Több órányi vegzálás után végül hajnali fél 2-kor kiengedték Tompos Mártont a Gyorskocsi utcából – írja friss posztjában a Momentum Mozgalom.

Hajnalig vegzálta a rendőrség az ellenzéki politikust a Karmelitánál történtek után

Ez idő alatt nem engedték be az ügyvédünket és nem engedték be egy másik ott lévő, még kiskorú gyerek szüleit sem.

Az persze nem derült ki, hogy miért vitték be a Momentum országgyűlési képviselőjét, ahogy az sem, hogy miért volt szükség este könnygázra, gumibotra és rendőri brutalitásra.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Mi szükség volt Olajossanya rendőrségének a brutalitásra?
Biztos fosik a maffia...
verőce21
Londonban vagy az Usa-ban a miniszterelnöki rezindencia előtti tüntetést gyorsabban és sokkal keményebb eszközökkel verik szét. Vagy lásd Párizst...
Pálinkás Pál
feljelenteni a zsarukat, legyen nyoma...kormányváltás után elszámoltatni őket...vagy, nem hagyni hogy ilyen megtörténjen...csak pár tízezer tökös legény lenne...kíváncsi lennék, ezek a derék vitézek meddig védenék a puhos seggét...?...
Toller Béla
@verőce21: Ez így, ebben a formában, egyáltalán nem igaz ! Minek csinálod ezt ?
verőce21
@Toller Béla: egy Markos-Nádas kabaréban hallottuk így ebben formában, mint tőled...! :)
jáger laszló
Minden kiderült!!
A nagy lószar semmiért,de így baxogtatták a képviselőt!!
Ez is a TEK harcmodorhoz tartozik...
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Tippetek sincs, miért, efftársak!? Asztaaa!
Toller Béla
@verőce21: A jobbaktól lehet tanulni, nem tudtad ?
Toller Béla
@Philip Marlowe: Azt ki mondta, hogy a Tompos nekiment a rendőröknek ? Talpig csiklandozta őket ? Vagy hogy ? Bement a vasfal mögé pofozkodni tán ? A Tompos ?
Toller Béla
@Maccska: Nem szembeszállsz, hanem a rendőr úgy dönt hogy szembeszálltál vele ! Nagy különbség, mert tiszta hazugság a második ! Nincs egy olyan felvétel sem,, hogy lekevertek volna egy frász a fröcskölő röndérnek ! Micsoda önuralom !
Eladott Ország
Mit is véd a Készenléti Rendőrség rohamsisakban, gumibottal és könnygázzal? Egy építési területet. Ez amúgy a kivitelező Magyar Építő Zrt. (= a jachtos Szíj L.) és egy őrző-védő cég feladata lenne. Vajon Pintér Sanya nem tud szakítani régi foglalkozásával vagy leszámlázza a kivitelezőnek? - Az meg továbbszámlázza az adófizetőknek. Ha építési terület, akkor fel kell jelenteni az építőt, mert akik ott tartózkodnak nem viselnek megfelelő munkavédelmi felszerelést. Egy ország nézi végig hogy kiskorúakat börtönöznek be, Budaházy féle gyilkosokat pedig kiengednek. Jön vissza a Rákosi korszak Orbán vezetésével.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Finfovilag.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F01%2FOrban-es-Rakosi-gif.gif&key=lgT5vzZ9zaqKAlJtJhOe8g&w=800&h=399
Béla333
Senki ne felejtse el, hogy az évek óra felállított, hazugságra épült kordont akarták a tüntetők elbontani, ugyanúgy, ahogy O1G és bandája tette évekkel ezelőtt.
Amire ugye azt mondta a bíróság, hogy egy ilyen cselekmény annyira csekély súlyú, hogy eljárást sem indítanak a maffiózók ellen.
Mi változott, hogy most meg vagy 100 rendőr, könnygáz bevetésével véd egy ugyanolyan kordont?
Namely
@Béla333: "Senki ne felejtse el, hogy az évek óra felállított, hazugságra épült kordont akarták a tüntetők elbontani"
Ez annyira szép volt! A jogokat most azonnal védd le, mert szerintem pólókra fogják nyomtatni, ahogy kikerül a nagyobb nyilvánosságba...
