Az MVM gyakorlatilag csatát vesztett az elbénázott elszúrt számlák és a panaszos levelek áradatával szemben. 

Palkovics László hiába mondott le novemberben, és ugyan még a tárcája is megszűnt, a minisztercsere utáni első két hónap semennyit sem változtatott azon a káoszon, ami jelenleg az MVM-nél uralkodik. 

Gyakorlatilag összeomlott az MVM elszámolása, augusztusban jöhetnek a durva meglepetések

Fotó: 123RF.com

Az új tárca felállítása után az egyik első intézkedés elvileg az volt, hogy 400 fővel bővítik az ügyfélszolgálatokat, a lap szerint azonban a vállalat még január közepén is csak toboroz, azt is csupán átmeneti megoldásként, hiszen munkaerő-kölcsönzésben gondolkozik. Az egyik felsővezető egyszerűen elnevette magát, amikor arról kérdezték, hány embert sikerült toboroznia.

Ő azt jósolja:

a feketeleves augusztusban, az éves leolvasáskor és elszámoláskor jöhet, amikor a sok hiba miatt bőven lesznek olyan háztartások, amelyeknek egy összegben kellene törleszteniük a – nem is miattuk – felhalmozott tartozásukat.

A reklamációs és jogorvoslati lehetőségekről az RTL cikkében olvashatják bővebben. 

Forrás: RTL.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
"Az egyik felsővezető egyszerűen elnevette magát, amikor arról kérdezték, hány embert sikerült toboroznia."

Mennyi havi fixért vigyorog ez a majom?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@drrotf: Nem nem tudja - nem akarja!
Németh István
@Galway: @vacsi: @jáger laszló: @drrotf: @NKF:> ti a tudásaitok sztahanov produkálói, menjetek a náthás picsába, próbáljatok a saját fogyasztásaitok dolgában tájékozódni > egyrészt olvassátok le a saját óráitokat rendszeresen, írjátok fel az adatokat, majd hasinlítsátok össze, aztán nézzétek meg a kvótátokat - ahhoz hogyan is álltok < aztán menten tisztán láttok!!! TE köcsög öcsi > @justhpeter: ugyan is voltak is. meg lesznek is annomáliák! amédia meg összevissza locsog >> a propeller is!
De bízza holnapban > az usa-nato takarodjon a kurva anyjába; Európából, az Eu aljas msolék vezetés meg menjen a börtönbe - akasztásilag!
Gyurka80
@drrotf: Te tudod, milyen különbségek vannak a vízdíjakban?
Lepényleső
...ne aggódjuk,úgy is mi fizetünk azért is ha nem szakemberek,hanem káderek vannak mindenütt?
drrotf
Ha beütöd a keresőbe vízdíjak ,díjszabások címszavakat, akkor ott találsz egy két adatot amiből az derül ki, hogy vízművenként változó a vízdíj és a szennyvíz elvezetés díja.Ez azért érthető, mert a víz kitermelésének módja és szállítása minden vízműnél különböző és a víz szállításához szükséges vezeték és közműhossz is mindenhol más és más, s ezért a szolgáltatott víz ára is különböző mert a költségek is különbözőek.
kissé felnőttem
megállt a tudomány ja nincs ember egyszerű ám nem kell nekik fizetni, magas a számla kapnak melléje egy létrát tán elérik vagy lenullázódik a számla is , lejár a határidő azután minek kéne fizetnünk majd valamikor 60 év multán ugyis milliárdosok nem kenyérre kell nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok