Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke és Dr. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője csatlakoztak az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” elnevezésű adománygyűjtéshez, és ünnepélyes keretek között adták át a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának ajándékait.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pláne, ha az az ellenőrizhetetlen határontúli potyásoknak (100.000 Ft/ kopf) megy! Ott nincs kontroll! A hazai gyerek csak 10.000-et ér és ezek még meg is számolhatók!
kereső
A magyarországi magyar gyermek az nem gyermek, hanem "közjószág"...volt szives közölni a képmutató magyar miniszterelnök.
kereső
Azt nem értem, valaki magyarázza már el, hogyan lehetséges az, hogy az elmult száz év legsikeresebb utóbbi tiz évében sem fordult elő egyszer sem, hogy segélyszervezeteknek, civileknek ne kellett volna gyújtést szervezni gyermekek tiz/száz?? ezreinek az iskolakezdéshez?? Mi volt abban a hihetetlen tiz évben az a nagy siker??
Nessy
Drága Semjén,úgy is, mint naggggyon keresztény és demokrata! Nem érzi egy kicsit diszkriminatívnak, hogy a nálunk jobban álló romániai "magyar" diákok 100 ezer forintot kapnak fejenként iskola kezdéshez, míg itthon előre hozott családi pótlékot, ami semmire sem elég, viszont szeptemberben hiányzik a családi kasszából? Hagyja a "nemzeti levélszavazók" dicsőítését, akik több százezer ellenőrizetlen szavazata kell a kormánynak, mint egy falat kenyér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.