A terrorizmus miatt előbb 17, majd 6 év fegyházra ítélt Budaházy György szabadon engedése még a fideszeseknek sem tetszik maradéktalanul.

Már ősszel eldöntötték, hogy Novák Katalin ránk fogja szabadítani kedvenc terroristáját

Budaházy György szabad ember lett. Forrás: Youtube

A megkérdezettek háromnegyede hallott róla

és ötödük tartja helyesnek, hogy

Ferenc pápa látogatása alkalmából Novák Katalin, a Fidesz-alelnökből lett köztársasági elnök kegyelmet adott a terrorizmus miatt elítélt Budaházy Györgynek.

A Publicus Intézet Népszavának készített felmérése szerint 54 százalék tartja normálisnak, hogy létezhet elnöki kegyelem. Budaházy ügyében viszont 75 százalék nem adott volna menlevelet.

Még a fideszeseknek is csak 41 százaléka értett egyet Novák Katalin döntésével, miközben az ellenzékiek öt, a bizonytalanok nyolc százaléka támogatta.

Leginkább a szakmunkások (31%) és a 30-60 év közöttiek szimpatizáltak az elnök döntéssel, legkevésbé pedig a diplomások és a 30 év alattiak – írja a 24.hu.

Budaházy Györgyről a megkérdezettek fele úgy gondolta: jogosan ítélték el, bűnös volt, miközben a Fidesz-tábor hívei közül másfélszer többen gondolták ártatlannak, mint bűnösnek.

A Népszava megkereste azt a férfit is, aki tavaly októberben arról írt Facebook-oldalán, hogy

egy „nagytudásúkisatyaúristen” közölte vele, „megegyeztek” Budaházy kiszabadulásáról.

A balassagyarmati férfi a lapnak azt mondta, korábban a Jobbik színeiben politizált, de mióta a párt veszített radikalizmusából, elváltak útjaik, belépett a Vitézi Rendbe, ahol karitatív tevékenységet folytat és a rendvédelmi tagozat egyik vezetője. Azt mondta,

Budaházy szabadulásáról, még a tavaly áprilisi parlamenti választás előtt a Fidesz egyik helyi vezetője beszélt neki, bizalmasan.

Virág Andrea, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója azt mondta a lapnak, hogy az államfői kegyelemmel a szélsőjobb, a Mi Hazánk szavazói, valamint a Fidesz radikálisai felé tett gesztust Orbán Viktor, Novák Katalinon keresztül.

Fotó: Youtube

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
@ómió: Hülye! Elsősorban nem a kegyelmi intézménnyel van a baj, hanem az ócska társaságoddal... Kegyelmet annak adnak, aki nem terrorista, nem anarchista, megbánta tettét, és nem várható, h megismétli, és főleg(!) nem lesz hős ettől. Budaházy nem bánt meg semmit, ugyanúgy felforgató lesz, legfeljebb okosabban, hisz a hősi nimbuszához tartozik a terrorizmus. Legfeljebb most a Fideszt békén hagyja...
Hőst csináltak belőle, m a 2006-os budapest-szétverőkből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
náci,terrorista,pedofil,buzi,transzi kukkoló,fasiszta,+elvakult csőcselék.Ez a fidesz.Szóval ebben a hírben nincsen semmi meglepő.
ómió
Eszerint nem sikerült mindenkibe maradéktalanul beleivódóan ráhazudni Budaházyra, hogy terrorista! Hát, efftársak, van még "tennivaló"!
balos
@szópó-ómió: Szerintem pedig minden úgy jó ahogy van!A fideSS 1 gyűjtőhelye a sötétséget szeretőknek,lásd magad!A többiek meg mennek tovább a nekik tetsző úton!Elkerülve a gerinctelenek dög kútját,ahova való vagy!
puszt
@ómió: Hülye! Elsősorban nem a kegyelmi intézménnyel van a baj, hanem az ócska társaságoddal... Kegyelmet annak adnak, aki nem terrorista, nem anarchista, megbánta tettét, és nem várható, h megismétli, és főleg(!) nem lesz hős ettől. Budaházy nem bánt meg semmit, ugyanúgy felforgató lesz, legfeljebb okosabban, hisz a hősi nimbuszához tartozik a terrorizmus. Legfeljebb most a Fideszt békén hagyja...
Hőst csináltak belőle, m a 2006-os budapest-szétverőkből.
Rockxy
"Novák Katalin, a Fidesz-alelnökből lett köztársasági elnök kegyelmet adott..."
ez ma az egyik legnagyobb baj, hogy bűnözők osztogatják a kegyelmet.
Aki Én
@ómió: ...téged milyen hamar kiismernek, idióta hazudozó :)
kereső
Miért is kellett kicsinálni (leváltani!!!) Jakabot, és a jobbik szavazóit eltántoritani a szavazástól???
kereső
Az meg ne tartsa már magát "ellenzéki szavazónak", aki ezzel egyet ért. Soroljon be a fideSS-be, vagy a toroczkai /tutsek pártba.
namihami
A tv-s csapat szétszéledt! A jövő évi választás pedig közel és a csapat újraépítése is időt követel!
A pápalátogatás (ha nem is gusztusos), de mint egy falat kenyér! Kapóra jött!
Yoda69
A mocsok naci fideSS ugyanazt tervezi tenni mint hitlerek. Felemet es terrort hoznak a lakossagra, majd ugy tuntetik fel csak ok tudnak gatat szabni a terrorizmusnak.
Néro2
Mint régen a Riga moped versike.
Budiházi drága kincs
Jó ha van de jobb ha nincs.

