A Kúria is helyben hagyta a bírósági ítéletet, ami szerint a TV2 Tények című műsorában valótlanságokat közölt Márki-Zay Péterről.

Jogerős: megint hazudott a TV2 Márki-Zayról

Megint lebuktak: most Márki-Zayról hazudott a Tények. Forrás: Tv2

Az ellenzéki-miniszterelnök-jelöltről olyan képet festettek, mintha az egészségügy leépítését tervezné írta meg a Népszava. Tavaly január 12-én

többek közt azt hazudták a „Szülészeteket zárna be vidéken Márki-Zay” című hírblokkban, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester leépítené az egészségügyi ellátórendszert (…), támogatja az egészségügyi intézmények centralizálását, vagyis azt, hogy több intézményből csak egy maradjon meg. Ez azt jelenti, hogy tömegesen záratna be szülészeti és sürgősségi osztályokat.

A Tényekben helyreigazítást kell beolvasni azzal a szöveggel, hogy: „valótlanságot állítottunk dr. Márki-Zay Péterrel kapcsolatban: a 2022. január 12. napján a TV2 televíziós csatorna 18:00 órakor kezdődő Tények című műsorszámunk »Szülészeteket zárna be vidéken Márki-Zay« című hírblokkjában valótlanul állítottuk, hogy dr. Márki-Zay Péter tömegesen záratna be szülészeti és sürgősségi osztályokat, továbbá valótlanul állítottuk, hogy dr. Márki-Zay Péter leépítené az egészségügyi ellátórendszert.”

Emellett 15 napon belül ki kell fizetniük 133350 forint felülvizsgálati eljárási költséget Márki-Zaynak – írja a 444.

