Kiakasztotta Gyurcsány Ferencet, hogy az Orbán-kormány továbbra is azt sulykolja, az egekben lévő infláció Brüsszel miatt van. A DK elnöke lépésre szánta el magát.

Gyurcsány Ferenc komoly akciót indít Orbán ellen, több ezer embert állít csatasorba
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Mert az ugye háborús infláció, meg brüsszeli infláció. Hogy nem szakad le az ég!?

- teszi fel a költői kérdést a DK elnöke, majd azt fejtegeti, hogy az meg 

hogy a bánatban van akkor, hogy a háborúban álló országban, Ukrajnában, vagy a szankciók fővárosának országában, Belgiumban sokkal kisebb az árdrágulás, mint Magyarországon? Hogy messze itt a legmagasabb egész Európában?

Erre a kérdésre válasszal is szolgál:

"mert ott nem Orbán Viktor csinálja a politikát, benne a gazdaságpolitikát, amihez nyilvánvalóan semmit sem ért".

Gyurcsány szerint Orbáni infláció van, és ezt a következő tíz napban országszerte igyekeznek majd tudatosítani az emberekben.

Azt ígéri, több mint ezer helyen lesznek utcán a DK támogatói, aktivistái, hogy mindezt elmondják az embereknek, és hogy "aláírásukkal is súlyt adjanak ebbéli felháborodásuknak, tiltakozásuknak".

