Az MVM gyakorlatilag csatát vesztett az elbénázott elszúrt számlák és a panaszos levelek áradatával szemben. 

Palkovics László hiába mondott le novemberben, és ugyan még a tárcája is megszűnt, a minisztercsere utáni első két hónap semennyit sem változtatott azon a káoszon, ami jelenleg az MVM-nél uralkodik. 

Gyakorlatilag összeomlott az MVM elszámolása, augusztusban jöhetnek a durva meglepetések

Fotó: 123RF.com

Az új tárca felállítása után az egyik első intézkedés elvileg az volt, hogy 400 fővel bővítik az ügyfélszolgálatokat, a lap szerint azonban a vállalat még január közepén is csak toboroz, azt is csupán átmeneti megoldásként, hiszen munkaerő-kölcsönzésben gondolkozik. Az egyik felsővezető egyszerűen elnevette magát, amikor arról kérdezték, hány embert sikerült toboroznia.

Ő azt jósolja:

a feketeleves augusztusban, az éves leolvasáskor és elszámoláskor jöhet, amikor a sok hiba miatt bőven lesznek olyan háztartások, amelyeknek egy összegben kellene törleszteniük a – nem is miattuk – felhalmozott tartozásukat.

A reklamációs és jogorvoslati lehetőségekről az RTL cikkében olvashatják bővebben. 

Forrás: RTL.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
"Az egyik felsővezető egyszerűen elnevette magát, amikor arról kérdezték, hány embert sikerült toboroznia."

Mennyi havi fixért vigyorog ez a majom?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Galway
"Az egyik felsővezető egyszerűen elnevette magát, amikor arról kérdezték, hány embert sikerült toboroznia."

Mennyi havi fixért vigyorog ez a majom?
namihami
Ez is a szokott módon ""sikerült"" a fideszes szakembereknek!
Hiába, a rutin tagadhatatlan!
jesz
a képlet egyszerű...anno a déli kerítésépítére utasította Orbán az akkori honvédelmi minisztert...amikor megkérdezte hogy állunk, azt a választ kapta, hogy már rajtavagyunk...Orbán erre picsánrúgta a faszit, és azonnal új minisztert nevezett ki, aki rögvest nekilátott a kerítésépítésnek...

Nos a recept ugyan az kell hogy legyen: picsánrúgni az MVM vezetését, és azonnal kinevezni néhány talpraesett fiatalt...nem árt, ha matematikusok, hálózat/rendszerszervezők, és tudnak okosan nyilatkozni...(is)

Ha nem, akkor akár Orbánra is rádől a teli bili...
Sámannus
Túl sok ott a rezsiharcos elfogyott hamar a kalbász a kerítésből. Zűrzavart keltenek és a zavarosban halásznak.
vacsi
"a minisztercsere utáni első két hónap semennyit sem változtatott azon a káoszon"
Ez várható volt, az új miniszter valószínűleg a legfontosabb feladatának nem a munka hibátlan elvégzését tekintette, hanem a saját jövedelmének növelését...
NKF
Én nem tudom.Nálunk ha valamit megújítanak sikerül elbaszniuk mindent ami régen jól működött!
jáger laszló
Hát ilyen dolgok is zajlanak a felszín alatt amelyet a nagyközönség nem lát!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
drrotf
Ilyen jól működik a hivatal az MVM-nél !A kormány hoz egy rendeletet,de a végrehajtó állami vállalat nem tudja jól követni azt amit a jogszabály előír, nem tudja jól elkészíteni a számlákat , és ezért rengeteg ügyfél támadja le a vállalat ügyfélszolgálatát.Az állam ennek ellenére nem látja be hogy a vállalatai nem képesek a kacifántos rendelkezéseinek megfelelő adminisztráció elvégzésére és most már nem csak az energiával kapcsolatos intézkedéseket akarja vállalataival intéztetni, hanem az ország vízellátásába is be akar avatkozni.Át akarja venni , ingyen azokat a vízműveket amelyek mindegyike egyedi módon üzemel, és a helyiek jobban ismerik a feltételeket melyek között ezek a létesítmények üzemelni tudnak.Úgy gondolja az állam hogy majd ő egységesíti a vízművek működését, egyen vízműveket hoz létre amelyek azonos módon és feltételekkel fognak üzemelni.Gondolom itt is az adminisztráció olyan "zökkenőmentesen " fog eljárni mint az MVM-nél, és majd itt is hosszú sorban várakozó emberek lesznek, akik a hibás számláik kijavítását követelik.
jáger laszló
Pedig a munka nem igazán bonyolult!!
Csak az óraállást kell leolvasni ,majd ezután jöhet a fölösleges hókusz-pókusz!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
@Galway: @vacsi: @jáger laszló: @drrotf: @NKF:> ti a tudásaitok sztahanov produkálói, menjetek a náthás picsába, próbáljatok a saját fogyasztásaitok dolgában tájékozódni > egyrészt olvassátok le a saját óráitokat rendszeresen, írjátok fel az adatokat, majd hasinlítsátok össze, aztán nézzétek meg a kvótátokat - ahhoz hogyan is álltok < aztán menten tisztán láttok!!! TE köcsög öcsi > @justhpeter: ugyan is voltak is. meg lesznek is annomáliák! amédia meg összevissza locsog >> a propeller is!
De bízza holnapban > az usa-nato takarodjon a kurva anyjába; Európából, az Eu aljas msolék vezetés meg menjen a börtönbe - akasztásilag!
Gyurka80
@drrotf: Te tudod, milyen különbségek vannak a vízdíjakban?
Lepényleső
...ne aggódjuk,úgy is mi fizetünk azért is ha nem szakemberek,hanem káderek vannak mindenütt?
drrotf
Ha beütöd a keresőbe vízdíjak ,díjszabások címszavakat, akkor ott találsz egy két adatot amiből az derül ki, hogy vízművenként változó a vízdíj és a szennyvíz elvezetés díja.Ez azért érthető, mert a víz kitermelésének módja és szállítása minden vízműnél különböző és a víz szállításához szükséges vezeték és közműhossz is mindenhol más és más, s ezért a szolgáltatott víz ára is különböző mert a költségek is különbözőek.
kissé felnőttem
megállt a tudomány ja nincs ember egyszerű ám nem kell nekik fizetni, magas a számla kapnak melléje egy létrát tán elérik vagy lenullázódik a számla is , lejár a határidő azután minek kéne fizetnünk majd valamikor 60 év multán ugyis milliárdosok nem kenyérre kell nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.