Nem fogunk engedni a nyomásgyakorlásnak, meg fogjuk védeni a gyermekeinket – írta Facebook oldalára az igazságügyminiszter.

Varga Judit kiborult a rájuk váró peren – Nem fog engedni a nyomásgyakorlásnak, megvédik a homofób törvényt

A balliberális sajtó örömmámorban számolt be arról, hogy a korrupt Európai Parlament mellett mely országok csatlakoztak az Európai Bizottsághoz a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indult perben. Azt azért már most szögezzük le, hogy egy ilyen eljárásban nem a beavatkozók száma dönt, hanem – már amennyiben bízhatunk az Európai Bíróság független ítélethozatalában – az uniós jog rendeltetésszerű/megfelelő értelmezése, például, hogy hol válik el a nemzeti hatáskör az uniós hatásköröktől.

A magyar érvelés teljes mértékben összhangban van az Európai Unió Alapjogi Chartájában foglaltakkal, mely kimondja, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülők joga. Továbbá, az Európai Unió működéséről szóló szerződés szerint az oktatás nemzeti hatáskörbe tartozik.

- jelentette ki, Varga aki szerint szomorú, hogy több tagállami kormányzat felült a Brüsszelből és a tengerentúlról gerjesztett gender-propagandának, arról nem is beszélve, hogy a Bizottságnak ma már minden kisebbség lényegesen fontosabb, mint például az őshonos nemzetiségek.

Ütnek, rúgnak, harapnak, megbélyegeznek, de senki sem mehet szembe a tavaly áprilisi népszavazás eredményével és 3,7 millió magyar ember egybehangzó akaratával.

- tette hozzá.

Meg fogjuk védeni gyermekeinket és ki fogunk tartani a gyermekvédelmi törvényünk mellett, sőt, ősszel újabb intézkedéseket fogunk benyújtani az Országgyűlésnek. Magyarországon lesz Európa legszigorúbb gyermekvédelmi szabályozása.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Téved a Nemzet Második Legnagyobb Hatalmú háziszárnyasa ! Lehet, hogy az övék lesz Európa legszigorúbb törvénye, de uniós pénzük akkor már nem lesz. Komoly gond lett mára a magyar kormány alacsony szellemi színvonala.
Galway
@Emmersson71: Szájernak és Kaletának!
Nessy
@Maccska: Pontosan annyi, mint a homofób törvénynek a valós gyerekvédelemhez!
Emmersson71
@Mirabilis: Szájer elöl férfi, hátul nő ;)
lusta
Nagyon érdekes ez a nagy megvédés különosen a válófélben lévő házi víziszárnyasunktól.
6. A családok védelméről szóló 2011. évi CCXI. törvény módosítása
„(1) Az állam − önmagukban vett méltóságuk és értékük miatt is − védi a család és a házasság intézményét, különös tekintettel a családi kapcsolat alapját képező szülő-gyermek viszonyra, melyben az anya nő, az apa férfi.”
(2) A Csvt. 1. § (2) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(2) A rendezett családi viszonyok védelme és a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogának érvényesülése különös jelentőséggel bír a testi, a szellemi és a lelki egészség megóvása érdekében.”
A Varga család akkó hogy is fog kinézni a megvédendő gyerekek szemszögéből? A válás után az anya lesz a nő, az apa meg a szeméthalom?Vagy fordítva, bár ismerve a magyar bírósági gyakorlatot, ez a ritkább.
jáger laszló
VJ IM
Ha harc akkor legyen harc!!
Nem hátrálok!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Mondja ezt egy beteg leszbi !!! ez a legnagyobb vicc...
vitriol
varga asszonyság olyan védelmi csoda, amilyen még nem volt. Kegyetlenül megvédi a homofób törvényt, ahogy megvédte a Pegazus jogtalan használatát, meg a korrupt végrehajtói szemétségeit! - Szóval most nagy harcra készül, valószínűleg "ez a harc lesz a végső!"
ómió
Nafene! A gyermekaberrációt megakadályozók lennének efftársiasan a "homofóbok"!? Az előidézni akarói meg a "szochazafiak"!? "Érdekes szereposztás"! Zombitársadalomra szabott!
simmering73
"Az orbáni újbeszél nyelvben a homofóbia, a homoszexuálisok elleni gyűlöletpropaganda a “gyermekvédelem” nevet kapta, ahogy a lopásnak nemzeti tulajdonbavétel, a fasizmusnak kereszténység, Orbán Viktornak “Magyarország és magyar nép” a neve. A melegek pedofíliával való azonosítása azonban a legdurvább és a legveszélyesebb csúsztatás, mert egy ártalmatlan társadalmi csoportot a legaljasabb és legvisszataszítóbb bűncselekménnyel azonosít. A homofóbia nekik azért azonos a gyermekvédelemmel, mert a homoszexuálisokat a pedofilokkal azonosítják.

Tudatos, szándékos bűnbakképzésről van szó, amely struktúráját tekintve azonos a zsidósággal szembeni diszkriminációval és gyűlöletkeltéssel, a kettő pedig valahol össze is ér. Egyértelműen náci propagandáról és uszításról van szó, amely nem csupán jogaiban korlátozza, emberi szabadságában és méltóságában sérti a szexuális kisebbségeket (és nem mellesleg magyar uniós polgárokat), hanem fizikailag is veszélyezteti őket, mert a verbális erőszakot mindig fizikai erőszak követi. Ez színtiszta nácizmus, amely a magyar fajt védi a melegektől, és rekeszti ki őket a társadalomból."
nepszava.us/a-homoszexualisok-elleni-gyuloletkeltes-nem-gyermekvedelem-hanem-gyermekveszelyeztetes-es-kepmutatas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.