A múltkor azt írta, hogy érti, miért mutatta a fia a középső ujját az M1 hírhamisító szerkesztőjének, de helytelen volt beintenie – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Minden nap le fogja lerántani a leplet az Orbán-kormány hazugság-gyárról – Hadházy felkészült, 3 hónapos harcot hirdetett

Újra kell gondolnia ezt, és az érzékeny lelkületű hírhamisítók kedvéért a következő három hónapban minden nap konkrét példákkal fogja bemutatni, miért volt igaza a fiának.

Minden este be fogok mutatni egy-két kirívóan manipulatív és elfogult tudósítást az előző esti híradóból. És két-három olyan témát is fel fogok sorolni a független sajtó anyagaiból, amelyeknek az úgynevezett közmédia híradójában is ott kellett volna lennie, de a cenzorok nem engedték adásba.

- mondta a politikus.

Szerinte elég lenne újra és újra felidézni, hogy 2018 és 2022 között összesen kétszer szerepelhetett élő adásban ellenzéki vezető politikus, miközben Orbán Viktor hetente szónokolhatott hosszan a rádióban. Ezt továbbra is megteheti, ellenzéki politikusok továbbra sem kaphatnak ilyen lehetőséget, de nyilvánvalóan az EU-s pénzekért kuncsorogva a „közmédia” újabban, a választás UTÁN állítólag meghív ellenzéki politikusokat is.

Természetesen ettől még ugyanúgy le kell mondania azoknak a vezetőknek, akik felelősek azért, hogy négy évig nem tehette be a lábát az ellenzék oda.

- tette hozzá az országgyűlési képviselő, aki szerint sokaknak még ma sem egyértelmű, miért nem beszélhetünk tiszta választásokról, amíg nincsen konszenzusos vezető a közmédia élén, ezért a következő hónapban néhány mazochista honfitársunk minden nap megnézi a híradót, hogy összeírja a legkirívóbb hazugságokat és ferdítéseket.

A munkájuk nem csak azért fontos, hogy az érzékeny lelkületű híradósok megértsék, miért intett be nekik a fia, hanem azért is, hogy a magukat ellenzékinek valló pártok is lássák, hogy miért vállalhatatlan, ha nem hajlandóak semmit sem tenni a propaganda legyőzéséért.

Nem utolsó sorban három hónapig elvégezzük azt a munkát, amit a DK, MSZP és Jobbik delegáltjainak kellene elvégeznie – havi 700 ezerért – az úgynevezett Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában.

- üzente az ellenzéknek.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Namely: Te hova bizonygatod még, hogy buta vagy mint a segg?
Kérjen tőled engedélyt, hogy végezze a közérdekű munkáját?
Hogy te nem érted, az egy dolog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Namely
Tehát most 3 hónapig minden nap 2 posztot is írni fog. Aztamindenségit! Persze ezt minden tini túlteljesíti. Ez volt a nagy hír?

Csoda, hogy nem azt írta, hogy mostantól elvégzi a munkáját.

