Mint ismert, a pénteki diáktüntetéssel egyidőben adott ki közleményt Pintér Sándor oktatásért is felelős belügyminiszter arról, hogy most már egyeztetne.

Hadházy Ákos lepattintotta Pintér Sándor békülési kísérletét

No, nem a tüntetőkkel, hanem a parlamenti pártokkal.

A három hónapja tartó átfogó szakmai és társadalmi egyeztetést követően a parlamenti pártokkal is egyeztet a BM az új pedagóguséletpálya-törvényről, amely megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését is. Pintér Sándor a szerdai egyeztetésre a Fidesz-KDNP, a DK, az MSZP, a Momentum, a Jobbik és a Mi Hazánk frakcióvezetőit, politikusait, szakértőit hívta

- fogalmaz a közlemény.

Erre reagált Hadházy Ákos a Facebook-oldalán:

Pintér egyeztetésre hívja a pártokat a bosszútörvényről. Miért mennének el? Mit kell egyeztetni azon, hogy vissza kell vonni az egészet?

- írta a független képviselő, aki ezúttal is ott volt a tüntetésen:

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
@Liberálkiller: Tisztelt Uram!!! Önben igazán méltó ellenfélre fog találni németh phista!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Pintér 1ezkedne!!
Ez nem azt jelenti ,hogy kompromisszumra kész,hanem azt,hogy elfogadtatná a saját javaslatát!!
Időhúzásra játszik az emberünk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
@Liberálkiller: Tisztelt Uram!!! Önben igazán méltó ellenfélre fog találni németh phista!
kaszás
@Liberálkiller: Anyáddal probáltad? Ö megértö lenne, talán kapnál egy simit a fejedre- is.
Macskaszem
@Pegero: Te meg hülye vagy ha szerinted rendben van, hogy egy csomó óra nincs megtartva az iskolákban, mert nincs tanár. Így értelmét veszti az iskola.
Éhbérért és megalázva viszonylag kevesen szeretnek dolgozni.
Pálinkás Pál
@Liberálkiller: bekattantál shikari köcsög..?...kit akarsz te megb...szni...és főleg mivel...?...a fonnyadt pisilőddel, amivel a kecskét próbálod kényeztetni...?
justhpeter
A kolostormalac itt jelen lévő hívei kezdik elveszíteni a magabiztosságukat, ami érthető. Ha csak azt nézem, hogy ahányszor választást nyertek annyiszor csúsztak lejjebb a ciklus végére, hát ez az etap sem ígér semmi jót nekik. Ritkán Röfögő Pintér Sándor sem bízhat már semmiben sem, hacsak abban nem, hogy ha nagy lesz a baj egy gatyában még mindíg elmenekülhet. A tegnapi este igazolta ezt. Áll a rendőr a posztján, vele szemben a fia és a lánya, akik közlik vele, hogy ez nem a te napod fater, a könnygáz nem a megegyezés eszköze. Tegnap még csak egyenlítettek a fiatalok a visszavágón - bemutatva, hogy könnygáz és gumibot nélkül is lehet ggyőzni. Holnap, ha kell eldöntik a meccset, mert ők nem balfék szakszervezetek.
Béla333
Az ellenzéki pártok ha részt vesznek egy ilyen egyeztetésen akkor az csak a megosztásra, a tüntetések elfojtására lenne jó, mint ahogy a pártok fojtották meg az ellenzéki emberek jogos tüntetését a TV székház előtt, amikor a rabszolgatörvény ellen tüntettek!
Az ellenzéki pártok nem a tanárok és főleg nem a diákok érdekében politizálnak, tisztelet a kevés kivételnek.
jáger laszló
Hadházy lepattintotta olajos Sanyit ,mint a nikkel bolhát!!
Hát ilyen is van...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
@Németh István: 08.20
Ne csak a pofád járjon, gyere ki 30-án a következő tüntetésre... majd ott meg lehet beszélni!
rokker33
Szaros szarházi az ellenzéki pártokkal egyeztet Pintér és nem veled. Talán meg se hívták ezt a független naplopót,azért vergődik annyira. :)
Nessy
Pintér Sándor "egyeztet" a kiválasztott lojális szervezettel,a kormány által kinevezett vezetőkkel, meg Orbánnal. Aztán az "egyeztetésen" elmondja a döntését, a hívek meg vastapssal elfogadják!
vacsi
"megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését"
