A Lánchíd átadásáról nem maradhatott le a TV2 sem; Karácsony Gergelyt meglepte kérdésük, de nem maradt adós a válasszal.

"A TV2-es propagandamédia feltette az étvized legostobább kérdését" – Karácsony Gergely így vágott vissza

Fotó: Facebook/karacsonygergely

A TV2-es propagandamédia is eljött pénteken a csodaszépen felújított Lánchíd átadására, hogy feltegye talán az étvized legostobább kérdését. #Lánchíd #Budapest (Videó forrása: Telex.hu) – írja Karácsony Gergely a közösségi oldalán.

A Lánchíd felújítására külföldről kaptak esetleg pénzeket? – szegezte a kérdést a Tények munkatársa a főpolgármesternek.

"Bár kaptunk volna! Hú, de nagyon örültem volna, ha bárki úgy érzi a világ bármely pontjáról, hogy hozzá akar járulni, de sajnos ez teljes mértékben az adófizetők pénzéből ment. Ennél abszurdabb kérdést, nem hiszem, hogy kaptam az elmúlt 10 évben, amióta közszereplő vagyok" – mondta Karácsony Gergely a TV2 riporterének. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Maccska: Arrol tudsz meselni, mennyi MAGYAR ADOFORINT megy külföldre a magyar valasztasok manipulasara??? Söt, az ottani orbancbaratok valasztasi tamogatasara (Szlovenia, Szerbia, Montenegro, Bosznia), Csehorszag, Szlovakia)??? Ha nem, akkor tanulj meg olvasni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, masoldd mar be ide azt a "cimket" amire hivatkozol! Ja, nem tudod, mert analfabeta kutyaagyu birka vagy... Egyebkent pedig talan csak annyi közöd van hozza, hogy irigykedsz???
ómió
@teuton: Az van arra ráírva, bolsiék analfabéta fajgörény, bolsevista-nyilasa, hogy "ha megnyerted a választást, akkor, neked szochazafiasan a mi érdekeink az elsődlegesek"! Ennyi nem jutott az agyatlan fejedbe!?
teuton
@KisTehen: Ezt kerdeztem EN töletek, az allitolagos tiltott külföldi finanszirozasrol! Ha megtanulsz olvasni analfabeta Nagy Marha, akkor olvass utana, mit alapitott meg az adohatosag az MZ mozgalmara hazudott csalasrol! MINDEN RENDBEN, semmi törvenytelenseg nem volt! Persze 2 evig erröl hazudozott a fitymaszbanda...
teuton
@KisTehen: Az agymoso plakatokkal a magyarok adojabol tömi ki a kolostormalacod a sleppje zsebet milliardokkal! Hogy mas mit csinal a sajat penzevel, az az ö dolga, neked semmi közöd hozza, csak irigykedsz!
teuton
@ómió: Ezt tudod csak hazudni? Eleg szanalmas, en egy belinkelest kertem! Esetleg arrpl is tudsz valamit hazudni, hogy mi van azokkal a MAGYAR ADOMILLIARDOKKAL, amiket a kolostormalacod külföldre szor el a valasztasi csalasaira???
ómió
@teuton: Bolsi faszfej, te még így efftársiasan hazudozva is olyan hülye vagy, mint a segg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.