Forrás: Facebook

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na. Akkor tessék hihetően indokolni, miért is kis hazánkban a legmagasabb az infláció! Miért vanak exta adók, miért kell az amúgy is minimális betéti kamatra szocho-t fizetni? Kap majd eü ellátást és nyugdíjat is ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Fletó.te egy bukott f@sz vagy! Hiába rugózol már tizenvalahány éve!
Amíg nem vonulsz vissza Klárikáddal együtt addig mindig Orbán nyer! Ez van!
A többi kerti törpét már nem említem!
jesz
több ezer embert állít csatasorba?...csak szólok, hogy az bizony kevés.
Pálinkás Pál
megint csak petíció..?.reméltem hogy " katonákat " állítasz csatasorba...
Nessy
Na. Akkor tessék hihetően indokolni, miért is kis hazánkban a legmagasabb az infláció! Miért vanak exta adók, miért kell az amúgy is minimális betéti kamatra szocho-t fizetni? Kap majd eü ellátást és nyugdíjat is ?
csak úgy....
@KisTehen: boci, te csak egy fontoskodó leépült elmebeteg! :)
Nessy
@KisTehen: Az nem indok, hogy röhög, mint a fakutya!
Toller Béla
@Shikari: Nem, a brüsszeli patkányok csak a ti pénzeteket lopják, így vannak idomítva ! És ebben nem látok semmi problémát, az a pénz ugyanis nem a tietek (amíg ide nem érkezik) !
Toller Béla
@KisTehen: ...meg azért, mert mindent, ami mocskos, szemét, aljas és tahóság, azt mindet rád uszítottunk az elmúlt évtizdben, minden rendelkezésünkre álló csőből...De egyébként, ennyi idő alatt GYF-ből is remek miniszterelnök válhatott volna (abban a technikai értelemben, ahogyan orbán uralja a nezőnyt) ! Búúúúúú...
C_3PO
Na, én úgy látom, 2030-ig itt nem lesz változás!
Stop Orbán és Gyurcsány
A partvonalról lehet kiabálni bármit jó hangosan,a piros lap már megvan Ferenc.
A Viktor szívósabb de oda kerül ő is idővel.
kereső
Érdekes, hogy 2008-ban a nagy pénzügyi világválság közepette a magyar inflációs ráta:6% volt, 2009-ben meg 4%.
Valamit csak tudott az akkori kormány...Lehet aprehendálni, meg tagadni a tényeket- attól még azok tények maradnak.
jáger laszló
Kíváncsi leszek a GY.F. akciójára,mert így elképzelni sem tudom mit fog csínálmi!!!???Plakátoznak,molinóznak énekelnek,beszédet mondanak...
1NLőre nem látható az esemény lezajlása...
csak ennyi
barátilag
JL.
kereső
@KisTehen: Ezek szerint orbán meg qrva jól nyal erdogannak és putyinnak, bár még egy kicsit hajráznia kell a török 240%-ért.
Clavigo
@Shikari: Higgadjál le Shikarescu..Még gyenge a magyar nyelvtudásod,,, Tanulgassál kukabúvár
kereső
@KisTehen: Ja, a tej meg fekete, ami sohasem volt fehér- egy fideSS-es agya szerint.
kereső
@KisTehen: Nem, mert se füle-se farka, csak a két szarva között a tőgye.
csak úgy....
@KisTehen: boci, te csak egy fontoskodó leépült elmebeteg! :)
kereső
@sgl: Erről beszél Dobrev Klára, Varjú, ...érthetően, és "populistául", csak éppen rá kell nézni a Klára közösségi oldalára , és a DK-fb oldalára. Mert a független sajtó negligálja ezeket. Esteleg csak akkor értesülsz /értesültök rőla, ha a fideSS valamin nagyon felkapja a "vizet", és akkor gyurcsányozik/gyurcsánynézik egy jót.
kereső
@sgl: Ennek a "peticiónak" szerintem nem is az aláirás lesz a lényege, hanem találkozás-és beszélgetés az ország lakóival- ismeret szerzés, és felvilágositás. Szóval kitelepül a dk ismét országszerte- ja, és nem csak a "talpasok", hanem az arcok is. Bázisépités ...
kereső
@sgl: Mer nem Soros György volt a fideSS karaktergyilkolásának próba babája, hanem Gyurcsány...és az egyszavas mondatok működtek, működnek és hatnak az agyatlanoknál, és a "középszer" lehetőséget lát benne a" saját nagyságát " igazolandó. Pedig csak középszerek...
