"Soros György alapítványa elhagyja az EU-t" – röppent fel a hír hétfőn, ám a Fidesz frakcióvezetője nem látja ennyire rózsásan a helyzetet.

Kocsis Máté mindenkit megnyugtatott: továbbra is lesz miért sorosozni
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kocsis Máté Facebook-oldalán azt írja, ha valóban távoznának a Soros-szervezetek az országból, ahogy mondják, akkor megszűnne a "ballib" média (a 444 teljesen), eltűnne a TASZ, a Helsinki Bizottság, de még a baloldali pártok java része is.

Ez azonban Kocsis szerint "nyilván nem fog bekövetkezni" – illusztrálta egy szomorú szmájlival, hogy továbbra is léteznek majd olyanok, akik nem ugyanazt gondolják, mint Orbán Viktor.

"Szóval hagyjuk a hülyeséget, nem vonulnak ezek sehova, pusztán csak az ifjabb Soros, a Sanyi, újra rendezi a pályát, most, hogy épp átveszi a hatalmat az öregtől. Ezek voltak, vannak és lesznek"

- írta a Fidesz frakcióvezetője, aki nem buzeráns.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Jól mondod kocsis.Orbán viktor volt, van, lesz- mert ő volt a fideSS vezetőivel együtt- akiket most is esz a fene az élbolyban, ők voltak Soros György legszebb, és legjobb "tanitványai"=kitartottjai. Soros György pénze nélkül ez a bagázs, ez a rablóhorda valamelyik zug ügyvédi irodában tengetné az életét. Tudjuk, hogy a hála nem politikai kategória- de igy , ennyire lealjasodni, hogy megtagadjátok-és ellenségnek kiáltjátok ki az "apátokat", erre is csak ti vagytok képesek. Keresztény álarcba bújt , aljas, gerinc-és erkölcs nélküli emberi hullák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Van már Brüsszelben annyi megvett bolsi, hogy azok maguk "vidáman húzzák a Soros szekeret"!
Béla333
Találnak ezek új ellenséget. Olyat, akit nyugodtan mocskolhatnak, nem szól vissza, mert ezeknél a mocskoknál ez a lényeg!
Javaslom a klímakatasztrófát. Az sem szól vissza... Csak teszi a dolgát...
Bár ezzel akkor valami jót is tennének, ami a maffiózóktól teljesen idegen valami...
Eladott Ország
Ez a kép is bizonyítja, hogy nem üldözitek a másképpen gondolkodókat... első nekifutásra csak a támogatása kell
A hatalom megszerzése után viszont sokan le is köpik de ezzel ugye nincs baj meg azzal sem hogy többen a fideszben cipőben keresztelkedtek meg.
pbs.twimg.com/media/F3hOBX3WUAEeXcG?format=jpg&name=900x900
telegdilaci
@kereső:Ennek a köcsögnek soha nem jön meg az esze,fröcsögi a baromságait,amiket még Ő maga sem hisz el!
Nessy
Drága Kocsis Máté! Aztán akinek más a véleménye, mint Orbáné, az már patás ördög?? Látom idjabb éveiben komp szeretett volna lenni, aztán mára nem komplett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.