Lázár János lefújta a HÉV és a 2-es metró összekötésének előkészítését, aminek sok ember nem fog örülni.

Lázár János gondolt egyet, és napi 40 ezer embert megszívatott legújabb döntésévelMTVA/Bizományosi: Róka László

Hadházy Ákos szombat reggel az Örs vezér teréről jelentkezett be, hogy beszámoljon a HÉV és a 2-es metró összekötésének terveiről – amely projektet Lázár János „egyetlen tollvonással” eltörölt. Ezzel pedig a független politikus szerint beláthatatlan időre elhalasztották a projektet.

Bezzeg a kedvenc hobbiprojektjére, a Szeged és Hódmezővásárhely közti tram-trainre nem sajnálta a pénzt, pedig az elvitt 80 milliárd forintot. Ehhez képest a HÉV-et naponta 40 ezer ember használja, a vasútvillamost pedig úgy 2500

– véleményez Hadházy.

Lázár másik kedvenc, politikai projektje a budapesti és vidéki emberek összeugrasztása, most is ezzel indokolja a beruházások leállítását. Csakhogy a HÉV-metró összekötés lefújásával nem annyira a fővárosiakkal tolt ki – persze, velük is, mert például Zuglón megy keresztül az autóforgalom –, hanem a kistarcsai, kerepesi, mogyoródi és gödöllői polgártársainkkal, vagy bárkivel, aki Budapestre igyekszik, hiszen továbbra is zötyöghetnek az elavult szerelvényeken vagy állhatnak a dugóban, ahelyett, hogy az autójukat P+R parkolóban hagyva, gyorsan és kényelmesen elérnék a belvárost

– folytatja a gondolatmenetet.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Hasznos is lenne, látványos is, a költségek egy jó darabig fedeznék a NER patkányok kiadásait - mégsem kell. A keresztúri vasutat sem fúrják meg aluljárókkal, felüljárókkal, minek ezt a várost még fejleszteni is ? A legszívesebben egy bazi nagy akkumulátorgyárat csinálnának a helyén, itt a víz, van áram, van kétmillió rabszolga...Hawai !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
e örö e bódottá
Őrület volt ez a projekt - ha jobban belegondolsz!
e örö e bódottá
Julius 9.-én megyek Manfred man Koncertre - az életemben másodszor!
Írnám, hogy ezen kívül semmi sem érdekel, de nem írom.
Az ember életében egyszerf sem fordulnak elő jelentős események, de hogy kétszer is...
verőce21
"A budapesti emberek is teljes értékű állampolgárok..." - Lódoktorházy
vitriol
lázárt azért hívta vissza orbán, mert ő kapta a feladatot, hogy keresztbe tegyen az ország- és azon belül Budapest fejlődésének. lázár azon nyomban le is állított minden fővárosi beruházást. Az sem véletlen, hogy Vitézy Dávid kidolgozta tökéletes közlekedési reformját a főváros és az agglomeráció közt, s amikor készen lettek a tervek, orbán menesztette őt, nehogy Budapest jól járjon! lázár pedig bármit mond, vagy tesz, az annyitisér!
jáger laszló
Lázár Budapestért mindent +tesz ahol csak tud
keresztbe!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@jáger laszló: Mutyigeri efftársad "érdemeit", azért, ne vitasd el, ha lehet! Még "barátilag" se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.