Több közlemény is megjelent a police.hu oldalon a pénteki diáktüntetésekről. Mindegyikben azt emelik ki, hogy a fiatalok jogellenesen tüntetnek, és agresszívak.

Nem hiszi el, mivel dobálták a tüntető diákok a rendőröket – a BRFK szerint ezekkel
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"A jogellenes gyűlés résztvevői elfoglalták a Dózsa György utat, és szándékosan akadályozzák a forgalmat, a rendőrség ezért a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között eltereli a járműveket"

- írta a BRFK nem sokkal este 8 előtt.

"A VI. kerület, Lendvay utcában a jogellenes gyűlés agresszív résztvevői különböző tárgyakkal dobálták meg a rendőrsorfalat. A rendőrök többször hangosbeszélőn szólították fel őket a jogsértés abbahagyására"

- jelent meg a police.hu-n 20 óra 7 perckor.

A rendőrök szerint a diákok csavarral is dobálóztak:

Nem hiszi el, mivel dobálták a tüntető diákok a rendőröket – a BRFK szerint ezekkel

És palackkal is:

Nem hiszi el, mivel dobálták a tüntető diákok a rendőröket – a BRFK szerint ezekkel

A jogellenes gyűlés résztvevői a VI. kerület, Lendvay utcában lökdösni, tolni kezdték a rendőrsorfalat, és megpróbálták áttörni azt, közben palackkal is dobáltak. A rendőröket folyamatosan verbálisan és tettleg provokálják. A rendőrök újra többször hangosbeszélőn szólították fel a résztvevőket a jogsértés befejezésére

- írta a rendőrségi portál  20:24-kor.

A jogellenes gyűlés résztvevői továbbra is támadóan lépnek fel a rendőrökkel szemben: lökdösik, palackokkal és más tárgyakkal dobálják őket. A rendőrök testi erővel tartják vissza az agresszív tüntetőket

