Nyilvános a dokumentum.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Engem inkább Orbánék kampánytörténete érdekelne, milliárdokban kifejezve, amit a mi zsebünkből loptak ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Márki-Zay így nem csupán az ellenzék történelmi mértékű vereségét idézte elő, hanem az egész ellenzéket megbélyegezte a jövőre nézve is. Emellett olyan törvénytelen büntetéshez szolgáltatott ürügyet, amit az ellenzéki pártok életükben nem tudnak kinyögni, ha be tudják hajtani rajtuk. Ez az ember most megalapította a régóta ígért pártját, mert nem lát alkalmas erőt Orbán leváltására. Az ő pártja lenne az, amelyről már bejelentette, hogy hazai választáson nem indul (mert egyenlő esélyeket nem lát), csak az európai parlamenti választáson, hogy legyen valami állása.

Ennek a cseppet sem szórakoztató bohózatnak Márki-Zay-nál is dilettánsabb és nevetségesebb szereplője a magyar titkosszolgálat, amely közreadott egy jelentést, ami arról szól, hogy a lényeget nem tudták meg. Az Orbán-Rogán páros által felügyelt titkosszolgálat ellenben bemutatta azt, hogy nemcsak alkalmatlan a feladata ellátására, hanem a szakmaisága is a nullával egyenlő. Abban a jelentésben, amit közreadtak, összeesküvéselméleteket, politikai spekulációkat és manipulációkat tettek közzé, és a legprimitívebb propagandát adták elő."
nepszava.us/magyarorszagi-gazdagok-allhatnak-a-gurulo-dollarok-mogott/
drrotf
A jelentés tervezet alaposságáról az sokat elárul , hogy a a jogsértéseket a tervezet nem tárgyalja, nem sorolja fel mert ennek vizsgálata még folyik, és nem állapítottak meg semmit!Én azt gondoltam , mint hozzá nem értő, hogy előbb feltárják a jogszabály ellenes magatartásokat a tényeket, azután készítenek el egy jelentést, amely a feltárt szabálytalanságokon, és az érintett jogszabályok megjelölését is tartalmazza, és amely ellen véleményt fejthetnek ki a pártok!De úgy látom hogy A tanú"" című magyar film korszakában élünk.Az ítélet már előre elkészült miközben a tárgyalás még el sem kezdődött!Akkor is nevettünk ezen a helyzeten, miközben sirattuk is magunkat, most is ugyan így teszünk! "
szaboria1
Ez a jelentés egy katyvassz nem tud semmit sem bizonyitani, inkább a fidesz kampányt kellene vizsgálni, mert az sem tiszta pénzből volt.
kereső
@drrotf: Ebben az esetben, majd gyártanak hozzá jogszabályt- mint azt az ÁSZ is elmondta,. Hiszen jelenleg a jogszabályi környezet nem teszi lehetővé az ÁSZ büntetés kiszabását. Ne izgulj, a bátorok óra alatt megszavazza, miután semjén éjfél előtt egy perccel benyujtja a játszóháznak.
drrotf
@kereső: Visszamenőleges hatályút?Mintha az ilyen jogszabályok z Alaptörvénybe is ütköznének?Vagy rosszul tudom?
kereső
@drrotf: És???Mikor zavarta őket ez a tény? Hiszen a rendeleti kormányzás is alapizé ellenes volt, amig nem módositották az idén tavasszal, amikor belekerült a háborús veszélyhelyzet. Na, de két évig, meg ütközött az alaptörvénnyel is. Volt már egyébként vissza ható hatályú törvénykezése orbánéknak- pedig akkor még Alkotmányunk volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.