A Lánchíd átadásáról nem maradhatott le a TV2 sem; Karácsony Gergelyt meglepte kérdésük, de nem maradt adós a válasszal.

"A TV2-es propagandamédia feltette az étvized legostobább kérdését" – Karácsony Gergely így vágott vissza

Fotó: Facebook/karacsonygergely

A TV2-es propagandamédia is eljött pénteken a csodaszépen felújított Lánchíd átadására, hogy feltegye talán az étvized legostobább kérdését. #Lánchíd #Budapest (Videó forrása: Telex.hu) – írja Karácsony Gergely a közösségi oldalán.

A Lánchíd felújítására külföldről kaptak esetleg pénzeket? – szegezte a kérdést a Tények munkatársa a főpolgármesternek.

"Bár kaptunk volna! Hú, de nagyon örültem volna, ha bárki úgy érzi a világ bármely pontjáról, hogy hozzá akar járulni, de sajnos ez teljes mértékben az adófizetők pénzéből ment. Ennél abszurdabb kérdést, nem hiszem, hogy kaptam az elmúlt 10 évben, amióta közszereplő vagyok" – mondta Karácsony Gergely a TV2 riporterének. 

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Maccska: Arrol tudsz meselni, mennyi MAGYAR ADOFORINT megy külföldre a magyar valasztasok manipulasara??? Söt, az ottani orbancbaratok valasztasi tamogatasara (Szlovenia, Szerbia, Montenegro, Bosznia), Csehorszag, Szlovakia)??? Ha nem, akkor tanulj meg olvasni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Szó mi szó, ez a Gergely jó megjelenésű fickó! :) És még a Lánchíd is szép. Tekintve, hogy mi, budapestiek álltuk a költségeit - tudtommal a kormány egy fillért sem adott bele - javaslom, hogy a kormánytagok és a 133 bátorok távoltartási végzést kapjanak az idők végezetéig.
Ha nagyon sürgős, ússzanak.
Nessy
@Nyírfa: A hülyeség állampolgári jog kis hazánkban! A királyi média élt is ezen jogával. Gondolom, naggggyon szellemesnek hitte magát! A javaslatod remek! Én kibővíteném a kormány tagjaival, álomtitkárostól!
Nyírfa
@Nessy: 12.40