Nessy
@sgl: A parlamentben? 2 percben, ha a házmester nem kapcsolja ki a mikrofonját! Javaslat? A bátor droidok egyből leszavazzák.
kereső
@sgl: Minek dumáljon a parlamentben? Ott se kéne lennie , sem neki sem a dk-nak. Legnagyobb hibájuk 2018 óta, hogy felesküdtek az orbáni alapizére.Az orbáni játszóház, meg egy vicc...ne mond már, hogy az ott elhangzottaknak van valami eredménye, hozadéka? Elbábozni a demokráciát...nagyon, nagy hiba, ahelyett, hogy a valós társadalmi hatásokról beszélnének úton-úrfélen. Hogy mit jelent a félfeudális fasizmus , ma 21. században? Ha, nincs tanár- akkor nem lesz orvos, gyógyszerlsz, mérnök, CNC köszörús, informatikus, épitész, kertész...akkor semmi nincs.
Na, ezekket kéne kiabálni- és eljuttatni vidékre is. Mert mintha a momentumnál, de főleg a pm-nél, lmp-nél, Budapest határánál elfogy az ország.
kereső
@sgl: 16:40 Ebben teljesen egyet értünk, a mai napig én sem értem- bár, valami igazság van abban, hogy az mszp-szdsz koalició teljesen magára hagyta, és még rá is segitett a fideSS karaktergyilkolászására.
kereső
@sgl: 16:37 Azt teljesen az mszp szabta el. Emlékezz csak vissza a Népszabira- a tulajdon egy része az mszp alapitványé volt- simán eladták. Soha meg nem bocsájtható bűn!!!
kereső
@sgl: Volt egy érdekes téma minap itt a propin, @Béla333 hozta ide, egy népszavás cikk nyomán. Azt mondja az "értekező", hogy bázist kell épiteni- tömegbázist. És nagyon helyeselték ezt az "ötletet".
Nem szóltam hozzá-.mert csak parttalan vita lett volna belőle. A dk-immár a tavalyi kudarc óta hatványozottabban tömegbázist épit. A reakció??- a dk felfalja a kis pártokat, a cudar feltó elzabráljja előlük a levegőt. De, hogy tovább lássanak az orruknál, és felébredjennek, hogy a parlamenti kérdésekből, a sajtó közleményekből, nem lesz tömeg- na az meg már nem megy. Az mszp meg azzal van elfoglalva, hogy megnevezze a jövő évi polgármester jelöltjeit- amőgy az "összefogás" jegyében.
kereső
@sgl: Nem a látható szakik a lényeg, hanem a háttéremberek...akik névtelenek, arcuk sincs- de ott vannak, és "szakértenek"- csak vissza kell gondolni azokra , akik az előválasztás során kinyilvánitották, hogy ők pedig Dobrev Klárát támogatják- ki, mindenki volt ott!!! KG megbocsájtathatatlan hibája!!, hogy hagyta magát elütetteni a villamossal.
kereső
@sgl: És, most nem is ezek a legfontosabb dolgok az ország szempontjából, hanem amit Bojár Gábor kifejtett a minap a hvg-n. A huxit- szerinte élesbe fordult..., és minden nyilatkozat a kormány részéről csak ezt erősiti. A 24-es elnökségre készülés csak "fal", amivel takarják a lényeget. Persze, ebbe még bele szólhat, ha az ukránok úgy elpicsázzák az oroszokat, hogy hanyatt-homlok futnak hazáig. Mert akkor orbán végleg seggre esik a két szék között. Én nagyon drukkolok ezért. Nagyon keserves lesz, visszaszerezni az ország becsületét orbán után.
kereső
@sgl: Igy igaz- a következmények beláthatatlanok az ország számára. De, csak egyetlen példát mondj, amikor orbánnak tényleg az ország érdeke volt az első, a lényeg! Ők már teljesen jól el lesznek, és az az 1 millió is, akik húbéresként szolgálnak. A többi? Kit érdekel- maradnak persze a szép szólamok a nemzetről, az összetartozásról- bár, ha Erdélybe vizum kell, akkor nagyon nehéz lesz. Marad szerbia- ahol a vajdasági magyarok tito idejében körbe röhögtek és kigúnyoltak bennünket, most meg szó nélkül zsebre teszik a te adódóből származó fejenkénti 3 millát házvásárlásra.

