Ismét élesen bírálta az Egyesült Államok Európa-politikáját Schiffer András ügyvéd, az LMP alapítója és korábbi elnöke.

Schiffer András: Példátlan amerikai beavatkozás éri Magyarországot
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Schiffer a Heteknek adott interjújában arról beszélt, hogy sürgősen véget kell vetni annak, hogy az Amerikai Egyesült Államok egy "állítólag szövetséges országot, mint Magyarország úgymond érzékenyítsen, demokráciára tanítson".

A magyar kormány narratíváját mostanában rendre felmondó Schiffer András szerint amikor orosz-bérencnek vagy Putyin-csatlósnak állítanak be bárkit, aki a béketeremtés iránti morális felelősség kérdését fölveti, akkor ez a bunkósbotozás pontosan az inverze Putyin belpolitikájának:

ahogyan Moszkvában gond nélkül letartóztatnak bárkit, aki nyilvánosan kritizálja a háborús politikát, Nyugat-Európában ugyan talán még nem tartóztatnak le, de morális megkövezéssel illetnek mindenkit, aki bírálni merészeli ezt a háborús politikát.

Schiffer András a podcast-interjúban elmondta, reméli, hogy "az európai közvélemény felébred, és fölélednek azok a békemozgalmak és azok a háborúellenes tiltakozások, amelyek ott voltak szerte Európa utcáin 2003-ban az Irak elleni amerikai agresszió idején".

Világossá kell tenni, hogy Európa egyaránt elítéli a putyini agressziót és az amerikai imperializmust

- jelentette ki a volt országgyűlési képviselő.

Forrás: hetek.hu

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Példátlan hogy MO minden ország belügyébe beleszól ahová csak tud!
Példátlan, hogy a magyar adófizetők pénzéből 100 milliárdokkal szól bele a fideszmaffia a környező országok és MO választásának eredményébe,
Példátlan az a mindenfelé áradó gyűlölet amit a fideszmaffia kelt mindenfelé a világban azok ellen akik nem fidesz vallásúak,
Példátlan ahogy a fideszmaffia áskálódik az EU-ban az ellenzéke ellen,
Példátlan ahogy a magyar történelem eddigi legaljasabb hazug, tolvaj, hazaáruló csürhéje, élén egy klepto és cezaromániás pszihopata gazemberrel veri és lopja szét MO-t.
Példátlan, hogy ilyen balfasz impotens ellenzéke van a magyar történelem legnagyobb gazembereiből összeált diktatúrának,
Példátlan az a tudatos károkozás amit a fidesz tesz MO ellen, ami kimeríti a hazaárulás fogalmát!
Példátlan, ahogy az egészségügyet szétverték és még a súlyos járványt is lopásra a hatalom megerősítésre használták ami okán több mint 35 ezer ember feleslegesen halt meg ami TÖMEGGYILKOSSÁG!
Példátlan hosszú sor van még amit felsorolhatunk a magyar példátlan események közül...
És végül is
Példátlanul nagy fasz vagy Schiffer!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@balos: Böszme efftársad ánuszából sziszegve ilyeneket hírdetsz!? "Szerencsésen nősültél"? Már el is vetted Bite efftársadat?! A bolsi aberrófajtátoknál ez a divat! De azért némi "efftársi felüdülésként", ugye, időnként Gréczy efftársadat is "sorra keríted"!? Sokaknak küldtök róla szelfiket?
NKF
Igaza van Schiffernek! Kár,hogy nem képviselő! Inkább Ő lenne,mint a szarházy ákoska meg
a parízeres jakabka!
balos
@szópó-ómió: Ezt a telibaszott mamád seggéből kapartad elő?Azért nem dicsekednék a muszkák által hanyatt esett mamád helyében!A nemzethy gecijeid újabb munkahelyeket teremtenek a felszópóiknak,meg neked,hogy tovább égessétek az adóinkat büntetlenül!Szóval fel a NEMZETHY tűzépre,hogy a himnuszt beteljesítsétek végre!A haza végleg feledésbe merül,csak a pokolba vezető utat sikerült megnyitnotok!
Dr. Proktor
@Maccska: Kifelejtetted a II. VH.-t!
Beavatkoztak náci és nyilas barátaid ellen...
kereső
Schiffernek egyetlen szava nincsen a kinai vasútról, a fundan egyetemről, paks 2-ről, az akkumlátor gyárakról- pefdig milyen "zöld" az ürge. És "lmp"- a nagy frászt lehet, bemutatod minden nap andrás. Orbánék bármit tesznek, neked csak USA, meg gyurcsány. Sukoró miatt tettél feljelentést. És mi van az egyetemi "modellváltással"?? Hallgatsz, mint xar a fúben- mert mindezeket orbán teszi.
Alfa
schiffer is belépet a zakkant kecskebaszók népes táborába...ezek a kecskebaszók valami új narkót kaptak a fidesz-ner tekk-es tartótisztektől,mert elvannak kábulva ...a fellegekben járnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.