Helyszíni szemlét tartott Tordai Bence budai ingatlanánál az igazságügyi szakértő.

Tordai Bence: "Ma annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre"
Fotó: Facebook / Tordai Bence

Tordai Bence közösségi oldalán számolt be arról, hogy erről a "fideszmédia" is tudomást szerzett, és megszállták a környéket.

Fideszmédia a kert végében: Orbánék törvényt hoztak a "magánélet védelméről", hogy Hatvanpusztán, Felcsúton és a kastélyaik körül a média vagy a nép ne zavarhassa meg őket – de úgy látszik, magánélete is csak az állampárt képviselőinek lehet, az ellenzékieknek nem: ma annyi fideszes médiamunkás tobzódott a kapunkban, hogy rá se fértek egy képre. A különdíj mégis a gyerekszoba ablakán befotózó fidesznyiknek jár...

- kezdte bejegyzését a Párbeszéd politikusa.

Tordai Bence szerint ennek apropója az volt, hogy beperelte "a fideszes kormányhivatalt a luxusvillázós lejárató kampányban vállalt szerepük miatt, és ma jött helyszíni szemlére az indítványomra kirendelt igazságügyi szakértő".

Hogy, hogy nem, a fideszmédia erről is tudomást szerzett, és megszállták a környéket, de úgy, hogy a gyerekeket evakuálni kellett, mert ennek egy szülő sem tenne ki iskolásokat és óvodásokat. Ja, de: a "családbarát" Fidesz-kormány propagandagépezetének irányítói. Kösz, Rogán, értjük: mélyre mentek

- tette hozzá bejegyzésében.

Az Index beszámolója szerint az igazságügyi szakértő és kéttagú kísérete kedden 15 órakor jelent meg az Attila utcai ingatlannál. A szakértő a mintegy másfél órán át tartó helyszíni szemle előtt és után sem nyilatkozott a jelen lévő újságíróknak.

A Magyar Nemzet keddi számában azt írta: a szakértő annak eldöntésében működhet közre, hogy az ellenzéki politikus szabálytalanul építtette-e II. kerületi házát.

Forrás: Facebook, Index

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nahát,ott látom a trolljainkat,kiskretént,girhesmacskát,bőrmestert és társaikat :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
@KisTehen: Te most melyik orbánról beszélsz ? Rogán orbánról ? A nincstelen bunkó orbánról ? A völner orbánról ? Netán a schadl orbnról ? Béni orbánról ? Kósa orbánról ? Melyikről ? Ezeknek nincs semmijük, mégse szűkölködnek, ahogyan kellene nekik !
balos
@KisTehen: Természetesen a feleségedet ezért tetted fel a veterára!
balos
@Toller Béla: Ne má!Olyan vagyon nyílatkozatokat írnak,hogy még a pap-ír is besír rajta!Az itt megjelenő turulbasznádi muszka felszopók még 56 ban is az orosz tankokat tolták a felkelőkre!Most pedig a nemzethy seggel játszák el úgyan azt!
Dr. Proktor
@KisTehen: ... valamint egy gázszerelő lett pár év alatt az ország leggazdagabb ember!
Magyarország a lehetőségek hazája!
Dr. Proktor
@KisTehen: Persze, ugyanaz a páros vérbaj mint a véres párbaj, a szarba csapni vagy a csapba szarni és effélkék, amikre ki vagy képezve...
ómió
Csak nem elzavartad a "bontási segítséget"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.