Csak nagyon kevesen tudják, hogy Novák Katalin magyar államfő nemcsak egy másik ország képviseletében, hanem egy távoli rokonként is volt jelen III. Károly brit király koronázásán - írja a Tények.

Itt a hét szenzációja: Novák Katalin és III. Károly király rokonokFotó: Facebook/Novák Katalin

A rokoni szálat pedig így vezették le:

Károly szépanyja, gróf kisrédei Rhédey Klaudia Zsuzsanna, akit a Székelyföldön található erdőszentgyörgyi református templomban kereszteltek meg. A távoli rokon egyúttal nagyiványi Fekete Erzsébet ükunokája is, utóbbi pedig már Novák Katalin családfáján is jelen van, ha a 17. század végéig visszamegyünk az időben.

Így tehát, igaz nagyon távolról, de rokoni kapcsolatban áll egymással a brit és a magyar államfő – állapította meg a kormányzati portál.

Forrás: tenyek.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
Tenyleg, ebben a szaloncukor-ruhaban hasonlit is a Karolyra...
drrotf
Nincs ebben semmi különös, hiszen ha a családfákat hosszú távon nézzük rájövünk hogy mindannyian testvérek vagyunk.Ezt az álláspontot az egyházak is hirdetik . Az ősszülők Adám és Éva voltak.
csipetke
Katyi,Katyi...Magadon felejtetted a köntöst,meg a hálósipkát?Asszem fizetünk neki stájlisztot is, mé' nem öltöztették fel normálisan?Az OKJ-s ales gönce jobb,mit a feleségéé, vajon menyibe fájhat az adófizetőknek?
Dr. Proktor
Ha kellően visszamegyünk az időben, akkor mindannyian rokonok vagyunk...
Nyírfa
Jó reggelt, rokonok! :))

Szeretem az ilyen napindítást: kortyolgatom a kávém, és röhögcsélek. Duplán van min, a kormánypárt 24 órás szolgálatban rendezi meg a nemzeti burleszket, ti pedig véleményezitek. Ez nem heti, hanem napi hetes. :)
Keddi ajánlatom: legyetek bátorak, és tartsátok be a törvényeket! :)
evacica
Jaja! Most mindenki kutyabőrös lett mert ez a divat! Az átkosba meg mindenki munkás paraszt felmenőkre büszkélkedett mert az volt a menő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.