Egy véletlenül továbbküldött levélben vallotta be Maruzsa Zoltán oktatási államtitkár, hogy rendszeresen hazudnak.

Íme Maruzsa Zoltán eltévedt levele, amelyből kiderül, hogy tudatosan hazudoznak
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Telex a jövőre bevezetni tervezett honvédelem tantárgy oktatásával kapcsolatban kereste meg szerdán kereste meg a Klebelsberg Központot, de a sajtóosztály a válasszal együtt véletlenül továbbította a belső levelezést is.

A levélfolyamon többen is javasolnak választ, többek között a KK sajtó- és tájékoztatási referense, a Belügyminisztérium sajtórefense. A szöveget aztán Antalffy Péter főosztályvezető Maruzsa Zoltánnak, Kisfaludy Lászlónak és a kommunikációs főosztályvezetőjének, Varga Attilának is elküldte jóváhagyásra. Maruzsa ekkor írta azt a Klebelsberg Központra utalva, hogy „nagy nehézségben lennétek, ha mindig csak a színtiszta igazat kellene mondani”.

Hozzátette, már az első mondat sem igaz, mert Péterffy Balázs vezetésével lettek leegyeztetve, ki vállalja. „Úgy gondolom, hogyha az első mondatot igaznak véljük, akkor teljesen életszerű, hogy a KK-nak nem kell tudnia, hogy hány iskolája vesz részt ebben a programban: hát annyi, ahányan így döntöttek. A választerv tehát nem rossz. De ha inkább meg akarjátok írni, hogy a KK x intézményt választott ki, tőlem azt is lehet”.

A levélről készült fotó megtekinthető a Telex cikkében.

Péterffy Balázs szakmai elnökhelyettes erre válaszul a levélben azt írta, hogy "egyetlen aggodalom van, hogy ha van infójuk arról, hogy a tk-k már egyeztettek, akkor a válaszban valótlant állítunk. Ha valaki kikéri utána közérdekűben, akkor ránk ragad a hazugság" .

A KK végül elküldött egy választ a lapnak, de rájöhettek, hogy hibáztak, mert 16 perccel később írtak ez az e-mail érkezett a szerkesztőségbe: "Kérem ezt az emailt ne vegye figyelembe, véletlen küldés. A választ új emailben küldöm."

Forrás: telex.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Amúgy történik bármi is az emberek részéről? Bezzeg ha Gyurcsány egyik beosztottja csinálta volna,már az utcán hőzöngene a fideszes csőcselék mint 2006ban. Most meg,max vihognak,hogy ezt is milyen frappánsan elintézik,kis bakikal de akkor is...vesszen ez a hitvány ország,takarodjon ki Európa közepéből vissza a sztyeppére ürgére vadászni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Ebből is kitűnik Maruzsa stílusa,hogy hülyére veszi a pedagógusokat a tengernyi eredménytelem tárgyalással
No és a tanárok pedig erre még vevők is!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebetege! Már azt se tudod, honnét makogsz!?
telegdilaci
@sgl: Szégyen hogy mindig mindenben hazudoznak, folyamatosan ennek a velejéig romlott hazug korrupt kormánynak,már régen a politika szemétdombján lenne a helye,beismerés ellenére is aki nem agymosott Fideszes,szektatag az gondolkodik és már régen nem hisz ezeknek a hiteltelen Kutyáknak,még azt sem lehet nekik elhinni amit kérdeznek,Szégyen hogy ilyen hazug kormánya van Magyarországnak,akik a hazugságaikkal,félre vezetik az Országot!
drrotf
Most azt mondják, hogy eltévedt levélről van sz!Még is kinek írták?Régen az államigzgatásban egy levél úgy menetet ki feladótól, ha valaki kiadmányozta, ellenőrizte hogy a levél jó helyre ,a címzetthez ment-e ki!Ez volt a kiadmányozó feladata.Lehet hogy ma ilyen nincs az államigazgatásban, de azért ne gondolja már senki sem ,hogy ott a hivatalnokok csak úgy levelezgetnek bárkivel, olyannal is aki nem címzettje a levélnek!
Csizmás Kond
Eza kormánymindighazudik maszlag olyan mint a zukránháború, ott is mindig győznek de már az sincs amivel lőjjenek...
looper
Maruzsa, egy hüvelykujjra rajzolt fejű ember.
Az eléjétől fogva így gondolom és a véleményem azóta sem változott.

Ezzel a fejel és ezzel ez aggyal nem is ember. Egy robot, ez a fasz!
Hogy lehet ilyen bénán - műanyagul - kinézni?!

Maruzsa egy Ken baba imitátor a jövő könyvelőinek!
A könyvelők mintaképe, Maruzya Zoltán...

Bakker, ilyen kinézet nincs a világon, mint Maruzsa Zoltán!
És fénylik az arca, mint egy jedinek, miközben mindenki tudja róla, hogy nem egy jedi a dzsedi (gender-dzsender - vágod a 21. századot, te büdös paraszt?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.