A gyermeknevelés ösztönzése és támogatása, a házasság, mint egy nő és egy férfi között önkéntes alapon létrejött életközösség és élethosszig tartó szövetség népszerűsítése – ez pedig csak kettő az alapítvány fő feladatai közül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Inkább ablakot pucolnál. Annak legalább lenne értelme.
simmering73
"Novák alapítványa a Fidesz nevű párt ideológiáját és propagandáját képviseli, mely kirekeszti a magyar társadalomból, a nemzetből és az elfogadható életmintát követők közül a Fidesz ideológiáját elvető, a Fideszt nem választó, a Fideszre nem szavazó és/vagy a Fidesz ideológiáját fasiszta alapvetésnek és náci ideológiának tartó magyar állampolgárokat, többmillió magyar embert. Mindenki azt szeret, akit akar, azzal él együtt, akivel akar, aki senkivel nem akar együttélni, ahhoz is joga van, és ennek alapján sem a Fidesz, sem az Orbán-fülbevalós Novák elnök nem különböztetheti meg."
nepszava.us/novak-alapitvanya-durva-beavatkozas-az-emberek-maganeletebe/
CsipkeRózsa
Ki bántja a családokat, miért és kitől kell őket megvédenie Nováknak, ráadásul többszörösen?
Macskaszem
Ebben az országban csak gazdagéknak érdemes gyereket szülni.
Aki csóró, annak a támogatás is szűkmarkú, a lebutított tanár nélküli iskolában maximum buta szalagmunkás, birka fidesz szavazó lehet belőle. Ha beteg lesz, majd hosszú hónapok múlva rá kerül a sor az SZTK-ban, akkor meg már úgyis mindegy lesz. Betegre meg öregre nincs szüksége Orbanisztánnak. Szép új világ birkáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.