Szívem szerint belevenném az összes fideszest, de ez a gyakorlatban kivitelezhetetlen.:)
infinity
@Maccska: Muszáj volt idehánynod valami fidkányos ostobaságot? Csak hoztad a kötelezőt, mi? Kell a pénz kalács... kávéra, mi?
szaboria1
Már már csak bugyuta riporterek maradtak a TV2-nél meg a HírTv-nél is.
csak úgy....
@infinity: ha nem nyalhat folyamatosan akkor remegni kezd,fideszsegg függö ..
Yeromos
Ĵól képzett riporter, remek kérdése. Esélyes
a puliczef díjra
infinity
@csak úgy...: Hű, bakker, most jöttem rá, hogy én még nem léptem át azt a szintet, hogy remegek a piáért. Köszi, hogy eszembe juttattad! Holnap ezzel kezdek!
Lehet, hogy még menthető vagyok...
Már látom a fényt az alagút végén... legalábbis remélem, hogy nem a vonat jön szembe :)
csagyi
@szaboria1:13:08 Nem csak,de gondolom van az a pénz amiért egy ócska és bárgyu,már unalmas kérdést is feltesznek.
A lelki ismeretük határát lenyomja a fizetésük. Csak sajnálni lehet ezeket a kiszolgálókat.
teuton
@Maccska: Arrol tudsz meselni, mennyi MAGYAR ADOFORINT megy külföldre a magyar valasztasok manipulasara??? Söt, az ottani orbancbaratok valasztasi tamogatasara (Szlovenia, Szerbia, Montenegro, Bosznia), Csehorszag, Szlovakia)??? Ha nem, akkor tanulj meg olvasni!!!
Nessy
@KisTehen: És az, hogy Támogatta a magyar kormány? Miután az sem igaz!
Nessy
@KisTehen: Nagy marha lett magából pát hét alatt!
Giovanni Alba
"A tenderen győztes cég 2023 augusztusára ígéri a munkálatok végét, és 18,8 milliárd forintos költséggel számol.
A kormány szerint ez 5 milliárd forinttal drágább, mint a még Tarlós István idején kiírt pályázatra érkezett legolcsóbb ajánlat Lánchídra vonatkozó része. Tüttő Kata főpolgármester-helyettes ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a kormány által hangoztatott árkülönbségnek több oka is van.
Legfőképpen az, hogy a kormány száma csak magára a hídra vonatkozik, „oroszlántól oroszlánig". A felújítást így nem lehetett volna kivitelezni, további feladatok is bekerültek a tenderbe, például a gyalogos-aluljárók felújítása. A híd állapota ráadásul tovább romlott, és az anyagköltségek is drágultak az előző pályázat óta.
Oroszlántól oroszlánig ráadásul az eredeti pályázatkiírás alapján sem lehetett volna felújítani a Lánchidat. Az a terv a mostaninál is több elemre terjedt ki (például a villamos aluljárójára), sőt, még az Alagút felújítását is hozzá lehetett volna tenni. Az Alagút nélkül ez 35 milliárd forintba került volna, azzal együtt nagyjából 50-be. Ennyi pénze nem volt a fővárosi önkormányzatnak, amelyet az állam elvileg 6 milliárd forinttal támogat a felújításban. Ezért kellett új pályázatot kiírni, mondta Tüttő.
A híd felújításából 5 milliárd forint a műemlékvédelmi, örökségvédelmi rész. Például, olyan speciális bányából kell hozni a mészkövet, ami már kimerült. Olyan kandelábereket kell újraalkotni, amire egyedi eszközöket kell gyártani" - tette hozzá a politikus."
hu.euronews.com/2021/03/17/elkezdodott-a-lanchid-felujitasa-2023-ra-ujul-meg-budapest-szimboluma
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 16:10
De nem hozta ki dadus!
Ha megafonos taplós elvt. akkora zseni mint hiszed, akkor miért is nem fogott neki a felújításnak? Nem volt pénz? De hiszen a lelépésekor eszméletlen pénzhalmot hagyott a trezorban! Vagy mégsem?
Csak úgy mellékesen hallottál már inflációról, áremelkedésről? Vagy az csak a Mészáros Műveknél és a tbrcz-nél elfogadható?
Mondd te marha, miért erőlteted az ökörségeidet?
g7.hu/vallalat/20210316/lassan-40-milliardnal-tart-meszarosek-varosligeti-oriasberuhazasa/
teuton
@KisTehen: Ja, Nagy Marha!!! Azota pedig 50%kal nöttek az epitöanyagarak, 30%kal a berek es 100%kal a Lölö extraprofitja...
jáger laszló
Az éles eszű munkatársnak ez jutott eszébe a Lánchíd építéséről!!::
Mentő5letként!!??
Persze lehet,hogy a kérdést már jól előre kigondolta!!!??
csak ennyi
barátilag
J,L.
J.L.
telegdilaci
@teuton: Ostoba seggnyaló fírkász,arról beszélj mennyi közpénzből hazudoztok a TV-2 nél,nem azt kellene feszegetni hogy miilyen pénzből újították fel a Lánchidat,az ekkora Barmoknak örülni kellene hogy egyáltalán idő előtt és többlet költség nélkül lett fel újítva a Lánchíd amire a Pártunk és kormányunk az ígérete ellenére mai napig nem fizette ki a beígért támogatást,annak is utánna járhatnál hogy a Tarlós Főpolgármestersége idején miért nem újította fel a Lánchídat?
ómió
Ugyan má'! Külföldről az efftársak "csak kampánypénzt" kapnak! Milliárdszámra!
teuton
@KisTehen: Nagy Marha, az engem es mast sem zavar, ha a lakasarak elszallnak, mindenki azt vesz, amire neki futja, de ha a KÖZPENZBÖL NERes maganzsebbe tömködik a penzt, az mindenkit kellene zavarjon! A birkakon es Nagy Marhakon kivül...
teuton
@ómió: Mi közöd hozza, hogy ki mire költi vagy kinek adja külföldröl a penzet?! De az mindenkit "zavar", ha az adojat NERes zsebekbe csorgatjak! Kiveve analfabeta fajgöreny nacikat es birkakat...
ómió
@teuton:Csak annyi a "közünk" hozzá, tetvesbolsiék analfabéta fajgörény bolsevista-nyilasa, hogy az ideküldött bolsistafírung cimkézve van! Adott, hogy mit kérnek érte cserében! De te agy nélkül ezt úgysem érted!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, masoldd mar be ide azt a "cimket" amire hivatkozol! Ja, nem tudod, mert analfabeta kutyaagyu birka vagy... Egyebkent pedig talan csak annyi közöd van hozza, hogy irigykedsz???
ómió
@teuton: Az van arra ráírva, bolsiék analfabéta fajgörény, bolsevista-nyilasa, hogy "ha megnyerted a választást, akkor, neked szochazafiasan a mi érdekeink az elsődlegesek"! Ennyi nem jutott az agyatlan fejedbe!?
teuton
@KisTehen: Ezt kerdeztem EN töletek, az allitolagos tiltott külföldi finanszirozasrol! Ha megtanulsz olvasni analfabeta Nagy Marha, akkor olvass utana, mit alapitott meg az adohatosag az MZ mozgalmara hazudott csalasrol! MINDEN RENDBEN, semmi törvenytelenseg nem volt! Persze 2 evig erröl hazudozott a fitymaszbanda...
teuton
@KisTehen: Az agymoso plakatokkal a magyarok adojabol tömi ki a kolostormalacod a sleppje zsebet milliardokkal! Hogy mas mit csinal a sajat penzevel, az az ö dolga, neked semmi közöd hozza, csak irigykedsz!
teuton
@ómió: Ezt tudod csak hazudni? Eleg szanalmas, en egy belinkelest kertem! Esetleg arrpl is tudsz valamit hazudni, hogy mi van azokkal a MAGYAR ADOMILLIARDOKKAL, amiket a kolostormalacod külföldre szor el a valasztasi csalasaira???
ómió
@teuton: Bolsi faszfej, te még így efftársiasan hazudozva is olyan hülye vagy, mint a segg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.