Szép kilátások- de én Bojárnak hiszek, nem beszél a levegőbe. És nem véletlenül indit "gyurcsányné" ellenes kampányt a cöf, és a fideSS.
kereső
@sgl: Majd akkor, amikor már késő lesz. Az ellenzék előtt lebeghetne a brexit példája- ott sem kampányoltak a brexit ellen- csak akkor, amikor már késő volt. Tényleg mindig arra kell "figyelni", hogy ehhez-vagy ahhoz a lépéshez mit szól a fideSS, Le kéne magasról nagy ivben- kampányolni a fideSS ellen, és minden egyes brüsszelezést visszagyűrni a lóba.
pacal
Ez sem az anonim alkoholisták klubja, mert mindenki a nevén van nevezve.

Már mondták, hogy balra a második ajtó, de ezt nem, hogy nekem vagy neki balra...

www.youtube.com/watch?v=BJceRTvD9Fo
teuton
@KisTehen: Es ezert vagy te itt a Nagy Barom!
szegfue
@Shikari: tegnap 15:26 Azért nem árt, ha tudod: én, mint Szerinted nem magyar is adózok a költségvetésbe, amit a "nagymagyar" kormány elkölt!
szegfue
@Shikari: NEM! A "bizonyitványt" Te állitod ki azokról, akiknek más a véleménye!
szegfue
@sgl: Sajnos igazad van. Néha az az érzésem, hogy az ellenzék pontosan ugy nem gondolkodik, mint a fideszhivők, akiknek megmondják mit kell gondolniuk.
Azt is látom, hogy sokan azért szavaznak a Fideszre és persze védik is, mert nekik "ad" valamit. Az ország és a többi ember nyomorusága meg nem érdekli őket... önzővé lettünk.
szegfue
@Shikari: 10:46 Igazán mosolyogtató, ahogy egyik mondatoddal ütöd a másikkal:)) Először azt irod"...mindenki itt magáról állítja ki a bizonyítványt. ...", majd mikor ellentmondok, akkor meg elismered, hogy Te "állapitod" meg.
Egyébként jó hosszu - olyan hazugságos Pinokkió - orrod lehet, ha ilyen messziről érzed már a szagomat:))
szegfue
@Shikari: Hozzád egy elefánt türelme kell!:)) Valahogy ez általában ugy történik, hogy Te kijelented: "mi magyarok eltakaritjuk, elszámoltatjuk a lipsiket, odacsapunk, stb.", tehát ez vonatkozik minden ellenzékire, ugy, hogy Neked sincs fogalmad senkiről sem! Ezek után ne csodálkozz, ha Téged itt szinte minden ellenzéki "cimkéz". És hát ha én "elfogulatlan" vagyok, akkor Te mégis mi vagy? U.az, csak éppen a pólus másik végén állunk... nem ?
vacsi
@Toller Béla: Gyurcsányból remek miniszterelnök?! Aztán felébredsz, és a bilibe lóg a kezed!
Csizmás Kond
@Nessy: Ki mondta neked hogy itt a legnagyobb ?...mert Feriéken, ugyérve a baloldali sajtón kívül senki nem mond ilyent...még brüszel sem.
Csizmás Kond
...amúgy emberek csatasorba állítása...akár a zukrán bohóc...nekik nem az ember számít hanem csak az elveik megvalósítása bármi áron.
Mi PICSÁÉRT TOLAKODNAK FOLYTON A VÁLASZTÁSOKON HA SEMMIT NEM TUDNAK POLITIKUSKÉNT ELÉRNI CSAK ÚGY HA AZ EMBEREK LÁZONGANAK ?
Nessy
@Csizmás Kond: Uniós adat. Úniós átlag kb. háromszorosa a magyar infláció. A tények makacs dolgok.
Csizmás Kond
@Nessy: ...tehát hiteles forrásból olvastad amit meg is tudsz itt mutatni ?
Nessy
@Csizmás Kond: Keresd meg. Itt is volt hír, táblázattal.
Nessy
@Csizmás Kond: Miután kis hazánkban a tavalyi (2022) árakhoz mérten 24-25% az árnövekedés, míg mindenhol csökken, változott a sorrend. De ez ne zavarjon.
Csizmás Kond
@Nessy: az viszont némileg zavar, hogy bár sokaknak külföld, főleg nyugat maga a kánaán sírni azért hazajön.
Nessy
@Csizmás Kond: Egyik másik fideszes ismerősöm is tud nyaff.nyaffoni az árak, meg a rendelöi időpontok miatt. Rendes vagyok, mert nem mondom, hogy erre szavaztak. Csendben bólogatok. Amit gondolok, az más.
Nessy
@Csizmás Kond: Van rá ok bőven. Bár nyafogás nem old meg emmit.
Csizmás Kond
@Nessy: ...gyerekek szoktak nyafogni...na meg a gyerekkorba visszaérő vénasszonyok...:)
...mindenki azt várja hogy a sültgalamb berepüljön, dolgozni egyre büdösebb mindenkinek...ha szétnézel egy faluhelyen nemhogy a kiskertek eltüntek de a konyhák is csak dísznek vannak, nem dolgozik nem főz de sír hogy milyen drága minden...
Aki Én
@Philip Marlowe: 2008-tól világválság volt, és nem voltunk az átlagnál háromszor rosszabbak. És ez akkor is tény, ha nem kedveljük Gyurcsányt
Most viszont az eu-s átlag több mint háromszorosa az orbáni-infláció, a legutolsó helyen állunk, de még a második helyezett is durván fele a miénknek.
És ez akkor is tény, ha kedveled orbánt.
Az meg már egészen elképesztő, hogy titeket mivel meg nem tud etetni az orbáni-propaganda.
Pedig ez a tény elég beszédes, nem tudom mi az pontosan, ami értési gondot okoz nálatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.