A bért emelni kell, nem megalapozni az emelését!
ómió
Hullaházy efftárs marad a zavarkeltésnél!
Németh István
Aki kimeneget tüntetni az valójában nem tudja, hogy miért!? Ugyan is A tanárok akik tanítanak nem járnak tüntetni, és főképpen nem a gyerekeket buzdítják valójában törvényellenes cselekvésre! Nem találom a tankönyvben a kordonbontást, csavarokkal való dobálást, a tűvel való szurkálást, az "U" szöges csúzlizást, az üveg és mindenféle italpalackok dobálását! Na most akik ezt ösztönzik >> azokat felforgató ganajoknak hívjuk és a börtönbe kell baszni őket! akik ezt támogatják szintén! A fiatalab korúakat valami vidéki nevelő intézetbe kell küldeni szellemi formálásra! NAPI TEST EGYENGETÉS MELLETT!!!
Aztán az eseleges felnőtteknek akik ott lebzselnek >> most egy nagy kérdés jön >> mit tettek ezért a társadalomért eddig, mit tudnak a jelenről, hogy miért is tarunk itt, miért nem tud a kormány többet adni!? Aztán mit terveznek kivel a jövőt illetően! A tudományos valós válasz ezekenek a hülyéknek a feltett kérdéseihez > a balliberális csűrhe, a belső ellenség által a szétlopott ország lett > a jelenlegi folyamatos károkozásaik okán csak sajnos lassaban tud a jelenleginél még jobban élhetőbb országot biztosítani! Amíg a baliberális mocskok szemétben fürdetik a FŐVÁROST és lopják ki néhány város vagyonát, teszik elviselhetelenné a közlekedést a FŐVÁRODBAN és akarják eladni a középületeket, akik tönkrevágják a felújítandó hidat, az uca felületét festőmű-helynek nézik, de nem viszik el szemetet, nem takarítják az utcákat > méhlege-lőt és darázs fészket létesítenek a megálókba, akik nem fizetnek rendes bért a dolgozóiknak akik 50 milliós esküvőt tartanak külföldön, akik pl. ellopták a FŐVÁROSNAK átadorr 210 milliárd forintot! stb. sorolhaznánk >> na azok mind ott találhatóak meg a kordonbontók, üveget dobálók soraiba értitek a helyzetet mocskos szarkeverő csőcselék > jól monja abarűtom trutymófejüek!
Az usa-nató, az Eu. vezetése és az usa nagykövet a kijelölt úton haladjon a pokolba - ja a kurva büdös rohadt anyjukon keresztül! Ponyemáj!?
Nessy
@vacsi: Az "alapozás" per pillanat nem hivatalos fizetőeszköz kis hazánkban, mint a hivatástudat sem!
Toller Béla
El kell menni, közölni kell, hogy vissza kell vonni az egészet, és hazamenni ! Így korrekt ! A kapuban sajtótájékoztatóval !
Béla333
Nem kell elmenni sem az alibi tárgyalásra. A maffia állam nem lehet már partner senkinek sem!
Erről tartsanak sajtótájékoztatást az ellenzékinek mondott pártok.
Aztán ráérnek hozni a reményt...
Nanya
@szegény hazám: Megtudhatnám,hogy ki az a náci pesta?
Sejtem,hogy ez egy elmebeteg,pszichopata,elmeháborodott olyan pesta ,aki időnként ,mikor rohama van ,elkezd itt okoskodni. Az állatja nem veszi észre,hogy az idegtől néha nem magyarul,ékírással habzó szájjal égeti itt magát.
Na mindegy: a büdös kúrva anyját !
NKF
Ez a büdös buznyák mindenhol ott van? Kibaszottul rá ér!
szegény hazám
@Nanya: Hát a "nagyon intelligens", csúnya szavakat kifejezéseket, értelmetlen, összefüggéstelen, pocsék helyesírással rendelkező németh pifsta! Én csak így becézem, hogy kedvében járjak. ő az aki az "akasztástalanilag" számomra teljesen ismeretlen szót bevezette. Nem olyan nyelvújító mint Kazinczy, de lehet hogy egyszer még büszke lehetek rá, hogy engem is többször lehülyézett és elküldött valahová. ő aztán tudja a tutit, írásain, a duda fejében lévő zagyva gondolatait a humoristák eredményesen tudnák felhasználni, ha ismernék a birkanyáj ezen értékes elemét.
Nanya
@szegény hazám: A pesta? Akasztástanilag de minden más dimenzióból nézve nagyon egyszerű személyiség.
Mifelénk az ilyen fazont egyetlen,de sokatmondó névvel illetik. Úgy,hogy IDIÓTA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.