Az ismert politikai elemző érdekes hasonlattal állt elő. 

Török Gábor: "Az Orbán-rendszer kicsit olyan, mint a Barátok közt"

MTI Fotó: Kovács Attila

Török Gábor a HVG360-nak adott interjút, amelyben elmondta, hogy szerinte nagyon kiszámítható ez a rendszer, amelyben élünk.

"Az Orbán-rendszer kicsit olyan, mint a Barátok közt: ha valaki megnézte a 100. részt, legközelebb meg a 2000.-et, akkor is simán be tud kapcsolódni, mert sok minden nem változott."

- élt egy sajátos hasonlattal az elemző.

Az elemző azt is elmondta, hogy a NER leginkább önmagára lehet veszélyes, mert egy idő után minden ilyen rendszer leválthatatlanná válik a politikai ellenfele által.

Török Gábor szerint a politikai verseny idehaza 2018-ban eldőlt, az ellenzék pedig nincs olyan az állapotban, hogy egy választáson önerejéből megszerezze a hatalmat.

Forrás: szmo.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Shikari: 15:19

Jellemző !
Nálatok az ellenzék, az ellenség !
Nagy baj az agybaj !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Népnemzetl összetartozás fidesz módra! Ez igen! Oly megható !
CsipkeRózsa
Nem az ellenzék tudná megváltoztatni, hanem a jónép, ha nem butítanák őket. Előbb-utóbb érezniük kellene az embereknek, hogy ez így nem mehet tovább, de még a többség nem érzi!
Eladott Ország
Török Gabika pedig a seggnyalás között néha vegyél levegőt is és nem árt ha nyelvet is mosni. Csak a seggek változtak Gabika.
Eladott Ország
Török Gábort kell kérdezni, mert ő mindig megmondja a tutit. Mint a Merkely Bélus. Nagy jövőbelátók ők ketten. Az a faszi is egy óriási seggnyaló. Sasolja a közvéleménykutatókat és mindig annak javára nyilatkozik, aki épp vezet.
Havanagi
@Eladott Ország: Én még nem hallottam,hogy az áruló tolvaj fideszt ostorozta volna a seggnyaló gép.Esedékes már ez is a fidesz Nobel díjra.
justhpeter
Török Gábor téved. Orbánt, a fideSSt és a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhét nem a hazai ellenzék fogja eltakarítani, hanem a magyarországi nyomor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.