Az Alapjogokért Központ elemzése szerint Karácsony Gergely főpolgármester alkalmatlan a város vezetésére. A város gazdasági helyzete rosszabbodott, a közlekedés ellehetetlenült, és a mentőszolgálat is kritizálta a kerékpársávok miatt.

Forrás: hirsziget.blog
Feltöltő: Hírsziget
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hogy mindezért az "alapjogokért központ" is felelős, vastagon a kormány mellett, az már csak hab a tortán. Mert többek között ez a propaganda erősitésért létrehozott központ IS!! abból a pénzből működik-és láthatóan jól élnek belőle- amit a kormány elvont/elvett/ellopott törvényesitett keretek között a budapesti polgároktól( nem kedveseim, nem Karácsony Gergelytől- hanem tőletek), hogy az ilyen ribanc társulatot mint amilyen a széntó féle is- kitartson belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
Ha Karácsony alkalmatlan,a Főváros vezetésére akkor Orbán még inkább alkalmatlanabb az Ország vezetésére,mivel nem tudja kezelni a Válságot,nálunk a legnagyobb az EU-ban az infláció és legmagasabbak az élelmiszer árak,miközben mindenkit hibáztat csak Ő ártatlan amikor évek óta rendeleti kormányzással,irányítja teszi tönkre az Országot,Hiába szajkózzák nap mint nap hogy Karácsony alkalmatlan a Főváros vezetésére,mégis Ő újíttatta fel a Lánchidat,határidő előtt,és többlet költség nélkül,amit a kormánynak még soha nem sikerült amit építettek,vagy felújítottak,soha nem lett kész határidőre és a többlet költségről nem is beszélve,ott van a Fővárosban a Biodomb ami már az enyészeté lesz,amit a kormány akart megvalósítani de közben hiába a többlet támogatások,máig nem készült el és most ezt is a Főváros nyakába akarják sózni,hogy nekik kell befejezni holott,ezt a förmedvényt még a Tarlós Főpolgármestersége idején kezdték el építeni Kormányzati prolyektnek indult,egyébként a Lánchidat már Tarlósnak is fel kellett volna újítani viszont a kormány neki sem adott pénzt a felújításra,a jelenlegi Főpolgármesternek is csak ígéret maradt,a 6-milliárdos támogatásból!
Menőmanó
A számvevőszéknek persze nem tűnik fel, hogy az állam meg a Fideszérdekekért Központ rejtett, tiltott, illegális pártfinanszírozást folytat egymással.

Mellesleg Karácsony még soha nem vette a fáradságot, hogy kitegyen egy hevenyészett listát arról, hogy mire költötte azt a 200 milliárdot amit Taplópista állandóan felhánytorgat.
Tudom, hogy számlákra, megkezdett projektekre, stb, de egyszer nem ártana konkrétan felsorolni, mert addig állandóan lehet azt mondani, hogy elszórta, elb@szta, és ő még soha nem cáfolta meg egy tényszerű felsorolással.
Jó lenne, ha pótolná saját érdekében.
kereső
Ez a ner kitartott, miért nem ezzel foglakozik?
"Magyarországon, a „Nemzeti összetartásnak” hazudott és keresztényinek blöffölt, megannyi köztörvényes bűnöző alkotta, totális szellemi nihilben fetrengő, a legrosszabb és a legbetegebb ösztönöket előhozó, minden elemi tisztességet messze alulmúló kormány egyik legriasztóbb tagja,
akár mintha valamelyik Mikszáth-regényből vagy novellából itt feledkezett visszataszító dzsentrije, bizonyos Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszter a fentiekkel ellentétben egy mozdulattal utcára hajította megannyi nemzedék zarándokhelyét, a Hadtörténeti Múzeumot, azon emelkedett államférfiúi, nemzeti-keresztényi megfontolástól vezettetve, hogy felköltözhessen a Várba, egyenest a Hadtörténeti Múzeum épületébe, mert onnan pompás a kilátás a budai hegyekre.
A senkiházi kivagyiság legpocsékabb elegye, akihez képest a jacht swimming pooljában pancsikáló Mészáros Lőrinc maga a tisztesség, a becsület, az intellektuális emelkedettség, az elkötelezettség és a józan önmérséklet.
Ha a múzeumokat Malraux az ember legemelkedetteb gondolatai összegzésének nevezte, akkor ennek az alaknak a cselekedetét a legaljadékabb tisztességtelenség és gondolattalanság összegzésének mondhatjuk.
Drága feleim, kormánypártiak és ellenzékiek! Ha ez a történet sem elég, akkor vajon mi kell ahhoz, hogy ezt a velejéig mocskos szutykot elkergessétek oda, ahová való: egészen pontosan a jó büdös francba?
Milyen patrióta érzület, polgári habitus és személyes önbecsülés képes mindezt elviselni?"

Gábor György
Ezodabasz
@durbincs: Téged ki a fasz kérdezett? Ehhez a cikkhez sem szóltam hozzá! Húzzál vissza a bányába, még nem vagy kész a leckével! Elfelejtetted hogy a hívő birkákat is össze kell írnod és kiszámolni az arányokat?
rücsü41
Az Alapjogokért Központ, amely azt sem tudja hogy melyek az alapjogok , ő a tudója annak hogy ki alkalmas főpolgármesternek.Ez nem egy bíróság feladata egy per után?Ez az AK összetéveszti a szezont a fazonnal!Nem ismerik még a saját jogszabályaikat sem, és így mondanak véleményt!Szerencse hogy tudjuk ennek a központnak a beállítódottságát és e szerint ítélünk.Ha ez csak egy vélemény a sok közül , az mindjárt más, de jellemző a tárgyilagosságára és arra ,hogy félre vezeti a véleményével az embereket.Ha baja van a főpolgármesterrel akkor a z önkormányzat kezdeményezzen eljárást a főpolgármester ellen és a bíróság majd eldönti hogy Karácsony alkalmas e erre a tisztségre.
Nessy
Tényleg, ez a gitt egylet annyi milliárd közpénzért a tizenegyszer módosított alap törvény melyik verziója alapján döntenek arról, melyek az aktuális alapjogok? Az elmúlt pár év törvényeiről nem is beszélve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.