nagyobb a hiány!
Havanagi
Orbán rendületlenül kitart a célja mellett.Emlékezzünk rá,hogy Simicska az akkori Orbán tervekre mondott nemet,azt mondta,hogy ebben ő nem fogrészt venni.-Igy szakítottak.Tehát,ha a nagy barát így vélekedett,nagyon aljas terve lehetett már akkor a dagadtnak,és ez egyre jobban körvonalazódik:hűbéri társadalom demokrácia helyett.Egyre jobban szorul a hurok a magyar társadalmon köszönhetően a hazaáruló birka népnek, aki ezt hagyja,sőt támogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.