A Magyar Államkincstártól mintegy 133 millió forintot von el egy Orbán Viktor által jegyzett kormányhatározat. A pénzt a Kormányhivatalok, a nemzeti parkok és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kapja.

Orbán Viktor éjjel a költségvetési pénzekkel sakkozott – Az Államkincstár kapott mattot

A Magyar Államkincstár (MÁK) a nagy vesztese annak az átcsoportosítási csomagnak, melyet az éjszaka megjelent Magyar Közlönyben lehet felfedezni. A költségvetésbe be-, illetve onnan kifizetendő pénzek kezelésével megbízott intézménytől az Orbán Viktor által szignált határozat értelmében 133,1 millió forintot vontak e – írja az Mfor.hu.

Ezt az összeget többfelé dobják szét, 3,8 millió forintot kapnak a Kormányhivatalok dologi kiadásokra, 62,2 millió forint jut a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) nem részletezett „egyéb működési célú kiadásaira”. A  nemzeti parkok igazgatóságai markát 22 millió üti. Emellett a nemzeti parkok – szintén nem részletezett tartalmú – dologi kiadásokra is elkölthetnek 45 millió forintot a MÁK-tól elvont összegből.

Forrás: Mfor.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Eddig nem sakkozott, csak zsebhokizott...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Eddig nem sakkozott, csak zsebhokizott...
Eladott Ország
Jól látja a kihúllott szőrű, dagadt vidéki róka a jelenlegi helyzetet Magyarországon!... Dobra vert ország.
twitter.com/i/status/1682396488188542976
Eladott Ország
@sgl: ma 14:25 ♣ A csúti gecit gazdaságiilag lehet megbuktatni, ( mert a magyar ellenzékre nem lehet számítani finoman szólva ) még akkor is ha az a "jobbágyoknak" lesz a legfájdalmasabb!
„1946. július 10-én döntött világrekordot a magyar infláció, ugyanis ezen a napon 348,46%-os pénzromlás következett be, vagyis az árak 11 óra alatt a duplájukra nőttek. A 2008-as zimbabwei válságig hazánk tartotta ezt a szomorú csúcsot, ezzel együtt az 1945–46 során zajló magyarországi hiperinfláció iskolapéldája lett a gazdasági összeomlásnak.” Úgy tűnik, hogy a geci addig lavírozta magát, hogy ez ismételten be is következhet. A nagyhatalmakkal szemben ennyire nyíltan nem lehet szembeszállni, mert ebből csak egy mélytorkos nagyszopás lehet! Ezt a rendszerváltást a WC-n nyugodtan lehúzhatjuk!
Nessy
Tulajdonképpen miért van szükség költségvetésre, ellenőrzésre, parlamenti elfogadásra? Felesleges bolhacirkusz az egész%! Nincs olyan hét, hogy Orbán ne variálja át a sorokat, számokat! Úgyis az van, amit ő a csillagok konstellációja szerint átrendez!
Eladott Ország
@Nessy: ma, 14:58 ♦ A 2024. évi költségvetés egy kisgyerek karácsonyi kívánságaira emlékeztet leginkább, a legjobb része talán az hogy jönnek majd az EU-s pénzek, de az sem semmi, hogy kevesebb pénz kell egészségügyre, ami már ma sem elég semmire. A terv már ott elbukik, hogy 385 forintos euróval számolnak, ezen minden költségvetés elbukott még, hogy túlértékelték a forintot, de sebaj, 100 módosítás belefér még. Teljesen mindegy, van-e valóságalapja, vagy törvénysértő-e a költségvetés, a 2/3 úgyis simán elfogadja. Egyszer élünk, és most lehet lopni!
ómió
Beosztás, efftársak! Ez az, ami nálatok sosem létezett!
AMORÁLISOK
az emberek megtakaritásra szánt pénzéhez hogy mer hozzányúlni 3-4-5 - ujabban 8 évre kössék le ??? és???NEM elléggé koldussá tette az országot a banda meg tapsikol a nép éhezik hát megérne egy 1905-öst akár egy 56-ost is de nem oroszországban lassan ide is elérhetne mert ami itt van az a nép elleni ámokfutó hazárdirozása csak ÉN és senki más ,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.