- olvasható a 20:49-es helyzetjelentésben.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: a nénikéd hazudós buta pétschája! a magyar fiataloknak elegük van a hozzád hasonló, fölkapaszkodott,eltespedt ,proli tolvajokból, akik a jövöjüket lopják el tölük , - ti,akik földönfutóvá teszitek öket és a tanáraikat, közben loptok és dicsekedtek mint az állatok (pld. a paradicsom madár), ti nem emberek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egy maffiózó rendőrei (Olajossanya!), aki a maffiózó társai sokmilliárdos bűncselekményeit képtelen felderíteni, bármit el tudok képzelni. Még azt is, hogy parancsra hazudnak az őket ért inzultusokról.
Inkább azt nézzük meg, az országot milyen inzultus éri már 34 éve!
verőce21
Uniós és amcsi kezdeményezés! Itt van a blogon, az összes cia troll...!
csak úgy....
@verőce21: a nénikéd hazudós buta pétschája! a magyar fiataloknak elegük van a hozzád hasonló, fölkapaszkodott,eltespedt ,proli tolvajokból, akik a jövöjüket lopják el tölük , - ti,akik földönfutóvá teszitek öket és a tanáraikat, közben loptok és dicsekedtek mint az állatok (pld. a paradicsom madár), ti nem emberek!
jáger laszló
Nem beszélve arról ,hogy csúnya szavakkal dobálóznak a rendőreink felé így félemlítve + őket!! Neveletlenek ezek a fiatalok az biztos!Rendőreinknél néha felmegy a pumpa,de állják a sarat!!
Így telik lassan L a péntek este...
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
És tényleg! Valóban nem hisszük el!
Az eddigi fideszes igazmondással kapcsolatos kizárólag negatív tapasztalataink egyoldalúan a kételyeinket erősítik!
Péter2
Akkor nem gyújtófolyadékkal és macska és térkővel dobálták meg a rendőröket ,mint 2006-ban , ámbár a fotón egy kiszakadt kerékcsavar van anyával , ha dobálták akkor akkor többnek kellett volna lenni , és ha ez így volt , akkor sürgősen be kell rendelni az autókat felülvizsgálatra , ha ilyen mennyiségbe vesztik el a kerék rögzítő csavarokat , a palack gyanús , mert hétköznapi palackjelzéssel nincs ilyen zöld , viszont a honvédségnél láttam ilyent a régi poroltó szénsav palackja volt ilyen zöld , néhol a szürke helyett , de azok a szénsav hőre való nagy tágulása miatt, öntöttvasból volt ami kb 3 kg súlyú , a képen meg alu vagy kompozit palack van , ami valószínűbb , hogy a csavarnál is könnyebb , tehát ha dobálták a rendőröket akkor ebből is többnek kellett volna lenni nem 1-nek , vagy oda vissza dobálták ! Amúgy mit vártak , egy rezsimmel szemben nincs más lehetőség , vagy valaki tud mást ???
justhpeter
@Shikari: Értem én, félelmedben beszélsz hülyeségeket. Nincs mitől félned, a kolostormalactól sem kaptál semmit, ha igazi rendszerváltás lenne egyszer akkor sem kapnál, legfeljebb egy zugot egy zártosztályon.
simmering73
@Maccska: Miért nem állsz be rendőrnek? A naplopásnál biztos jobban fizetnek.
Béla333
El tudom hinni egy Olajossanyát és a maffiát szolgáló rendőrről, hogy parancsra hazudik arról, hogy mi volt a tüntetésen.
Lehet hogy parancs nélkül is, önszántából!
Aki Én
@verőce21: neked ehhez mi közöd, vén hülye?
ómió
Hát, amivel bolsicsicskák dobálni szoktak!
verőce21
@csak úgy...: látom, téged nagyon eltalált, tökön szúrt a kis megjegyzésem, te Bamba! :)
gina
Felszedték az utcáról ezeket, ki hiszi el,??? mocskos OV szemetei,, de a könnygáz és gumibot az igaz volt,, aljas patkányok
gina
Imádom ezt a" jogellenes " tüntetés szöveget,,, ha bejelentett tüntetés akkor hogy jogellenes??? igaz csak a retkes fidesz és kormány minden megmozdulása lehet csak jogos,,, ez a demokrácia ORBÁNIában, hányinger ez a mocskos tolvaj maffia banda
jáger laszló
Micsoda fegyverek
Hogy oda ne rohanjak
Tisztára virtuális atomarzenál!!!???...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Hazudnak, feketíteni akarják a tüntetőket.
Valóban lehetett egy-két ember aki dobált a rendőrök felé, de ezt nem lehet általánosnak mondani.
Videó is van arról, hogy a többiek leállították az ilyeneket.
Mint ahogy azt sem lehet általánosnak mondani, hogy a rendőrök elborult aggyal gumibotozták és sokkolót vetettek be a gyerekek ellen, bár ilyen is volt.
Lehet fokozni a feszültséget, de kell még fokozni?
Béla333
Egy maffiózókból álló bűnszervezet provokálja az ország tisztességes állampolgárait már hosszú évek óta!
Nem tűrhetjük ezt már tovább!
Hogy a maffiózók ezt a Sorostól kapott ösztöndíjukon tanulták, vagy saját maguktól ilyen aljasok, azt mindenki döntse el saját maga!
Béla333
Igaza van Hadházynak: jó, jó ez a tüntetés sorozat, de amíg a rendőr sorfallal nem néz szembe vagy 100 ezer ember, addig nehéz lesz ezeket a mocskos maffiózókat megállítani.
Talán a magukat ellenzékinek gondolóknak is ki kellene lépni a saját komfort zónájukból és itt az ideje felkelni a fotelból.
Egy kis egészségügyi séta a fiatalokkal mindenkinek jót tesz...
Németh István
Egy tünteés ha hangos is, de rendezetten történik, akkor sokkal nagyobb hír értéke van mint az aljas szemét dumával a hazugságokon alapuló vagdalódzásokal telített megnyilvánulásnak! Na most a rendfenntartók azért vannak elviekben karszallagos civilek, hogy valóban úrba igazítsa-nak és renedet tartsanak ami a valóságos cél! A rendőrség szükségességét a műtárgyak és a személyek bitonságának őrzése okán rendelik ki > mentőkkel együtt a várható szándékos rendbontás végett!
AKI, AKK a MŰTÁRGYAKAT, legyen az kordon, vagy felfestett jel, tábla stb. VAGY ÉPÜLET ÉS EZEK RÉSZEI, VAGY A RENDFENNTARTÓ SZEMÉLYEK MEGTÁMADÁSAI, BÁRMINEMŰ KÁROKOZÁS az köztörvényes bűncselekménynek minősül! EZEN SZEMÉLYEKET, FELBÚJTÓ MOSLÉK GECI SZEMETEKET, bárminemű egyéb szolgálati, közszolgálati minősége van a jelen- léte esetén csak és kizárólag emberi mivoltját tekintve kell számításba venni > következéskép-pen beleverni a betonba és megbüntetni, sittre vágni, akár felnégyelni stb.
tudatni kel ezekkel a moslék febújtókkal, miként anéppel a polgárokkal is hogy a kormány a többség akaratából kormányoz és nem az ellenség a többség hanem a kormányt támogató néptömeg! Ez a néptömeg számít a kormányra és elvárja, hogy a moslék szemét hazaárulókkal tüzdelt felbújtókkal szemben kemény kézzel járjon el és biztosa a társadlom számára a nyugalmat!
Az usa-nató, az Eu.vezetés, az usa nagykövet természetesen takarodjon a büdös kurva anyjába!
Németh István
A rendőrök megérdemelték, hogy dobálták őket, meg rongálták a kordonokat, szurkálták őket! Ennyi! ha rendőrök lennének akkor rendet tettek volna! Csak bohóckodásként voltak jelen >yhát akkor viseljék abohóckodás árát! Mire valók ma atechnikai adottságok? Akit elkapnak bebasznia kocsiba és elszállítani lefotózni,kameráznia jelenlévőket és összaszedni őket az azonosításuk után! nem kell ezt nagydobra verni! tessék úri múdon elvégezni ! És rend lesz AFELBÚJTÓKAT ,viszont nagyon keményen helyre kell tenni! > ez pedig az ellenség fejétől kezdődik! MÉG AKKOR IS HA NETÁN EU, képviselő az illető! ÉS a büdös kurva anyjukat a csőcselék pénzért tüntető szemeteknek!
csak úgy....
@verőce21: te a hazudozásaidat kis megjegyzésnek becézed,te buta alja proli?!
Toller Béla
Ugye, nem szép a dobálás, de a sokkoló meg a gumibot sem ajándék ám ! És a helyzet csak durvulni fog, ha a röndérek tovább provokálják a népet ! Egy üres székház előtti közterület önkényes rendőri elzárása nem tartozik a normális dolgok közé ! A Vár kisajáítítása sem ! A rendőröknek kutya kötelessége segtséget nyújtani a másfajta rendőrök által molesztált tömegnek is !
balos
@Shikari: Ahogy anyádat a muszka őrmester?Onnan szökkentél szarrba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.