( Országúton akar hálni?
Riga mopeddel kell járni)
justhpeter
@Rockxy: Mi ebben a furcsa ? Bűnözők adnak kegyelmet bűnözőknek. 1:1
Néro2
@justhpeter: Jézus meg a Pápa meg a Hít meg az erkölcs meg a Jóisten ... nevében.
Mondjuk egyikkel sem rendelkeznek meg egyik sem ül mellettük.
Kegyelmesen.
Jut eszemben a Pápa már tudja rá hivatkozva mit csinál a veresné?
Mert nem hallotatm szavát ne mááááá !
Gondolom nem ér rá mint a Főnöke rendet tenni a Nagy csak a Köröszt tény , nyájában.
CsipkeRózsa
@Horizont: 10:15

A Mi Hazánk is ellenzéki pártnak számít.
kereső
@CsipkeRózsa: Mióta? Azért mert azt mondják magukról- attól még nem az! A fideSS-ben több a szimpatizánsa ezeknek a nyilas-náci ordas eszméknek, mint a régi jobbikban volt.Tejtestvérek- akik hitler imádók mind.
CsipkeRózsa
@Horizont: @kereső: Csak olyan szempontból, hogy a felmérés az ellenzékhez számolja, hiszen nem kormánypárt.
izéke
@Shikari: te varacskos disznó,13 év alatt miért nem sikerült bármit is felhozni ellene,még egy hamisított bizonyítékot se ,pedig teljhatalmatok van more! Buziházit pedig fideszes bíróság fogta perbe és ítélte el...legalább gondolkoznál ha csak kicsit is
ómió
@puszt:Az a helyzet, gyagyás efftárs - ha "ócska társaságodat" nem zavarom - hogy kegyelmet annak is szoktak adni, akire nincs rábizonyítva, hogy terrorista lenne, de ennek dacára el lett ítélve! Ahogy Budaházy is! A "2006-os Budapest-szétverő" meg - ha őt keresed - röhögve küldi neked a szívélyes üdvözletét a Szemkilövetőhegyről!
ómió
@Aki Én: Idióta hazudozót láttál tükörbe nézve, bolsiék fajkreténje!? És már magadat se ismered fel!?
Aki Én
@ómió: Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
ómió
@Aki Én: Szóval, még mindig nem értesz semmit se!? Az új kutyaagyadról sincs semmi hír? Szar ügy!
Aki Én
@ómió: Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz bolsiék csicskája? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
ómió
@Aki Én: Gyagyáskodj mással, bolsiék elmebetege! Én már únom a fajkreténségedet! Akárcsak a próbálkozásaidat az agyhalott balfasz bolsi csicskaságod rám hazudásával!
Aki Én
@ómió: Ma hamar lepattintottad a kezelőorvosod, hogy itt hazudozz egész nap, te agyhalott bolsi csicska.
Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz bolsiék csicskája? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
evacica
Mert összeér ami összetartozik! Jó szolgálatot tett Budaházy és Toroczkai Orbánnak! Most is szüksége lesz rá jönnek a választások! Hat igen Orbán nem egy gáncs nélküli lovag ezt már többször bizonyította a világ előtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok