„Mikor megláttam a címet, nagyobb tétekben mertem volna fogadni, hogy néhány sorral lejjebb vagy a TASZ vagy az AI betűszóval fogok találkozni. Nyertem” - írta blogján péntek reggel Bayer Zsolt. Arra a hírre reagált, hogy Pankotai Lili pert indít korábbi iskolája ellen.„Ez a szerencsétlen hülye gyerek meg arról beszél (mert arról beszéltetik), hogy ő nekilát »visszatolni a határokat«” - jelentette ki, majd megjegyezte, amúgy nagyon izgalmas „kis per” lesz. Úgy véli, ez pont fordítottja a kafkai parabolának ahol a „valaki megrágalmazhatta Josef K.-t, mert noha semmi rosszat sem tett, egy reggel letartóztatták” sor helyett a „Josef K. megrágalmazta a HIVATALT, aztán fel is jelentette, bár a HIVATAL semmi rosszat nem tett, csak ragaszkodott a normalitáshoz” sor érvényes. „Ez a modern kafkai világ. A TASZ, AI meg az összes többi pedig ennek a világnak a titkosrendőrsége és besúgó-hálózata. Egészen addig, ameddig hagyjuk, és nem számoljuk fel ezt a beteg, ocsmány világot”- zárta sorait a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Akkor te mi vagy?? a zsidó fajtádra csak szégyent hozol proli büdöspofájú,,,,,,,csak sz@r folyik ki a szádból, retkes patkány
Néro2
Mottó:
Aki Nagy Orr Bán rendszarát támogatja az vagy csak vegetatív idegrendszerrel jött a világra vagy maga is pont olyan korrupt mint a rendszar amit támogat.

bayerzsótfika... értelme sincs szólni ehhez a xardarabhoz.
gina
@Shikari: Mondja ezt egy szar buzi román tetü, jól megvagy ezzel a szemét zsidó féreggel, ez az igazság te barom !! ne válaszolj mert nem olvasom az ilyen senki irományát !!!
namihami
Megnyilvánult az Ötös Számú Vágóhíd. Minden frontra kell egy ""megmondó ember"". Ez az írott és elektronikus média samesza. Amit nem akar vagy még nem mer kimondani, azt ezzel a csatornalakóval kürtölteti ki.
Miként a Parragh lett most a jövendőbemondó embere. Amit ""tanácsol"" az szinte 100%-ban a jövő.
nejlontacskó
@Néro2: még szép, hogy egy korrupt tetű a zsóttika!
Valahogy a várbéli lakásáról, sem a vérplazma bizniszről, nem kíván nyilatkozni, a szardarab!!!
Nessy
Bayer elvtárslovagúr, ahogy idősödik, úgy lesz egyre ibkább értelmes mondanivaló nélküli alpári, ordenáré egyed! "Jobboldali publicista"! Nekik legyen mondva!
vacsi
Elképesztő, hogy olyan fiatalok, akiknek taníttatására a szülők rengeteg pénzt áldoznak, azzal nem foglalkoznak, hogy a gyerekükből ne váljon egy gusztustalan, ordenáré, ocsmány, trágár beszédű senki. Mert azok lettek - ez a lány is, meg pl. Trágárka is - holott mindkettő iskoláztatásába, életkörülményeire nagyságrendekkel többet fordítottak, mint amit egy átlagember megengedhet magának. Sajnos, még büszkék is a hülyegyerekükre! Na, csak pereskedjenek...
VASTAGBŐR
Nem teszik, amit a buzzancsokról felolvasott a kisgáré,
de azé az rsz-zsozinnyó azért vendég volt nála a szivárványos zokniba ... :D
Lehet egykét lasztit is vitt zsocinak .. cserébe lehet intéz egykis plazmát kéz alatt lol
a kis cuclibögyörő

hirhugo.hu/2020/12/09/igy-lazadt-a-hazibuli-botranyba-keveredett-szajer-szivarvanyos-zokniban-ment-el-bayer-zsolthoz/
Nessy
@Qqberci: De jól megél belőle! Megtalálta a megfelelő talpat most is!
Nyírfa
Bayer Zsolt, és mi van a te beteg., ocsmány világoddal? Akarsz beszélni róla? Nem? Nagyobb tételben mertem volna fogadni, hogy ez a válaszod. Mindazonáltal nem hülyegyerekezlek le,nem, mintha nem érdemelnéd meg, de , egyrészt úgysincs belátásod magadra, így teljesen mindegy, minek nevezlek, másrészt nekem idegen terep az a szint, ahol te mozogsz.
Valahol az életed során el- és beakadtál, Bayer Zsolt: lehettél volna oktató, de te fideszes lettél.
Néro2
@nejlontacskó: Az Nagy Nemzethy Érdek és a Nagy Nemzehy Érdekeket nem szabad elárulni mindenféle nyilatkozásokkal.
balos
A nagy nemzethy turulbaszok örülnek,hogy ilyen lovagjuk van!Tény!A ló meg annak örül,hogy nem ilyen fasza!Ez meg a való világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.