Ismét élesen bírálta az Egyesült Államok Európa-politikáját Schiffer András ügyvéd, az LMP alapítója és korábbi elnöke.

Schiffer András: Példátlan amerikai beavatkozás éri Magyarországot
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Schiffer a Heteknek adott interjújában arról beszélt, hogy sürgősen véget kell vetni annak, hogy az Amerikai Egyesült Államok egy "állítólag szövetséges országot, mint Magyarország úgymond érzékenyítsen, demokráciára tanítson".

A magyar kormány narratíváját mostanában rendre felmondó Schiffer András szerint amikor orosz-bérencnek vagy Putyin-csatlósnak állítanak be bárkit, aki a béketeremtés iránti morális felelősség kérdését fölveti, akkor ez a bunkósbotozás pontosan az inverze Putyin belpolitikájának:

ahogyan Moszkvában gond nélkül letartóztatnak bárkit, aki nyilvánosan kritizálja a háborús politikát, Nyugat-Európában ugyan talán még nem tartóztatnak le, de morális megkövezéssel illetnek mindenkit, aki bírálni merészeli ezt a háborús politikát.

Schiffer András a podcast-interjúban elmondta, reméli, hogy "az európai közvélemény felébred, és fölélednek azok a békemozgalmak és azok a háborúellenes tiltakozások, amelyek ott voltak szerte Európa utcáin 2003-ban az Irak elleni amerikai agresszió idején".

Világossá kell tenni, hogy Európa egyaránt elítéli a putyini agressziót és az amerikai imperializmust

- jelentette ki a volt országgyűlési képviselő.

Forrás: hetek.hu

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
A II. világháború a legborzalmasabb példája annak, mi történik, amikor eleinte csak ráhagyják az agresszorra, hogy mit tesz. Először a Saar-vidék, Ausztria, Csehország majd egész Európa, minden kellett Hitlernek is, mert idejében, 38'-ban nem vágták tarkón. Schifferrel ellentétben sok százezer értelmes magyar gondolja azt, hogy Magyarországnak nagy szüksége van az amerikai nyomásgyakorlásra, hogy féken tartsák a fideszes tolvaj, nemzetrontó csürhét, élén a főkolompos pávával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@balos: Böszme efftársad ánuszából sziszegve ilyeneket hírdetsz!? "Szerencsésen nősültél"? Már el is vetted Bite efftársadat?! A bolsi aberrófajtátoknál ez a divat! De azért némi "efftársi felüdülésként", ugye, időnként Gréczy efftársadat is "sorra keríted"!? Sokaknak küldtök róla szelfiket?
NKF
Igaza van Schiffernek! Kár,hogy nem képviselő! Inkább Ő lenne,mint a szarházy ákoska meg
a parízeres jakabka!
balos
@szópó-ómió: Ezt a telibaszott mamád seggéből kapartad elő?Azért nem dicsekednék a muszkák által hanyatt esett mamád helyében!A nemzethy gecijeid újabb munkahelyeket teremtenek a felszópóiknak,meg neked,hogy tovább égessétek az adóinkat büntetlenül!Szóval fel a NEMZETHY tűzépre,hogy a himnuszt beteljesítsétek végre!A haza végleg feledésbe merül,csak a pokolba vezető utat sikerült megnyitnotok!
Dr. Proktor
@Maccska: Kifelejtetted a II. VH.-t!
Beavatkoztak náci és nyilas barátaid ellen...
kereső
Schiffernek egyetlen szava nincsen a kinai vasútról, a fundan egyetemről, paks 2-ről, az akkumlátor gyárakról- pefdig milyen "zöld" az ürge. És "lmp"- a nagy frászt lehet, bemutatod minden nap andrás. Orbánék bármit tesznek, neked csak USA, meg gyurcsány. Sukoró miatt tettél feljelentést. És mi van az egyetemi "modellváltással"?? Hallgatsz, mint xar a fúben- mert mindezeket orbán teszi.
Alfa
schiffer is belépet a zakkant kecskebaszók népes táborába...ezek a kecskebaszók valami új narkót kaptak a fidesz-ner tekk-es tartótisztektől,mert elvannak kábulva ...a fellegekben járnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.