Engedményt tesz a kormánytöbbség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@SÍva: És ki fizeti az útiköltséget? 3 óra utazás, 6 óra tanítás , 1 óra adminisztráció, az 10 óra! Mikor javít pl. dolgozatot, készül a másnapi órákra? A család lássa el magát? Ez már agyrém, amit Pintér előad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@SÍva: És ki fizeti az útiköltséget? 3 óra utazás, 6 óra tanítás , 1 óra adminisztráció, az 10 óra! Mikor javít pl. dolgozatot, készül a másnapi órákra? A család lássa el magát? Ez már agyrém, amit Pintér előad!
SÍva
@Nessy: Igen ezekre a kérdésekre már nem is tértem ki. Nem vagyok tanár, de együtt érzek velük!
lusta
@Nessy: A válasz pofon egyszerű. A nap 24 órából áll és még ott az egész éjszaka.
Nessy
@lusta: Ezt nekem is mondta néha a főnök, mikor az új épületet határidőre be kellett rendezni, és még éjfélkor a csapattal együtt ott voltunk.:-) Ezt az együttérző, jóindulatú kormánytöbbséget a jó szíve viszi a sírba!
drrotf
Most kell egy hirdetés!"Utazzon a MÁV-val!"Vagy "A Volán buszai minden hová elvisznek!"Ezek után majd az utazás után is adóznak az igénybe vevő.Úgy mint a fizetéseknél tették kötelezővé a bankon keresztüli kifizetéseket.A banknak a pénzhasználatért kamatot kellett fizetni a PTK alapján, s erre most kiitaláta a jóságos kormány , hogy a kamatok után szoc. adót kell a pénzét számlán tartó embereknek fizetni.De hogy ez a pénz milyen szociális problémák megoldására használja a kormány arról fingunk sincs!
SÍva
@drrotf: Tudod rengeteg a parazita eltartott (ne menjünk messzire pl. a kormány tagjai, miniszterek és a sleppjük, /Tisztelet a kivételnek!/, bírók, ügyvédek, közjegyzők és több itt meg nem nevezett munkára teljesen alkalmatlan feleslegesen szaporított egyed! Azokat természetesen a dolgozó rétegnek kell eltartania de ebbe most ne menjünk teljes terjedelmébe bele! Ja és még nem beszéltem a külföldre elosztogatott pénzekről (támogatás címén) amit persze megint csak nekünk kell kifizetni! És épp oldalra pillantottam amikor megláttam, hogy a kétballábas futbalistákra ismét költött az állam 14,6 milliárdot támogatásként! Legalább nyernének rangosabb mérkőzéseket de nem! Néha egyszerűen addig szeretném a politikusaink fejét verni egy favonalzóval, hogy lássam van-e valami belül vagy csak egy légüres tér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.