Na, azt már nem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Aki Én
@Namely: Te hova bizonygatod még, hogy buta vagy mint a segg?
Kérjen tőled engedélyt, hogy végezze a közérdekű munkáját?
Hogy te nem érted, az egy dolog.
Aki Én
jól teszi! Az ilyen méregdrága és totálisan hazug propagandát meg kell mutatni az embereknek.
Ne riassza vissza, hogy vannak agyhalottak, akik ezt nem értik.
Namely
@Horizont: " Neki ez a munkája te szerencsétlen."
Nem, nem ez a munkája. Az, hogy neked tetszik amit tesz, nem azt jelenti, hogy ez a munkája.
"Az egyetlen aki dolgozik abban a kurva parlamentben."
Be sem jár, de ő az egyetlen ott, aki dolgozik? :D
(a Mi Hazánk és Ungár Péter dolgozik ott).
"Mondják kormánypártit aki ott dolgozik. "
Ha Pali és Béla lógnak, akkor azzal, hogy Béla nem dolgozik, bizonyítottad, hogy Pali márpedig szerinted igen?
jáger laszló
Azért a Hadházyt nem kell szenté avatni,mert nem tévedhetetlen,mint az OV!!Nem kell vele mindenben 1et érteni, de L kell ismerni,hogy bizonyos anomáliákra felhívja a figyelmet!!
Ergo figyelni kell rá!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Roppant egyszerű, t.fidesz hívek! Ne adjanak muníciót Hadházynak!
De jelenleg akad nem kevés!
Namely
@Horizont: "Ellenzékiként ez a munkája."
Nem.
"Engednének bármit is. Elfogadott már egyetlen benyújtott ellenzéki javaslatot is a kormány??? "
Igen.
" A bizottságokban szóhoz juthatott ellenzéki??? "
Ha egy vállalatnál dolgozol, és úgy érzed, hogy nem veszik figyelembe a javaslataidat, akkor keress másik munkát (pl Schiffer ezt tette), de az a szánalmas bohóckodás, hogy egyrészt felveszi a pénzt, és utána úgy tesz, mintha bármit is tenne ez ellen, nem más, mint szemfényvesztés.
"Ugyan már, ne legyél már ilyen szemellenzős!!! Dísznek vannak ott az ellenzékiek, hogy igazolják orbánnak a nem létező demokráciáját. "
Ha rendesen végeznék a dolgukat, már 2018-ban bukott volna a NER. De ők folytatják azt a bohócműsort, amire te lehet, hogy vevő vagy, de egyvalamit hoz el: a 2026-os Fidesz 4/5-öt.
És te akkor is a nem létező diktatúrát fogod hibáztatni, pedig a hibást keresve csak tükörbe kellene nézni.
Béla333
Amikor ilyen hírt olvasok, akkor csak azt tudom kérdezni, hogy miért mindig csak Hadházy az, aki felveszi a harcot, aki tesz is valamit a maffiával szemben?
A többi ellenzékinek mondott vagy hallgat, vagy csak szájkaratézik. (Talán még a Hadházyval szövetséges Momentum az, aki életjeleket mutat az ellenzéki térfélen, de a többi? Csak hozzák a reményt...!)
Sziszifusz
@Horizont: 11:12

