Soha nem voltunk még ennyire távol Európától – fogalmazott Kele János, a Momentum elnökségi tagja az uniós csatlakozás 19. évfordulója alkalmából hétfőn az MTI-hez eljuttatott dokumentum szerint.

Borsot tört Orbán orra alá a Momentum – EU zászlót tettek a Karmelita előtti kordonra

Közölték: hétfőn délelőtt a Momentum Mozgalom feltette az Európai Unió zászlaját a Karmelita előtti kordonra, hiszen Magyarország 19 évvel ezelőtt, 2004. május 1-jén csatlakozott az Európai Unióhoz.

Donáth Anna, a párt EP-képviselője szerint az Európától való távolodás egyik szimbóluma a Karmelita előtti "építési kordon", amely mögé cinikusan bújik el a miniszterelnök. Most már az is világos: a kordont a hatalom akár könnygázzal is hajlandó megvédeni.

EU-csatlakozásunk 19. évfordulóján muszáj emlékeztetnünk magunkat: európai értékek és szabadság nélkül nincs európai jólét. Aki ezzel próbálkozik, az hazudik magának és a választóknak, és szükségszerűen kudarcot vall

- fogalmazott Donáth Anna.

A Momentum szerint nincs ok az ünnepre, már a közintézményekről is hiányoznak az uniós zászlók. Nincs mit ünnepelni többek között a tanár- és diákellenes "bosszútörvény" miatt sem, amelyben "alapvető emberi és dolgozói jogaiktól fosztják meg a tanárokat. Mindezt kordonok mögül, rendeletekkel kormányozva" – fogalmazott Kele János.

A Momentum véleménye egyértelmű: európai országban nincs helye kordonnak, nincs helye az embereket kisemmiző rendeleti kormányzásnak – tette hozzá az ellenzéki politikus.

Forrás: MTI

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az igazi bors pedig putyintól jön:"A Generall SVR nemrég arról írt, az orosz elnök megromlott egészségi állapota miatt elvonult a média elől, amiről a Kreml „mellébeszéléssel próbálja meg elterelni a figyelmet”. Mint írta a csatorna, Putyin erős fejfájásra, gyomorfájásra, hányingerre és szédülésre panaszkodott, ráadásul egész napos rosszullét gyötörte. "
A nagytesvír dögrováson van. A csüngőhasúnak hamarosan új valagot kell keresnyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
SZERINTEM HOROGKERESZTES ZÁSZLÓ JOBB LETT VOLNA EZEKNEK A TOLVAJ SZEMETEKNEK
gina
@Maccska: Tudod te elmebeteg mi a bohóckodás ? hogy egy OV beteg cigány annyira fél hogy kordon és TEK védi, mert tudja hogy egy napot nem élne túl ha kitenné a lábát a nyilvánosság elé. te szerencsétlrn csak ti vagyok ennyire elkábulva ettöl a retkes hitlerutánzattól,
Nessy
@jesz: A zászlót nem szereti pártunk és a kormányunk a sok milliárd eurót, amiből nem kevesen lettek milliomosok, milliárdosok, az emútt 12 évben, már kevésbé!
jáger laszló
Máris jöhet akár a magyar zászló is félárbócra eresztve,,,
csak ennyi
barátilag
J.L.
TASzSz
@Philip Marlowe: Pontosan! Olyan, mint @Eladott Ország: mikor néha józan!
ómió
Talán, ha - Biden efftársatoktól eltérően - távolodnátok a virtualitástól, efftársak, más lenne a "látlelet"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.