Alig két éve még még teljesen kikelt magából Várkonyi Andrea, amikor a bulvársajtó azt írta róla, hogy egy luxusvitorláson múlatta az időt. 

Várkonyi Andrea teljesen kiakadt, kikérte magának a luxushajókázást – "Tényleg ennyire nem számít már a valóság?"

Fotó: Youtube

"Mielőtt hozzáment élete szerelméhez, a Gázszerelőhöz, Várkonyi Andrea még nyilvános posztban kérte ki magának, hogy ő luxus hajókon bulizna:) Szerinte aki ilyet állít, az regényeket írjon, ne újságot. Nos, azóta már vagy sokkal kevésbé szégyelli, vagy megszerette az átlagember számára felfoghatatlan luxust.

A gazdagság nem bűn, a bűn az, ha valaki a politikának köszönhetően , manipulált közbeszerzéseken keres mesés vagyonokat és ahelyett, hogy meghúzná magát, még provokál is minket a kérkedésével.

Közben pedig kacagjunk jókat azokon a fideszeseken (lásd: Pesty László), akik kezdenek morgolódni a “Lölö jelenség” miatt, de azt állítják -talán el is hiszik-, hogy ez nem a Főnök tudtával és beleegyezésével történik. Jaj, dehogynem" – írja posztjában Hadházy Ákos.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy a felső tízezer termeli magát újra közpénzen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Azért a Mészáros sem,olyan zseni,hogy a 800 milliárdját 1edül a saját 2 kezű,munkájával ,vagy eszével szedte össze 13 év alatt!!
Kellett itt 1 kis korrupciós besegítés is
Ezt nem is tagadhatják!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@kulabombaafityiszre: Bocsi!várkony kisbetű!Aki lop az amíg nem döglik meg addig a kismegszólítás még betűvel is kicsi!A lopása az a nagy amiért majd a geciéktől lópina rendet kap!
Dr. Proktor
A luxusyachton már nem a baumot sz... fogja...
Dr. Proktor
@gina: Biztos jó gyomra van, ha a azokat a kis virgonc ficánkolókat elviseli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.