Le a kalappal Hadházy Ákos előtt.
Fáradhatatlan tevékenysége, követendő példa lehetne minden ellenzéki számára, de nem az .
Amit magányos harcosként, önfeláldozóan végez, eredménytelensége miatt, sziszifuszi munkának látszik .
Talán annyit haszon van, hogy az utókor számára dokumentálja azt a rengeteg disznóságot amit ez a fidkány banda elkövetett a magyar emberek ellen.
Péter2
Helyes , ezt kell tenni , ez a dolga , kontrollálni az " elkurmányt " nyilvánosságra hozni , minden disznóságot , mint pl a lomb nélküli lombkoronasétányt , az állatok nélküli vágóhidat , a fideszes polgármester vadászházát, ami uniós támogatásból épült, teljesen szabálytalanul , nincs annyi karakter , hogy fel lehetne sorolni , hogy Hadházy az elmúlt 2 hónapba mennyi fidesz +a ner által ellopott uniós és közpénz útját derítette fel ! Egy jogállamban ez a rendőrség dolga volna , méghozzá a gazdasági bűncselekmények osztályának a nyomozóinak a feladata lenne !!!
Aki Én
@Horizont: Döbbenetes, hogy ez a @Namely: mennyire buta.
Mondjuk ezen az alapon nem tudom orbán mit kampányol parlamenten kívül, mondjuk oviban. Nem az a munkahelye.
Döbbenetes, hogy valaki azt az egy embert basztatja, aki még valóban tesz a korrupció ellen, és nem a mérhetetlen korrupciót, ezermilliárdos rablássorozatot firtatja.
Na, ezért tartja az ország túlnyomó része ezeket agyhalott, ártalmas balfaszoknak. Bizonyítják is percenként.
Ráadásul némelyik igen nagy pofával tolja a végtelen ostobaságot, hazugságot.
Aki Én
@Pegero: ...na, te meg a másik agyhalott, infantilis, ostoba balfasz.
Szerinted van még ember, aki rákattint a butaságaidra, te nyomorult?
Hogy te mi a fasznak vagy...?
Aki Én
@Pegero: ...jesszusom, mekkora szánalmas lúzer vagy...
Aki Én
@KisTehen: @Pegero: Ti tesók vagytok?
Az a baj, hogy a szüleitek is...
csak úgy....
az a sok lerántott lepel pont jó lesz az országnak szemfedönek,talán arra föltámadnak a fideszes agyhalottak!
csak úgy....
@KisTehen: rossz lehet neked,te nem csak hülye még dadogós is..
Aki Én
@KisTehen: Fejezd már be, ostoba állat!
Mérgezően buta suttyó vagy, hova erőlködsz még?
verőce21
A lódoktor csak egy megfizetett Soros-csicska...!
csak úgy....
@verőce21: már megint hazudsz, persze te mást nem is tudsz! :)
@KisTehen: @verőce21: a kettö shikari kategóriás!
verőce21
@csak úgy...: Te csak egy hazug Paraszt ...?
csak úgy....
@verőce21: már megint hazudsz, persze te mást nem is tudsz! :)
Namely
@Horizont: "Te szoktál tükörbe nézni? "
Igen, bár nem az én lovam veszti el az összes választást a saját hibájából 2018 óta.
" Az, hogy hogyan nyerték meg a választást talán hagyjuk is."
Ne, ne hagyjuk.
Úgy, hogy többen választották őket. Tudom fáj, és könnyebb a "diktatúrára" fogni, ahelyett, hogy elkezdenének dolgozni.
"Nem létező diktatúra???"
Így van. Egy autokratikus rezsim nem diktatúra. Pl Erdogan rendszere is az. Orbáné is. És választáson le lehet váltani (pl Karácsony a főpolgármester). Csakhogy nem azzal vannak elfoglalva a lovaid, hanem a konccal. Tudod mi a diktatúra? Hogy az ellenzék börtönben van, vagy kiszáll az ablakon, vagy ha nincs választás egyáltalán. Nem tudod, mit jelent a diktatúra.
"Na csak figyelj. Te sem leszel kivételezett hiába nyalod a fidesz meg a MI Hazánk seggét!!!"
Jaj már :(
Szállj már le arról a lóról, hogy aki veled nem ért egyet, az biztosan állami megrendelést akar. Talán Hadházyból indulsz ki, aki az állami csöcsön csüng. Ki kell, hogy ábrándítsalak. Jól megélek én a saját cégem dolgaiból, amelyek megrendelései még csak nem is Magyarországról jönnek. Érted? Csak nem értek egyet a kedvenc lovaid bohócműsoraival, pl Hadházy majom.
MHM: igen, én tényleg őket támogatom, anyagilag is, és egyáltalán nem akarok tőlük sem semmit. Sőt, inkább én adok. Tudom, ez nem általános az Összefosás tájékán, ott csak a koncon marakodás ment a választások előttig. És persze utána is.
"Szerinted meddig fog élni a MI Hazánk???"
Ameddig hűek lesznek az elveikhez.
ómió
