Június 14-én tárgyalta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés az edelényi kastély magánkézbe játszását, amiről a Fidesz a nyilvánosság kizárásával, zárt ülés keretein belül akart dönteni – közölte a Momentum.

Rendőrök dobták ki a Momentum politikusait a BAZ megyei közgyűlésről, hogy ne zavarják a kastélyprivatizációs tárgyalást

Ezt próbálta meg megakadályozni Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője és Stummer János, a Momentum politikusa, akiket végül a rendőrök vezettek ki az ülésről.

“Kirúgtak egy csomó dolgozót a kastélyból és zárt ülésen akarják tárgyalni annak sorsát. Ez hol érdeke az edelényieknek?! Mi addig itt maradunk, amíg el nem mondják, hogy mit akarnak eltitkolni és nyílttá nem teszik ezt a vitát a milliárdos értékű kastélyról”

– jelentették be a Momentum politikusai a közgyűlésen.

Bedő Dávid szerint sehogy sem szolgálja a magyarok és helyiek érdeket az, hogy zárt ülésen vitázna a fideszes többségű közgyűlés a nemzeti kincsnek számító kastélyról.

A Momentum politikusainak nem válaszoltak a képviselők, ehelyett rendőröket hívtak az országgyűlési képviselőre és az aktivistákra. Amíg a rendőrök igazoltatták és feltartották a momentumosokat, addig a közgyűlés átosont egy másik terembe tárgyalni – olvasható a párt közleményében.

Vegül Bedőéket kivezette a rendőrség az épületből és szabálysértési eljárást indítottak ellenük.

A közgyűlésről és a rendőri intézkedésről készült felvétel:

Forrás: momentum.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Jól látom hogy a rendőrön nincs a derékszíj,pisztolytáska,stb? Ez szabályos így?
Péter2
Védi a momentum a közvagyont , közpénzből felújították a kastélyokat most meg magánkézbe játsszák fideszes bűnözők , fideszes bűnözőknek !
justhpeter
Így lehet a megyei közgyűlést - mint bábszínházat - saját magának súlytalanná tenni. Mondjuk B.-A.-Z. megyében amúgy sem rugott labdába ez a bűnszervezet.
lampa laz
B.A,Z meg(y)e, az egész ország egy xar bűzös láp amibe a dagadt disznó a ner kedvenceivel dagonyázik. A hülye magyar meg csak nézi, tapsol, adakozik és inkább beledöglik, mint tegyen ellene, a lényeg, h a rablóvezér és bandája jól érezze magát.
Eladott Ország
Combosodik a szélhámos köztörvényes bűnöző román cigány és politikai prostituált bandájának totális diktatúrája. Kis ázsiai zárvány leszünk Európa küszöbén! Nem hagyjuk! A fidesz nevű bűnszervezetet bíróság elé kell állítani!
uploads.disquscdn.com/images/3e73b32d0a9e78bb4aa60ec2dc1e022f497c6795193fde5ef048d89a9739e52d.jpg?w=800&h=500
Másoló
rendőri intézkedés alatt sunyi módon átmentek egy másik helyre huhuhu
jól írom baszódjon meg a geci ner talpasaival együtt
Béla333
Az e-heti hírek, a maffia kormány ezen a héten elkövetett bűncselekményei után kíváncsi vagyok hányan leszünk pénteken a Kossuth téren?
Toller Béla
@Maccska: HOgy vinne el az ördög ! A közgyűlés nyilvános, a képviselőknek meg joguk van minden közterületre, közintzménybe bemenni, tájékoztatást kérni, ehhez mentelmi joguk van. Ha nem tudsz valamit, ne nyivákolj !
jáger laszló
Rossz helyen rossz időben
A kastély sorsa függőben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Havanagi
@lampa laz: Igy van.Dagonyázhat,mert sötét a lakosság,nem fejlődtek ezek semmit az elmúlt 200 év alatt.Bármerre mész,csak bunkókkal találkozol.
izéke
@KisTehen: az agyad balkezes, mit látsz a derekán te vakegér? Minden egy oldalra van téve? Tonfa,pisztoly gázspray,bilincs,tartalék tár stb? Aztán meg felborul :))))) olyan hülye vagy mint szegény nyugodjék!
ómió
Másképp nem ment az efftársi rendbontás?!
NKF
Ezeknek a majmoknak mindegy,csak szarakodjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.