Facebook oldalán számolt be arról Hadházy Ákos, hogy Pétervására fideszes polgármestere megfenyegette.

A fideszes polgármester megfenyegette az őt lebuktató Hadházy Ákost
Kép: YouTube

Múlt héten egy kacsalábon forgó „falusi szálláshelyet” mutatott be közösségi oldalán Hadházy Ákos amire 50 millió forint EU-s támogatást kapott Pétervására fideszes polgármestere, ő fenyegette most meg a kéviselőt, aki először azt hitte, ez egy vicc, de meglepődve látta, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet.

Ezután nyilvánosan üzent az arrogáns városvezetőnek:

Nagyon sok politikusról, -kisstílűtől nehézsúlyú gengszterekig-mondtam már nekik kellemetlen dolgokat, de eddig ő az első, aki nyíltan megfenyeget. Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?

Továbbá kitért arra, hogy őszintén nem tudja, mivel bántotta meg a családját.

Elmondtam, hogy ő maga 65 millió forintot kapott a kacsalábon forgó palotájára? Hogy a Magyar Falu programból a saját vadásztársaságának Ford pick-up terepjárót vásárolt? Hogy a horgásztó a feleségéé, és arra a területre épített a horgászegyesület 50 millióból(!) egy kétemeletes „információs pontot”? Hogy megírtam, hogy a fia vezeti a város hulladékszállító cégét? Hogy a rokonai még ezen felül 50 milliót kaptak különböző „vidékfejlesztési stratégiákra” és természetesen övék a trafikok is? Ja, utóbbit csak most írták nekem a helyiek.

- tette hozzá, valamint őszintén érdekelné, vajon tényleg nem tudja-e, hogy mi a baj azzal, hogy abban a végtelenül szegény kisvárosban, az EU-s pénzekről döntő grémium tagjaként ő nyeri a legtöbb pénzt?

Vagy mi a baj a „falusi szálláshely”elnevezésű jacuzzis luxusvillával? Vagy nem tudja, mi a gond azzal, ha munkaidőben takarítja a „falusi szálláshelyet”, miközben azért nincsen a munkahelyén, mert állítólag beteg? Ha nem tudja és úgy fenyegetőzik, az is nagy baj, de ha tudja, az is.

- fűzte hozzá.

Hadházy kitért arra is, hogy természetesen nem fél tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is!

Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte? De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!

- zárta sorait.

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@KisTehen: 11:44

Biztos vagyok abban, hogy nem pereli be.
Nem teszi mert akkor az állítások valóság tartalma is vizsgálatra alá kerülne. Abban az esetben pedig, mindenki előtt bizonyítottá válna, hogy mekkora disznóságokról van szó.

Mit gondolsz miért nem jelentették fel Hadházit azok akiknek sok-sok bűnére rávilágított ?
Megmondom, azért mert akinek vaj van a fején azoknak nem érdemes a napra mennie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A hülyékkel meg nem érdemes szótváltani, mert mint kiviláglik csak és csak is, csak egymást anyázni tudják! Finomabb esetben valamiféle szerencsétlen flótásnak titulálni! Miért nem lehet egyenesen dumálni > bizonyítani, hogy amit tettek, ami történt szabálytalan, kártokozó folymat kérik kivizsgálni kérnek eljárást, stb. Mi ért nem lehet ezt nyiltan korrektül csinálni?? aki ganaj dögöljön meg! Ennyi! DE nem az aljas sunyi szarkavarásnak kell érvényesűlnie a fél-informácók alapján akár- mindenféle hülyeségre következteni! Ha kell, ha nem mocskoljunk bárkit, bármikor, majd csak bejön valami! Hát a büdös kurva anyját az ilyeneknek!
De a lényeg >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu. vezetése börtönbe - akasztásilag!
ómió
Nem szokta még meg Hullaházy efftárs hazudozását!?
bence
Megáll az ész ! Még ez a fideszes tolvaj mer fenyegetőzni ! Hadházy helyében azonnal feljelenteném ! A fideszben jól bevált módi , hogy az EU milliárdokat a legnagyobb tolvajok maguk és családjuk között osszák szét ! Ami ennél is felháborítóbb , hogy mindezt büntetlenül tehetik !
nezelodo
Húúúú, de érzékenyek lettek ezek a tolvaj hazudozó dakoták! Bezzeg amikor intézményesen rágalmaznak meg másokat, akkor nem ilyen finnyásak! Aztán ha több év múlva elítéli némelyik NER társat, vagy valamelyik orgánumukat a bíróság, azt is elsunnyogják, és elszabotálják az ítélet végrehajtását.
Lepényleső
Nagy nyilvánosság előtt,nyíltan megfenyegette? - néhány héttel későbbi hírekben...;?
A bíróság nagy nyilvánosság előtt nyíltan el ezért az áldozatot el is ítélte,
míg a vádlottat megkoronázva a vármegye ispáni székébe emelte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.