Varga Judit igazságügyi miniszternek nem kell a szomszédba mennie néhány szép metaforáért.

Varga Judit: „Magyarország az a kőszikla, melyen megtörnek a baloldal befolyásolási kísérleteinek hullámai”Varga Judit/Facebook

Magyarország az a kőszikla, melyen rendre megtörnek a globális baloldal befolyásolási kísérleteinek hullámai

– jelentette ki az igazságügyi miniszter csütörtökön a CPAC Magyarország konferencián.

Varga Judit az Alapjogokért Központ által szervezett Együtt erő vagyunk! című rendezvény csütörtöki záróelőadásán azt mondta, Magyarország egyúttal az a kőszikla is, melyre a nemzetközi konzervatív összefogás egyik biztos tartóoszlopát fogjuk tudni építeni.

Magyarország Európa közepén egy olyan hely, ahol még él a szabadság, ahol az ember bármilyen kérdésben félelem nélkül elmondhatja véleményét, még akkor is, ha hagyományos családi értékeket vall, ha konzervatív és akkor is, ha ad abszurdum hisz Istenben – szögezte le a politikus.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
@Béla333: ...és a vallása. (kőszikla)
csak úgy....
juci kösziklázik, pötyi keményfázik..., vajon mi lehet az igazság? (csak nem megint hazudoznak?)
jesz
Varga egy igazi tökös miniszter...a többi csak tévelygő gólyatoll..
A válása bebaszott(ha nem kamu), de fel kell állnia...
Nehéz lesz igazán őszinte apát, férjet találnia ebben a pozícióban...izgalmas lesz vele lépést tartani, magasan van a léc.
kereső
"Magyarország Európa közepén egy olyan hely, ahol még él a szabadság, ahol az ember bármilyen kérdésben félelem nélkül elmondhatja véleményét, még akkor is, ha hagyományos családi értékeket vall, ha konzervatív és akkor is, ha ad abszurdum hisz Istenbe"(n).

És aki nem konzervativ, és nem hisz Istenben, és aki azt mondja, hogy a "család az család"!!- az is szabadon elmondhatja ??? El- viszont a hatalom részéről ezek az emberek "nincsenek"- a véleményük nem számit.
Nyírfa
Bármilyen anyagból volt gyúrva Magyarország, azt már szétvertétek. Ti, jobboldali nemzeti keresztények - valójában ócska kis nyilasok - akiknek csorog a nyálatok a fejlett Nyugat pénze után, át akarjátok venni a hatalmat Európában?
A falu utolsó lerobbant házából az EU szentélyébe képzelitek magatokat?
Csak nézek: honnan szalasztottak ennyi dilist, ennyi útonálló banditát?
Eladott Ország
Magyarországot nem uszító gondolatokkal nyugtalanítva, hanem köznapi hasznos jólétet gyarapító tettek sorával kell szeretni.” ( Deák Ferenc)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273940225_4604027763058559_9025332529011502960_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=JDx3Uc3Kh6QAX9a7l_X&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCLgtgSJvppEBE1oi1ND_r6ikACnZ1A6Z4gEbgHzt7CRg&oe=64581959
„Amit erő és hatalom elvesz, azt idő és a kedvező szerencse ismét visszahozhatják. De miről a nemzet félve, a szenvedésektől önmaga lemondott, annak visszaszerzése mindíg nehéz, s mindíg kétséges.” ( Deák Ferenc)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279207882_527911065622519_8058673999505143908_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=4z8hByPrhVoAX_cVm4O&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD6i5BI-nR4Oatjzt9HwImA2du1jVRw7zI0T7nhniAn5g&oe=6458E133
csak úgy....
@KisTehen: vedd úgy,hogy ök a magyar foci...,amihez 0rbán szintén nem ért! :)
kereső
Művésznő! Nem lehetne, hogy ne hazudj? Az EP legnagyobb frakciója, pártszövetsége az EPP- jobboldali, konzervativ keresztény pártok szövetsége. Hogy tőletek- a fasiszta szélsőjobbtól balra állnak az tény.
csak úgy....
@KisTehen: most mondjam azt,hogy kár érted, -nagy lófaßt?!
hülyének születtél, hülyén visz el az ördög...
jáger laszló
Hát igen
MO 1 labor ahol ki fogják kísérletezni az új konzervatív stratégiát a liberálisok LN amit ő vezet!!??
Hát erre kíváncsi leszek.hogy haladnak majd a kísérletek!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@KisTehen: nedveske!Ha kiemelnéd a fejed a nemzethyseggből meglátnád,hogy vargajocó éppen a vibrofont tolta be a helyére,hogy élvezze a közönsegget!
namihami
Reménykedhetünk (???) abban, hogy egy jó numera talán még helyreránthatja az agyát? Tipikus fideszbetegség, mivel kecskéhez vannak szokva, nem biztos, hogy képes rátalálni a kielégítő szexre. És ez a kóros állapotuk (morbus apenicus illetve orgasmus cauprum) rohamosan romló mértékben, állami szinten jelentkezik!
drrotf
Kérdezem csak, hogy milyen kőszikla Magyarország?Olyan mint az Alaptörvénye , amelyről szintén azt állították, hogy szikla szilárd alapokon áll, azután csak módosítgatták, farigcsálták, s volt olyan is hogy még hatályba nem lépő rendelkezésin is változtattak a "fijúk," mert elsőre nem tudták leírni azt amit akartak?Nem fosóhomokra épített vár az ilyen?módosították ?
Nessy
@drrotf: Megelőztél! .-)) Nekem is a "gránit szilárdságú" jutott eszembe! Ha a "kősziklát" is kapásból tízszer átfarigcsálják, egy kis tengeri kavics marad belőle!
Clavigo
@Shikari: Te inkább egy szardarabra hasonlítasz,,a fitymaszos szennyvízben...Bűzlesz more.
teuton
@Shikari: Ja, olyan szirt, hogy csak eddig 27 törvenyt kellett modositani nehany honap alatt, különben nem jön a zsozso... Na akkor nagyon puha az a köszikla, ami inkabb folyos szar, mert egyetlen hullam elmossa...
Péter2
Kőszikla keménységű , minél keményebb annál könnyebb törni ! Egy kőfaragó ismerősömtől tudom ., nem jó jucus a hasonlat !!! Mint a gránitszilárdságú alaptörvény , amin szinte minden hónapban módosítani kell és , nagyon megkérdőjelezhető a léte !!!
kereső
@Shikari: Soros, soros, soros,...ballib, libsi, gyurcsány, üldözik, rugdossák,,,,,,,,szegény Soros György, az a legnagyobb bűne, amit Magyarország ellen elkövetett, hogy a kollégistákat- és főleg orbánt kivakarta a trágya dombról.
Primitivek vagytok...
ómió
Pedig a külföldi efftársak még jó sok dollárt is "gurítottak" a honi seggnyalóiknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.