Forrás: Népszava, 444
Fotó: Port

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez a NER imádókat nem érdekli, a többiek meg eddig is tudták hogy hazudnak. Viszont egy kicsit elkésett az ítélet, 1 évet, a TV2 hathatósan hozzájárult a hazugságaival, hogy a síkhülye fideszes szavazók megint megcsinálják 0rbánnak a kétharmadot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Ez a NER imádókat nem érdekli, a többiek meg eddig is tudták hogy hazudnak. Viszont egy kicsit elkésett az ítélet, 1 évet, a TV2 hathatósan hozzájárult a hazugságaival, hogy a síkhülye fideszes szavazók megint megcsinálják 0rbánnak a kétharmadot.
Nessy
@nemkati: Amit MZP-ről anno hazudtak, azt most a kormány valóban megteszi! Valóban padlóra küldi az egészségügyi ellátást!
nemkati
@Nessy: "A kormány ugyan azt állítja, hogy kórház nem kerül bezárásra, valójában azonban a városi kórházak jelentősen átalakulnának, azokban ugyanis elég lesz két osztályt fenntartani, és az egyszerűbb ellátási formákra fognak koncentrálni: komolyabb vizsgálatok és beavatkozások a megyei kórházakban lesznek elérhetők. Azt, hogy pontosan hol milyen ellátás lesz, szintén az OKFŐ-ben dől el."
Béla333
Örökre eltiltották az elkövetőt a tevékenységétől? Nem? Akkor szart sem ér az egész ítélet a választás után egy évvel!
nemkati
@Béla333: Ezen már én is elgondolkoztam, hogy ha egy pedofilt örökre el lehet tiltani olyan tevékenységtől, ahol 18 évnél fiatalabbakkal kerülhet kapcsolatba, akkor egy "Tények" c. műsorban hazudozót miért nem lehet örökre eltiltani olyan foglalkozástól, ahol a feladata a közvélemény tájékoztatása a tények alapján?
amortizáltok
megszoktuk már 2023 - ban sem lesz divat az igazmondás átverés riogatás megfélemlítés mi meg EDZŐDJÜNK: .
Nessy
@nemkati: Valamikor négy alapszakmai osztály kellett a kórház címhez! Továbbá megvoltak a tárgyi és személyi minimum feltételei! Ezek az elmúlt években már feledésbe merültek, sőt már csak a "kórház" szó sok esetben csak egy név lesz, mint a CBA, vagy a SPAR!
csak úgy....
hazudni rendületlenül
légy hívem,oh magyar
íme a szózat 0rbáni elöadásban!
neverland
MZP egy semmire való geci - egy porszívóügynök határozza meg az ellenzéket - EZ MILYEN MÁR?!
nemkati
@neverland: A semmirevalóról sem szabad hazudni.
Jozefina
Valótlanságot közölni bárkiről az bűn. És ebben élejárók a fidesz-kdp-hez hű médiák!!!??
nejlontacskó
@Shikari: te lehet, hogy megbasznád az anyádat, ha hagyná!!!
Feltételes módban írtam, tehát, nem kell megsértődni...
nejlontacskó
@Shikari: ne vetítsd ki másra, a saját valóságod!
Az csak rád passzol.
Sámannus
@Béla333: Most a felbujtókat kéne büntetni, ezeket pedig megbilllogozni, kinek az érdekében hazuduznak. Legalábbis a virtuális térben ennél erősebb itélet nehezen képzelhető el. még jól is mutatnának a nertársak röhöghetnének egymáson.
ómió
Még, hogy az eü. leépítését tervezte volna! Az egész országét!
nejlontacskó
@Shikari: a tiédet a bátyád, ezért vagy ilyen beltenyésztett barom... :)))
Lepényleső
Nem egyszerűbb azt az egy-két dátumot leírni amikor nem,- került hírekbe,- a tv ez által a vád alól mentesülve?
teuton
@ómió: A ragalmaid nevvel is vallalod, vagy csak nevtelenül? Mert nevvel egy kicsit sokba kerülne, ugye? Ezert mersz csak alattomosan nevtelenül ragalmazni, amugy "becsületes magyar modon"...
ómió
@teuton:Amikor a 2008-as államcsődötök "kopogtatott" és Böszme efftársatok emiatt visítva rohant az IMF-hez gigakölcsönért, amit kiadós népzsebi ígérete (és betartása!) ellenében meg is kapott, az, ugye, "efftársiasan rágalom", mert, ugye, az maga volt "az egész ország felemelése", nem pedig a leépítése! Így "píszí" hazudnotok!? Áprilisban, pedig, ahogy Maki efftársatok "intonálta", ugyanott folytattátok volna! Akkor, mit brekegsz itt "rágalmakról", analfabéta fajkretén náci efftárs!? Hazudd már meg "lécci"!
namihami
Hazudott??? Meglepődtünk? Meg se lepődtünk!
amortizáltok
a te gazdád meg csak fejte az uniós tehenet, és a gigahitelt hová fogja tenni és ki is fogja visszafizetni? A Böszmének nevezett elvtárs értette és tudta hogyan kezelje a válságot és a nagy nagy handabanda ellenére a 13- at nem Ő vettel el.és a lötty gazdádnak 12 év kevés volt a visszatápláláshoz ? Mégis csak a felénél totyorog ugye?
drrotf
Ha ezeknek a sajtó perekkel kapcsolatos bírósági ítéleteknek lenne valami hatása az megbüntetett félre, akkor már régen az adósok börtönébe kerülne a TV2 vezetősége, mert büntetésként már elvesztették volna még a gatyájukat is, és olyan szegények lennének mint a templom egere!Miután ezeket a büntetéseket a megbüntetettek a csikkzsebükből kifizetik, és működésükre semmiféle hatása nincs a büntetésnek, mert ismételten elkövetik amiért megbüntették őket,valami más módját kellene kitalálni a büntetésnek . Mondjuk először határozott időre kellene beszüntetni az adást, majd bűnismétlés esetén örökre eltilthatnák őket a hazudozástól!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, mifele allamcsöd??? Azonkivül mire volt az IMF-kölcsön felveve es milyen kamattal? Orbancod visszafizette egy masik, MAGASABB KAMATRA felvett kölcsönnel, amit PLUSZ 3 EVIG fizetett az orszag! Milyen kamattal van ez a kölcsön felveve, mennyivel dragabb, mint barmelyik masik, ol, az Uniotol felkinalt 0,5%os??? Milyen es mennyi kamatot kell most kifizetni a letelepedesi kötvenyekre, ill. mennyivel NAGYOBB kamatot kell az uj allamkötvenyekre fizetni, mint barmelyik masik orszag??? (Na ezt elarulom neked, egy nemet munkanelküli (!!!) kevesebb kamatot (5,09% THM!) kell fizessen egy szabadfelhasznalasu 15 millos ft-os kölcsönre, mint a magyar allam!!!) Adatokkal szamokkal gyere, ne hazugsagokkal!!! Ja, analfabetaknak a szamolas sem megy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.