Az ellenzéki politikus keményen nekiment a hadügynek.

Hadházy: "a paranoiás operett tábornok elvtárs fél a saját hadseregétől..., Putyin is így volt ezzel..."

"Íme egy 42 éves honvéd posztja, akit mindenféle indoklás nélkül rúgtak ki a seregből. Nagyon fontos dolgok állnak benne. Miközben milliárdokért hirdet a "honvédelmi" minisztérium, hogy menjenek katonának az emberek. A honvédség lefejezésének csak két magyarázata lehet: az egyik az, hogy nincs pénz a fizetésekre és ezért kellenek az olcsó , kezdő katonák.

A másik: a paranoiás operett tábornok elvtárs fél a saját hadseregétől és csak olyanokat szeretne benne látni, akik biztosan feltétlen hívei. Mondjuk gondolom, Putyin is így volt ezzel..."

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Döbbenetes az a hozzá nem értés, az a pocsékolás, ami ebben az országban megy...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Nem kell félni, hogy nem lesz fiatal utánpótlás a hadseregben, hiszen a világon semmihez nem értő fiatalok százezrei nőnek fel jelenleg Magyarországon...!
Kizárólag csak katonáknak, katonalányoknak alkalmasak...! Láttuk a minap is, múzeumok éjszakáján, kint voltak mindenhol a toborzó standok, és nagy volt körülöttük az érdeklődés...!
csak úgy....
@verőce21: ..." hiszen a világon semmihez nem értő fiatalok százezrei nőnek fel jelenleg Magyarországon" - ez után a sokatmondó,nem teljesen valótlan megállapítás után,már csak arra lennék kíváncsi,hogy szerinted ebben ki a hibás!?
verőce21
@csak úgy...: A szülők és az internet...!
De ez mindenhol így van az egész világon...!
csak úgy....
@verőce21: a 2 müszakban 12 órázó átlag szülök, akik ennek ellenére anyagi gondokkal küszködnek, na ne izélj, ennél egy soros vagy gyurcsány is jobb lett volna?!
nálatok így van,mert nálunk sosem volt így?! - nálunk mindíg jutott idö a kölökre és büszkén tapasztalom is az eredményt !
kakukkmadár
Mindenkinek részvétem akik kirúgnak valahonnan, ahol úgy gondolta, hogy a helyén van! De azért ne essünk hanyatt amikor egy hivatásosnak is útilaput kötnek a talpa alá, katonának lenni sem több, mint buszt vezetni Pesten, vagy gyerekeket gondozni egy nevelőotthonban. Az őrnagy úrnak annyit ajánlok figyelmébe, hogy van itt még néhány korosztály, aki teljesen INGYEN, KÖTELESSÉGBŐL szolgálta a hazáját 1-3 éven keresztül, és többségük ettől még nem sírja tele az internetet, a kiesett évek, a kiesett fizetés, az elszalasztott lehetőségek miatt! Az eddig jól kereső( gondolom a havi milla megvolt a békefenntartóknál) katona bácsinak sem kell meglepődnie, amikor a nappalijába beköltözik a magyar valóság...és ha már katona, akkor viselje férfiasan, kibírtuk ezt már néhány millióan! Tessék tanulni, civil szakértelmet szerezni, és beilleszkedni a többség közé, mi is ezt tettük, bár mi nyilván sokkal korábban rájöttünk, hogy az üres és monoton katonalét nem nekünk való...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.