Közleményt adott ki a Demokratikus Koalíció: kizárták a DK Pest megyei frakciójából dr. Tóth Ágnes képviselőt – Nem tűrünk semmiféle együttműködést a Fidesszel!

Áll a bál a DK-ban – A Fidesszel mutyizott a képviselő, azonnal kirúgták

A Demokratikus Koalíció Pest megyei közgyűlésének képviselőcsoportja egyhangú döntéssel kizárta tagjai közül dr. Tóth Ágnes képviselőt. Volt képviselőtársunk tudtunk és beleegyezésünk nélkül egy olyan egyesület tagja volt, amelyet a Fidesz vezette megyei önkormányzat többször pénzügyi támogatásában részesített. Ez az egyesület a támogatás egy részét egy online hírportál működtetésére fordította, amely a Fidesz érdekében rendszeresen negatív színben tüntette fel az ellenzék pártjait és képviselőit.

Dr. Tóth Ágnes egyetlen alkalommal sem jelezte párt- és frakciótársainak, hogy az érintett egyesületnek tagja, illetve, hogy azzal szerződéses jogviszonyban áll. A képviselő ellen jelenleg is etikai eljárás zajlik.

A Demokratikus Koalíció közössége nem tűr meg senkit a soraiban, aki bármilyen formában együttműködik a Fidesszel. Ahogy a múltban, úgy a jövőben sem kötünk alkut az Orbán-rendszerrel, sem országos, sem megyei, sem települési szinteken.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Mintha az Újpest segédedzője egy olyan ruhaipari cégben dolgozna, melyet az FTC pénzel és MOCSKOS LILÁK! feliratú pólókat gyárt.
Hülye ez a pitsa?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
ez a nő lebukott...nem figyelt eléggé. kért volna tanácsok párttársai egyikétől..
balos
@KisTehen: Látogatom a sírját!A tiéd még mindig a muszka bráner rabja!
jáger laszló
Tóth Andi .Tóth Ági,Tóth Gabi
Ezekkel a Tóthokkal csak a baj van!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Hát, bizony, aki az efftársaknál nem képes "reggel, éjjel meg este...", annak le is út, fel is út!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.