A kormány által benyújtott pedagóguséletpálya-modellt egyesre osztályozták a tanárok egy friss felmérés szerint.

Ezt biztos nem osztja meg a kormány: Megbukott a beterjesztett új pedagóguséletpálya-modell
Fotó: Pixabay

Megbukott a kormány által beterjesztett új pedagóguséletpálya-modell, a megkérdezett tanárok a Szemlélek kutatása szerint egyesre osztályozták a Pintér Sándor belügyminiszter nevével benyújtott javaslatcsomagot – írja a napi.hu.

2023. június 26-30. között zajlott az adatgyűjtés, 917 tanár mondott véleményt. 

A válaszadók szinte a teljes magyar közoktatási palettát reprezentálják: óvoda, általános iskola, gimnázium és pedagógia szakszolgálat is szerepel a munkahelyek között, önkormányzati és egyházi fenntartású intézmények egyaránt válaszoltak, valamint a fővárostól kezdve a vidéki kistelepülés tanárai is ott vannak a válaszadók között.

A felmérésben hét kérdést tettek fel, és klasszikus osztályzásra kérték a pedagógusokat.

Hét kérdést tettek fel, amiben a klasszikus osztályozásra kérték a pedagógusokat, akik így 1-es és 5-ös közötti értékelést adhattak.

A hét kérdésre adott válaszok összesített átlaga: 1,33

A kérdésekről bővebben itt olvashat.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, kedden szavaz az országgyűlés a státusztörvényről, a tüntetők a Parlament elé vonulnak.

Forrás: napi

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már megint ""soros, gyurcsány, brüsszel, libsi,stb""! Ezeknek mindenhol ott a kezük? Már egy kérdőívet se lehet tisztességesen, a kormány szájaíze szerint kitölteni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Németországban viszont az egyes a jó,tehát ha úgy nézzük,kitűnő. Érvel majd a kormány...
jáger laszló
Az új státusz törvényt 1s-re értékelték a tanárok és a diákok!!
Ehhez nincs mit hozzátenni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
Már megint ""soros, gyurcsány, brüsszel, libsi,stb""! Ezeknek mindenhol ott a kezük? Már egy kérdőívet se lehet tisztességesen, a kormány szájaíze szerint kitölteni?
Péter2
@Maccska: Nem fognak a tanárok felutazni az országból a fővárosba tüntetni magamutogatni az a fideszes söpredék , horda járása , de az is csak úgy jön össze, ha közpénzen buszoztatják őket , hol ott a pénznek jobb helye is volna ! A tanárok jó része eddig várt , mostantól meg elindult egy lavina , mivel hatalmas a tanárhiány , és még legalább várhatóan felmond 5 ezer vagy több tanító , lesz itt szeptemberbe olyan káosz , hogy ilyen még nem volt , lesz olyan iskola ahol nem tudnak osztályt kezdeni a diákok mert nem lesz tanár , ahol meg lesz minimális tanárlétszám , ott meg jönnek az összevont osztályok , ott legyen talpán az ember aki 40-50 diákkal elbír egyszerre , főleg alsó, tagozatosokkal , de as felső sem sokkal jobb , és még hab a tortán , mikor majd egy matek , vagy egy földrajz , vagy testnevelő szakos tanárnak kell kémia órát tartania , vagy épp fordítva , mit, és hogyan fognak így a diákok megtanulni ? Na erre nem számítottatok ! Ez a " kurmány " csak az erőből ért !
balos
@Péter2: Tudod,elnézve a fideSSes támogató "tanárokat"macska sinkari németpityuka,akkor érthető,hogy már megvannak a selejtes áruk fórumáról az új ped--asszisztensek!Ezekkel a nyomott figurákkal a tanítás oka fogyottá válik!
laja70
Nem értem, hogy a pedagógusok miért reklamálnak???!!! 2022-ben örültek és tapsoltak a fidesz győzelmének. Most egyék meg, amit főztek!!! Élvezzék a szavazatuk hozadékát!!!
ómió
Ezek a "friss efftársi felmérések" má' csak ilyenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.