Béla, a költő... :)
Eladott Ország
Orbán királynak hiszi magát a Budai Várban. 362 millióért vettek aranytapétát Orbánnak... Ceausescu után szabadon!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277771583_5146669395378846_8827023767910473229_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=MxLW_2YMCz8AX8woYzc&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB637UPkHOcRXSbCDO9AxgKGFXWsevuZ7YzCzZuPJwIDA&oe=645883C1
Orbán dolgozószobájának átépítése és annak berendezése 3,8 milliárd forintba került. Ez a bűnöző és politikai prostituált geci, soha életében nem dolgozott, akkor minek a dolgozószoba és főleg ennyiért?! De a Lánchídra megigért 6 milliárd forintot az ellenzéki Fővárostól sajnálja, és nem adja! Szégyen! „ A szar felkerül a polcra, rögtön lekvárnak képzeli magát!”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/320390717_602734941659737_3037551282284517577_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=W1YjYXzQvCIAX_LULpY&_nc_oc=AQllbhuE-XwNPrB_Vj53sYtcNurCYg0rrfa-7kKLUpIlmZri3IEZmt3-dFqvnZucS30&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfC4aRuaM5lqJuPNzbd0jH-KnYI6cU4mhX7WESkIjtnOvA&oe=6458BFB8
justhpeter
A söpredék jobban tenné, ha a menkülő utat keresné, nehogy későn tegye.
Béla333
A mocskos maffiózók szétszedhették a kordont 2007-ben úgy, hogy bíróság mondta ki, hogy nem is indít eljárást, olyan csekély súlyú egy kordont szétbontani a Parlament előtt!
Valamelyik hülyemagyar maffiahívő biztos el tudja értelmesen magyarázni, hogy a tegnapi álságos kordon elbontása miben más, mint a Kossuth téren annak idején felállított kordon, amit O1G és bandája szedett szét, miközben a rendőrök bambán nézték az egészet?!
Namely
A szánalmas összefosás csürhének még mindig ugyanannyi mondanivalója van a nagyérdemű felé. Semmi. Így a semmittevését pótcselekvését leplezi. Ki kordonok feszegetésével, ki posztolgatással, stb.
Az összefosás dühe érthető: erőlködnek, és minden hírverés ellenére összehoznak egy félházas kutyapártos járdafestés akciónyi belterjes idiótát.
A többi polgár pedig, pártállástól függetlenül, szarik rájuk és az álproblémáikra.
Aztán itt összegyűlnek a hívők, és a jó kis akolmelegben ismét eldöntik, hogy mekkora, de mekkora diktatúra van, és hogy mostaztándetényleg megroppant a csúnynácifasiszta rezsim.
Next i
Béla333
Elhangzott: lesz folytatás!
Így a hülyemagyar maffiahívők megnyugodhatnak!
Aki Én
@Maccska: @ómió: @Namely: @verőce21: @Philip Marlowe: Ezen rugóztok, de azon, hogy mondjuk Völner miért nincs a sitten, azon nem.
Nálatok ez a megtorlandó bűncselekmény. Beszarás...
Ez kiveri a biztosítékot, de 2006, amikor égett a fél város, többszáz rendőr megsérült, emberek tízezreit tartotta rettegésben a felheccelt tömeg, az rendben volt.
Húúú, baszki, de ostoba fajankók vagytok...
Aki Én
@Namely: 10:27 Ezekből a gyermeteg, gúnyos írásaidból annyi derül ki, hogy tényleg nem értesz semmit.
Hú baszki, neked mire van ekkora arcod?
Hol maradtak a buta D-k?
csak úgy....
hamarosan a magyarok ismét megkaphatják nyugaton a politikai menekült státuszt..., szégyen!
csak úgy....
@KisTehen: megnyugodtam, te hülyén fogsz mehóni...
nemkati
@KisTehen: Gumilövedéket használnak?
jáger laszló
ORFK
Csak 1 baráti ,tisztázó beszélgetés zajlott le a rendőrség és a képviselő úr között!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.