A dokumentumokat csütörtökön, határidőre eljuttatják a Bizottsághoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Az ilyesfajta eljárásra az én bölcs, józan paraszti ésszel élő öregjeim azt mondták " rászorult a tót a húgyos körtére". Nem? DE!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Az ilyesfajta eljárásra az én bölcs, józan paraszti ésszel élő öregjeim azt mondták " rászorult a tót a húgyos körtére". Nem? DE!
simmering73
@Maccska: Megnyugodtam Safranek. Már azt hittem te vagy a győri pszichopata. De látom csak a Propelleré.
SÍva
Aztán mire köll ez a pénz? Ki fogja visszafizetni? Ezt nem kellett volna megkérdezni a lakosságtól, hogy akarják-e vagy sem? Olyanok vagyunk a hazánkban mint a gyerekek egy háztartásban! Őket sem kérdezik meg, hogy vegyen-e fel a család hitelt, az után ha beüt a gebasz mindenki fizet, ha akarja, ha nem. Ráadásul még a szülők által megszerzett örökelhető vagyon is úszik! Vegyük már észre, hogy nem vagyunk gyerekek!
SÍva
@sgl: Ne gondold azt, hogy az ingyen volt! Amikor végre ismét béke lesz akkor kell megfizetnie az igen hiányos lakosságnak ezt a "segítséget" de keményen! Sajnálom ezeket az embereket, hogy vágóhídra hajtották őket ahelyett, hogy mindent megtettek volna a béke érdekében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.