Több órás, szenvedélyes hangú vita után elfogadta a kormánypárti többséggel elfogadták a mindössze egyetlen nap alatt a parlamenten átvitt Pintér Sándor-féle törvényjavaslatot, amely jelentősen szűkíti a Magyar Orvosi Kamara jogköreit, a szervezet szerint valójában lenullázza azt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egy újabb szúrás a már oszladó magyar jogállam tetemébe. Ez már hullagyalázás. Gondolom a Szignó Kati előbb alá fogja írni, mintsem a törvény az asztalára érne. Lehet már ott állt az ajtóban és a tollát nyalogatta. Annak örülök, hogy újból megmutatta a rezsim, hogy lófaszt akarnak ők, nem EU-s pénz. Navracsics példálózhat ezzel is. Nálunk jogbiztonság van , meg széles körű egyezetetés. Ez akkora jogállamiság volt, hogy még Brüsszelből is látszik. És akkor eljátsszák, hogy nem értik mi a baja az EU-nak a magyar jogállammal. Na ,most ugyan ilyen gyorsan kiléptetnek az EU-ból, a NATÓ-bol és bavezethető lesz a statárium, ha olyan kedvük lesz, márpedig lesz. Ez az egy lépés elég indok ahhoz, hogy egy kurva centet se adjon az EU ennek a fasiszta bandának. Annyi korlátolt hülye van ebben az országban, hogy itt már nem segíthet más, csak a piócás ember.
uploads.disquscdn.com/images/9a5d9c26ac9142f35ae764e97d50c4b06ca7171cfa9e74e10a30fe5026ef4af9.jpg?w=800&h=907
kereső
@Eladott Ország: Hazudnak a a svédek, meg a finnek- mert nálunk olyan, de ollan demokrácia van, és jogállam,, hogy a csodájára lehetne járni. De majd mennek a gumicsizmás tajparaszt fideSS képviselők- megkérdezni, hogy miért hazudnak? B+, ezt nem hiszem el- ilyet ...
Eladott Ország
@kereső: A mi kutyán kölyke, a Tóth Laci vamzer féle fideszes szatellit párt, már kimutatta a foga fehérjét. Bejelentette K(D)úró Dóra szívhag specialista, hogy nem fogják támogatni a svédek, és a finnek NATO tagságát, mert ők a béke pártján állnak és eszkalálódna a helyzet, ők meg így megkapják a fidesztől a júdás pénzt.
Eladott Ország
Minél rosszabb a gazdasági helyzet, minél jobban fogy a pénz, minél jobban szűkül a mozgásterük, annál agresszívabban fognak viselkedni. Nekik nagy a vesztenivalójuk, ezért nincs is más lehetőségük mint a legtovább kitartani bármi áron. Különben sokukat a börtön fenyegeti. Szóval lesz ez még durvább is! Novák Katalin majd át fogja vizsgálni, és szükség szerint normakontrollt kér. Vagy ilyesmit csak egy nem névleges köztársági elnök csinál. Nem hiszem, hogy foglalkozik ilyesmivel alezredesi stráfot kell políroznia és ablakot pucolni a papírzsepivel. Remélem az alezredes úr nem fogja szívatni a kopaszokat, de csak akkor, ha nem látják, kombinálva, köcsögölve a mézes csuprot.
“Audira cseréltétek a volgákat. Egy lóf@szt lett a hatalom szolgálat!”
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia0.giphy.com%2Fmedia%2F3o7aCVNE3yViyorOwg%2Fgiphy.gif&key=S9vVVbJ2NCF2Y4LKLnVhsg&w=800&h
e örö e bódottá
Magyarországot korlátozni kell!
Le kell tiltani és kizárni mindenhonnan!
Elvenni az összes jogkörét és összes lehetőségét.

Orbánnak meg kell halnia - sapkában, vagy anélkül!
kereső
@Eladott Ország: Ó, ők nem a fideSS-től kapják a júdáspénzt, hanem putyintól. Ez meg prémiumot ér. Bár, még messze vannak a "druzsbba" kitüntetéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.