A magyar munkavállalók bérrendezéséről tart politikai vitát kedden az Országgyűlés.

Ma leszavazhatják Orbánék a munkavállalók bérrendezését
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

A 11 órakor kezdődő ülésen először a napirend előtti felszólalások hangzanak el, majd két és fél órán keresztül kérdések, valamint azonnali kérdések.

Várhatóan 16 órakor kezdődik a magyar munkavállalók bérrendezéséről szóló politikai vita, amelyet ellenzéki frakciók javasoltak, azzal indokolva a kezdeményezést, itt az ideje, hogy

a magyar kormány tegyen valamit a magyar bérekért, hiszen jól látszik, hogy az "olcsó munkaerő" politikája nem jött be.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
tuti leszavazzák, már rég az utcán kéne elrendezni a dolgokat, min, országos, általános munkabeszüntetéssel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
A rendszerváltás óta eltelt 33 évben 9 választás volt, ebből nyolszor szavaztam le a fideszt, de csak háromszor tudott győzni a demokráciát a zászlajára tűző párt, pártszövetség.
Ez gyakorlatilag mindent elmond a sokat emelegetett "néplélekről", arról a mentalitásról, amely lehetetlenné teszi a haladást.
Hiába mantrázzuk néhány millióan, hogy nem jó, ami van, hogy szégyen, gyalázat, ami a határainkon belül történik, ha csak kritizálunk, panaszkodunk, kisebb-nagyobb tüntetésekkel nyilvánítunk hangosabb véleményt,
Ez kevés ahhoz, hogy változás legyen.
Sztrájk kell, nem szétszórtan, egy-két óráig vagy napig, hanem átfogóan, Eredményt elérni, erőszakmentesen, így lehet.
Nessy
A saját fizetésüket "meg", a munkavállalókét "le" szavazzák a droidok!
Jöhet a hozsanna, holnap az áldó szentmise!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:02 ♦ Elárulok neked valamit, a magyar állam a legnagyobb munkáltató és utána Mészáros, a dagadt geci strómanja. Éppen mai napon olvastam egy napilapban, hogy betonacélszerelőket keresnek Németországba, 1500 - 2200 euró nettóért + szálást és utazást is térítik, nyelvtudás nem szükséges. A maffiaállamnak nem érdeke a béremelés, mert így a cigány geci és bandája többet tud lopn! Azt is jó ha tudod, hogy egy fideszes hülye és közgazdasági idióta is vagy!
Eladott Ország
Orbán: A gáz én vagyok. Nem is kicsit. Úgy bizony ! Elmehetnél már a jó büdös 3,14csába ! Te egy őrült idióta f@sz vagy ! Egy nagy senki !
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279519956_1335905043556066_892536996069791149_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=dJCLjH7V1VEAX_CZNGC&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCqu-HcaBjcCj97k0IEwPhPOIrQfkCuJUVHsoPowvZ0EA&oe=647A1BEB
"Az Európai Unió tagországainak miniszterelnöki bruttó éves átlagfizetése tavaly, 2022-ben 52,7 millió forint volt. Orbán Viktor még tavalyi, havi csaknem 4,9 milliós, évi több mint 58 milliós bruttó fizetésével – a magyar átlagkeresetektől eltérően – többet keresett az uniós átlagnál. Szembetűnő, hogy a magyar átlagkeresetek és a magyar miniszterelnök éves fizetése uniós sorrendben mennyire eltér egymástól. És még nagyobb lesz a különbség, miután Orbán Viktor márciustól automatikusan fizetésemelésben részesül."
hu.euronews.com/2023/01/06/a-magyar-miniszterelnok-fizetese-hazai-es-nemzetkozi-viszonylatban
ómió
"Nyócév" alatt, efftársak, "emeltetek" vagy 30000 Ft-ot a minimálbéren, 12 év alatt meg a háromszorosára nőtt! Ebben a "kontextusban" mi a vinnyognivalótok!?
Lepényleső
...országgyűlés? Mikori hír ez,cirka 15 éves?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.