13 év után vezet újra tv műsort a kormánypárti csatornán a volt KDNP-s képviselő, korábbi tévés műsorvezető.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy szétcsúszott részeges állat. Nem illik az árok szélén hagyni. Egy tehetségtelen alkoholista senki,és ennyit tud keresni. Ez a mai Magyarország. A megfelelő se ggek biztos nyalása és a megfelelő előélet - ennyi volt az ami számít. A többi nem. "a kollégák szerint azonban indokolatlanul magas ez az összeg" amikor már a köpőcsészék is nyavalyognak, ízleljétek csak a NER bukéját. Ez nem jogállam hanem uram-bátyám rendszer, ott kit érdekel, hogy mit tud vagy mit nem. Mulatós, a Bunyós Pityuval vagy ki a izével…. Magyarosch,nemzethy folklór. Lesz beb@szós live is? Dublini nagykövet volt. A puboknak meg a jamesonnak jó bevétele lehetett az ott tartózkodása alatt. Az írek biztos persona non gratanak nyílvánították, mert megitta előlük a whiskyt. Pálffy István valóban részeg lenne?...
youtu.be/vePM05aMttc
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
AS Hír TV dolgozóinak van önálló véleménye a vezetőség intézkedéseiről, és azt ki is nyilvánítják?Nem valami tévedés ez?Hiszen azt hittük hogy ott abban a tévében vak és siket birkák dolgoznak, akik nem törődnek azzal hogy mi is történik körülöttük a világban, mi a valóság.Most meg kiderül, hogy nem így van.Az embereknek van véleményük, igaz nem a világ dolgairól, hanem arról, hogy egy olyan embernek akit azt hitték jól ismernek sokkal több a fizetést adtak mint amennyi az övék.Rosszul esett nekik hogy nem a régi dolgozót becsüli a vezetőség hanem az újat! Biztos hogy szeretni fogják a régi dolgozók ezt a Pálffyt!
balos
@rücsü41: A lényeg a pénz nagysága nem 1 kultúrha alkeszsága!Abban nincs versenyzés!Az a minimum,hogy mindegyik annyit ér amennyi az általa kiszorított szar súlya!
vitriol
fideszes módszer, hogy a lejáratódott figurákat nem hagyják az "út szélén", hanem eldugdossák egy kevésbé látható helyre, aztán ha feledésbe merült a "hőstette", akkor újra előszedik. Ezt a gyakorlatot sürgette dajcs is a napokban, miszerint ideje lenne már az ereszmászó bátor párttárs visszatérésére!
Macskaszem
"Tudjátok, akinek ad a kormány, annak adatik" /Bödőcs
kulabombaafityiszre
Azért háborognak a hír tv dolgozói,mert fogalmuk sincs arról,milyen nehéz részegen
műsort vezetni.Ezt a teljesítményt pedig meg kell fizetni.Egyébként meg erre szavaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.