Ahogy korábban mi is megírtuk, az ősfideszes Pesty László az utóbbi napokban több ízben ekézte a NER oligarcháit, Mészáros Lőrincnek és Szíjj Lászlónak is beszólt. Hadházy Ákos most erre reagált egy nyílt levélben közösségi oldalán.

Lényegében volt fideszesként írt nyílt levelet Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő az ősfideszes Pesty László dokumentumfilmesnek, aki a jelek szerint újabban besokallt az orbáni oligarcharendszertől és számos interjút adott kormánykritikus lapoknak, a többi közt a Népszavának is, legutóbb pedig a Telexnek. A telexes videóinterjúban az ősfideszes Pesty olyan kijelentéseket is tesz, hogy a NER-lovagok a legkevésbé lovagok, és nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszerének emberei, hanem egyszerűen „orkok”. A Lölö-jelenségről pedig azt mondta, hogy az egy rákos daganat, ami az elmúlt tíz évben egyre nagyobb dudorként helyezkedik el a magyar korszerű konzervativizmus testén. Szíjj Lászlónak is beszólt, amiről ITT írtunk. Pesty azt is kijelentette, hogy

9:1 az esélye annak, hogy leleplező dokumentumok fognak napvilágot látni arról, hogyan zsarolják bele a cégeik eladásába a valódi vállalkozókat fideszes oligarchák.

Minderre pénteken nyílt levélben reagált Facebook-oldalán Dr. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő.

Hadházy Ákos rémisztő dolgokat vázolt fel a leleplezést ígérő Pesty Lászlónak: "Lesz büntetés"

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. MTI/Koszticsák Szilárd

Hadházy Ákos azt írta, az sarkallta a nyílt levele megírására, hogy ő tudja, Pesty László miről beszél: egyrészt őt is megkereste már több megzsarolt vállalkozó, másrészt ő is volt korábban Fidesz-tag, és mint fogalmazott, „amikor a gyalázatos trafik csalásról beszéltem, én is voltam olyan naiv, hogy bíztam a megtisztulásban”.

Hozzátetette:

1) Ahogy korábban egy posztomban írtam, tisztelem Önt ezért a kiállásáért, de sajnálom, hogy erre csak az késztette, amikor már "saját" (értsd.: keresztény, nemzeti) vállalkozás einstandol a fideszes nagygömböc. Nem értem, mi a különbség aközött pl., hogy egy tollvonással több tízezer kisembertől elveszik a dohányárusítás jogát (sok-sok kisvállalkozást tönkretéve ezzel), majd jól dokumentáltan haveri és párt alapon osztják azt szét sajátjaiknak.

2) A NER-lovag szót én sem szeretem, mert nem Nemzeti Együttműködés Rendszere van Magyarországon, hanem Fidesz rendszer, vagy Orbn rendszer. Így pontosabb pl. a "fideszes svindler", vagy Orbán-lovag kifejezés.

3) Azt írja, hogy nincsen bizonyíték arra, hogy Mészáros Orbán meghosszabbított enyves keze lenne. Elhiszem, hogy ennyire szeretné ezt hinni, de két érvet a figyelmébe ajánlanék, az egyik egy rövid logikai lánc, a másik kőkemény tényeken alapul.

-az interjúban Ön konkrétan arról beszél hogy Mészáros egy ostoba ember, amivel egyetértünk. Ennyire ostoba emberek önmaguktól nem lesznek egy ország leggazdagabb emberei, ő maga is azt nyilatkozta amúgy, hogy a gazdagságát a miniszterelnök barátságának köszönheti. Az is tény, hogy a gazdagsága legnagyobb része közbeszerzéseken szerzett megbízásokból született, amelyek manipulált körülmények között zajlottak.

Ehhez azonbanolyan egészen összeköttetésekre és összeesküvésekre van szükség, amiről HA ORBÁN TUD, AZ NAGY BAJ, HA NEM TUD, AZ MÉG NAGYOBB BAJ.

Hadházy hozzáteszi,

ha konkrét bizonyítékot akar arra, hogy Mészáros az Orbán családot pénzelte, akkor a hatvanpusztai birtokviszonyokat ajánlom figyelmébe.

Mészáros 10 éven át évi 15 millióért bérelte a birtokot Orbán apjától úgy, hogy közben semmilyen valós tevékenységet nem végzett ott. Valós teljesítés nélkül kifizetni egy miniszterelnök családjának kb annyit, mint a fizetése (2010-ben még annyi volt)- nem tudom, kell-e ennél több bizonyíték. (amúgy Orbán apjának golf klubját is Mészáros bérli, de azt legalább üzemelteti is) 

