Bár a jachtozós fotóik publikálása miatt nem repes a boldogságtól Mészáros Lőrinc felesége, azért úgy véli, a nyaralásukat nem rontotta el az a néhány paparazzi felvétel.

Várkonyi Andrea elmondta, szerinte ki nem közszereplő
Fotó: TV2

Mint megírtuk, a 444.hu kapta lencsevégre Várkonyi Andreáékat egy 27 milliárd forintot érő jachton.

Várkonyi az internetes mémkészítők számára kiváló alapanyagnak bizonyult az olcsó jegeskávéjával – erről itt láthat néhány remekművet.

Mészáros feleségét a Blikknek sikerült utolérnie, az egykori tévés a lapnak elmondta:

"Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat."

Azt is elárulta, hogy általában nyáron sokfelé utaznak, próbálnak minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte.

Forrás: blikk.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mi fizettük a jachtot meg mindent Andi. Jogunk van látni hogy költitek el a pénzünket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Vazzze,,,Valahogy te is ide pofátlankodtál ,,a Duna- deltából.,,te pöcs.
Clavigo
@Shikari: Kisöreg,,,, Borotválkozzál ( a talpadat ..!! ),,mielőtt itt nekiállsz kommentelni.. Itt nem otthon vagy ,,Kiscsíra. !
Dr. Proktor
@human: Ha csak elköltenék hasznos célokra, de sajnos csak elba...ltázzák...
justhpeter
@Shikari: Roppant hízelgő. Jóindulatom igazolására elmondom, hogy Magyarországon jelenleg nincs olyan párt, egyház, mozgalom, amire holnap szavaznék. Sajnos mindenféle csoportosulást megvetek és kizárólag megélhetési gyülekezetnek tartom őket. Ebből adódóan senki számára nem lehetek "ellenségi", illetve a megélhetésiek közül mindenkinek. A jelenlegi keptokrata-nemnezti-keresztény oldal számára a jövő három esélyét látom: az emigráció, a diliház vagy a börtön, míg a megélhetési ellenzék jövője a munka nélküli tengődés lehet. A politikai irányultsági alapítványokra, az egyházakra és a CÖF-szerű abszolút kártékony civil szervezetekre a teljes kiüresedés vár. A mostani fiatalok hoszzú időt töltenek a hazai erkölcsi nihilben, majd elindulnak egy racionális jövő felé. Forradalom vagy bármiféle radikális változás nem lesz, hiszen akik ezt összehoznák a súlyos bizalomvesztésük miatt inkább a "lábukkal szavaznak".
Dr. Proktor
@justhpeter: A racionális jövő jelen esetben sajnos csak a külhon...
Ép ésszel a hazai körülményeket nem lehet elviselni, vagy megszoksz, vagy megszöksz, de ha megszoksz akkor zombi leszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.