Nafene! Hullaházy efftárs minden nap meg fog nekünk hazudni valamit!? Na, de, hiszen, eddig is ezt tette!
drrotf
Nem csak egy embernek kellene ezt csinálni, leleplezni az Orbán kormány hazugságait, hanem az egész ellenzéki gyülekezetnek!Minden nap meg kell mutatni, az embereknek , akik vakon hisznek ennek a kormánynak az igazságába, azt hogy ez a kormány rendszeresen félrevezeti őket, csapdában tartja a magyarok nagy részét, és elhiteti velük, hogy a jobb jövőt építi a kormány, közbe meg az EU legszegényebb országai közé küzdötte le az országot!Aki közel 13 éve kétharmaddal kormányoz az az ellenzékre, és másra nem tolhat felelősséget semmiben, különösen nem akkor amikor rendeleti kormányzás van már több mint két éve, és Orbán a rendeleti kormányzás bevezetésekor az Országgyűlésben minden felelősséget magára vállalt ami ezek után következik.Be kell mutatni, hogy egész Európában , még Ukrajnához közeli országokban sem bitorolja a hatalmat olyan módon senki sem mint ez a kormány, senki nem vezetett be vészhelyzeti kormányzást, mert a hatalom normális gyakorlást még a közeli "háború" sem veszélyezteti.Egyedül ez a "mi " kormányunk gondolta úgy, hogy magasról tesz a hatalmi ágak normális működésére, és minden hatalmat a végrehajtói hatalom kezébe tett, hogy Orbán Viktor , a magyarok ifjú kommunistából demokratává vedlett, majd konzervatív politikussá vált kereszténydemokrata mezbe bújt vezetője ,minden hatalmat a saját kézbe összpontosította, és játssza itt a Istent, minden magyarnak az uralkodóját!
Namely
@Horizont: "Ja és nincsnek lovaim "
Kire szavaztál és főként ki ellenében? Kinek a bukását várod mindenáron? Kire szavaznál le, hogy Orbánt, a gyűlölt Sátánt bukni lásd?
Na, azok a te lovaid.
Kár ezen rugózni: a helyzet az, hogy Hadházy és a fajtája a legnagyobb akadályai a NER leváltásának.
Hogy miért?
1. A kampány azoknak szól (pl neked), akik meg vannak győzve. De csak veletek nem lehet választást nyerni. Ezért aztán Hadházy majombohóc jobban tenné, ha valós problémákkal foglalkozna (persze nem fog, mert ahhoz egyrészt ostoba, másrészt lusta).
2. Azokat kellene a Fidesz táborából átcsábítani, akik nem fanatikusok, és érvek (észérvek, nem az, hogy "jaj de mekkora diktatúra van", stb) mentén szavaznak.
De erre képtelenek.
Ahogy pl te is arra, hogy legalább tisztán lásd, a vereség okát.
szaboria1
Látom sok ember nincs tisztában mi is a feladata egy orsz.gy.képiselőnek. Ugyanis az eskü szövegében benne van a népet szolgálom tehát, igaza van amikor feltárja sok mocskosságot. Mivel a mi adóinkból befizetett pénzeket herdálja el a nagy fidesz kormány.
Namely
@Horizont: "Ne izgulj én tisztán látom a vereség okát, minden szemszögből minden oldalról.."
Ha ez így lenne, nem a nem létező diktatúrát okolnád örökösen, és pl Hadházy majom tevékenységét bohócműsorként aposztrofálnád.
De ha már itt tartunk, írd már le, hogy miért volt a 2022-es vereség.
"Miért gondolod, hogy csak és kizárólag te vagy az okos és mindenki más akinek nem tetszik orbán uralma az csak hülye lehet? "
Idézz tőlem csak egyet, ahol Orbánt méltattam, és/vagy Orbánt NEM hülyeségekkel kritizálókat valaha bántottam volna. Sőt.
De te azt nem hallod meg, mivel szerinted aki nincs elájulva Hadházytól/stb bohóctól, aki szerint az 5 milliós számla felemlegetése huszadjára értelmetlen szemfényvesztés, az egy Orbán-ügynök.

"Tudom nem nektek, de nem baj ugye? "
Többször leírtam, hogy tőlem szeresd, de nem végzi el a munkáját (amiért te is fizeted), és amit csinál, az kontraproduktív és káros.
Aki Én
@Namely: Aki a példátlan orbáni-korrupció, és infláció helyett arról próbál másokat győzködni, hogy az a hülye aki erre felhívja a figyelmet, az egy végtelenül ostoba és káros idióta.
Azzal csak néha közölni kell, hogy idióta.
Akkora elánnal adod elő a butaságokat, hogy még magadat is megtéveszted.
Illetve lehet, hogy csak magadat.
Itt úgy tűnik.
NKF
Hagyjuk már ezt a köcsög Szarházyt! Egy majom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.