Az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségét 8500 elkötelezett életmentő alkotja, akiket egy nemes cél, a segíteni akarás köt össze – írták a Facebookra kirakott bejegyzésükben.

Gyűlöletcunami zúdul a mentőkre Gálvölgyi miatt, szerintük politikai támadást indítottak ellenük

Elmondásuk szerint munkájukra hivatásként tekintenek, amit a legmagasabb szakmai színvonalon szolgálnak a nap minden percében, tekintet nélkül a betegek társadalmi-, vallási-, etnikai- vagy egyéb hovatartozására.

Egy ismert művész esete kapcsán vétett irányítói hiba miatt ezt most több médium is kétségbe vonta és politikai támadást indítottak a mentőszolgálat ellen. Ezzel azt a hamis látszatot keltik, hogy a bajtársak nem tesznek meg mindent a betegekért és megkérdőjelezik a mentők szakértelmét, amivel évente 1.2 millió rászorulónak segítenek.

- írták a Gálvölgyi-ügy kapcsán.

Gálvölgyi János színművészhez először nem küldtek mentőt, mert nem ismerték fel nála az életveszélyt.

A színészt most lélegeztetőgépen tartják, tüdőembóliája van. Az ATV Híradónak név nélkül nyilatkozó kardiológus szerint egy tüdőembóliás embert tilos mozgatni, bár ezt a hozzátartozók nem tudhatták. Az orvos szerint a mentésirányítónak fel kellett volna ismernie a tünetekből a nagy bajt.

Az Országos Mentőszolgálat bajtársai továbbra is legjobb tudásuk szerint, lelkiismeretesen végzik munkájukat és segítenek MINDEN RÁSZORULÓNAK!

- tették hozzá a bejegyzésben, ahol letiltották a kommentálási lehetőséget.

Mint ismert, a mentőszolgálat elmarasztalta a mentésirányítót, megállapították, hogy rosszul döntött. A téves döntés a rendőrség figyelmét is felkeltette. Az ATV Híradóját arról tájékoztatták, hogy hivatalból indítottak nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt.

Egy tapasztalt mentésirányító úgy gondolja, ebből az esetből nem lenne ügy,

ha nem egy országosan ismert és népszerű személyről lenne szó

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Idióták, nem a mentökre kellene üvölteni hanem erre e retkes kormányra !! De ahhoz mind hülye a magyar
Sakk Matt
@gina: IS!
Azért, mert alulfizetett és leterhelt a mentésirányító, még végezhetné a munkáját rendesen! Ha pedig elégedetlen, álljon a pedagógusok mellé a tüntetésükön!
Sakk Matt
@Nessy: Rengeteg alulfizetett melós van. Ha mind beleszarna, szépen néznénl ki!
Nessy
@Sakk Matt: Nem írtam a fizetésekről! Úgy mellékesen tudjuk, hogy milyen belső utasítások, előírások alapján dolgoznak?? Néha a belső utasításokban hajmeresztő dolgok vannak ,nem kevés területen! Ami természetesen titkos, nem beszélhet róla senki!
gina
@Sakk Matt: Ez is igaz, de 99% ban a rendszer a hibás...
Sakk Matt
@Nessy: Nem kötelező ott dolgozni! Egy utasítást pedig addig kell végrehajtani, amíg nem veszélyeztet emberéletet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.