4) A mostani nyilatkozatban arról ír, hogy nem tart egy elszabadult hajókötéltől, ami esetleg halálosan fejbekólintaná amiatt, hogy pár hónapon belül komoly leleplezéseket ígér. Kétségkívül az tűnik logikusnak, hogy a Cég nem likvidálja Önt, ezek után nem akarna mártírt csinálni Önből. De azért én azt hiszem, az Ön sorsa azoknak a bizonyos bizonyítékoknak a minőségétől is függenek. Arra emlékeztetém, hogy amikor valaki "ördög ügyvédje" álnév alatt beharangozta, hogy egy miniszterről leszbikus fotókat fog közzétenni, váratlanul, furcsa körülmények között elhunyt egy ellenzéki aktivista és utána azóta az érintett face profil néma maradt. De legyen nyugodt, ha a bizonyítékok "csak" kevésbé érdekesek, akkor is lesz büntetés. Egyrészt szép csendben megszűnik az Ön munkáinak anyagi támogatása, majd az is lehet, hogy Ön is megkapja a kötelező lejárató kampányokat (még az is megeshet, hogy Ön is szomszédgyilkos lesz, a szülei pedig zöldbárók. Vagy hasonló)

-A legszimpatikusabb, de egyben legmegmosolyogtatóbb az interjú azon része, amiben Ön arról beszél, hogy a kiállása a Fidesz megtisztulásához fog vezetni és hogy Önt senki nem fogja árulónak tartani. Legyen nyugodt, aki ott igazán fontos, már régen annak tartja. Talán kérdezze meg erről Kövér Lászlót, vagy akár próbálja a Főnököt keresni. Ha nem éri el, az is egy válasz lesz. De objektív tényre is felhívnám a figyelmét: nézze meg, hogy az eddigi kemény nyilatkozatai közül mennyi "ment át" a kormányoldali sajtóban (propagandagépezetben). Na ugye

Tisztelem Önt, de nagyon sajnálom is.

- zárta sorait Hadházy.

Forrás: Népszava

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Megfordítom Gulyás mondatait, amit már lehet régen ő maga is megbánt, szóval, nem lölőből kellene 30-40, hanem Hadházyból. Sőt! Belőle még sokkal több kellene, mert a magyar nép nagy része nagyon hülye. Érdekes módon már Pesti László is ébredezik, de még meg sem hallják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
@Maccska: mint Gyurcsány ígérte, hogy leleplezi Orbánt?

...abból sem lett semmi, ebből sem lesz...Pesty egy ismert senki, arra pont jó, hogy sok pénzért rémísztgesse azokat, akiket lehet...a megbízója jókat derül..
Qqberci
Hányadik emeleten lakik Pesty László?...
colibri
Megfordítom Gulyás mondatait, amit már lehet régen ő maga is megbánt, szóval, nem lölőből kellene 30-40, hanem Hadházyból. Sőt! Belőle még sokkal több kellene, mert a magyar nép nagy része nagyon hülye. Érdekes módon már Pesti László is ébredezik, de még meg sem hallják.
jáger laszló
Pesty csak blöfföl!!
1 határt azonban nem lép át,ha ezzel a fidexnek árthatna!!
A gazdagok LNI támadás pedig csak jól jöhet a fidexnek!!??
Orbánt semmi esetben nem támadja +lássátok,csak a felelősséget tolja át másokra!!!
csak ennyi
barátilag
J,L,
kaszás
@Maccska: És ki vagy mi tart vissza, ha nem tudsz folyamatosan irni, diktálhatod is,,,
kaszás
@Maccska: A szokásos fidessmaffiás lejárato böffenet.Városháza ügy, ellenzékiek lejáratása stb x. Hvg:hvg.hu/itthon/20211229_hadhazy_akos_origo_helyreigazitas_per_serelemdij
Clavigo
@KisTehen: @Maccska: @Philip Marlowe: Kicsit " vonatozzatok "... Ahogy Szajjer bácsi tanította... Shikari még beszáll ,,hogy körbe érjétek egymást,,nemzethyleg..
ómió
Ez a Hullaházy efftárs mindenkinek meghazudja!?
nyuggerpasi
Nem érdemel tiszteletet Pesty! Ő most azt a feladatot teljesíti,amit Orbanescutól kapott. Mentetgetni és fényezni kell a főnököt, mert politikai cunami készülődhet.
bence
A legmélyebb TISZTELETEM ! Hadházy Ákosnak ! Most aztán lehet fröcsögni kormánypártiak !
lampa laz
Akkormost Pesty lesz a magyar prigozsin? Valamit elindított mint az is, ő sem putyin ellen hanem a katonai vezérkar ellen ment. Pesty is védi az ork orbánt és majd félúton valaki a fülébe súgja, h itt a vég(e) ha továbbra is nyilatkozgat. A MOL székház elég magas... bár haltak már meg rendőrautóban, olaszországban, osztrák nyugdíjas által, nem beszélve a sok öngyilkosságról.
Simicska is eltünt a ködbe, lehet, h neked is csak láthatatlanná kell válnod és így jársz jól, de van ennek rosszabb változata is. Minden az ork orbántól függ, mert elég bosszúszomjas, nem megbocsájtó annak aki a levesébe köp. Sokat tanult putyintól.
terlasz
Színjáték lesz ez a Pesty-féle műbalhé. A főnök vagyonátrendezést tart kívánatosnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.