Nemcsak nagy összegeket vetnének ki az autósokra, de dugókat is okoznának. 

Karácsony Gergely lerántotta a leplet a kormány tervéről – A budapestiek nem fognak örülniKarácsony Gergely/Facebook

Hídvámmal sarcolná a budapestieket a kormány 

– kezdi szombati bejegyzését Budapest főpolgármestere. Karácsony szerint az M0-ás fizetőssé tétele azt jelentené, hogy a kormány több tízezreket sarcolna meg nap mint nap, ráadásul dugókat is gerjesztene. 

Az M0-s hídjain a becslések szerint naponta 16.700 utazás történik a városon belül. Tízezrek használják tehát a hidakat, hogy Budapesten belül közlekedjenek, nekik most két választási lehetőséget nyújt a kormány: vagy fizetik a kormány új hídvámját, vagy minden nap több tíz kilométeres kerülőt kell tenniük, növelve ezzel a városi dugók számát

– magyarázza. Hozzáteszi, hogy a XXI században egy egy teljesen elfogadhatatlan felfogás.

Ha fizetőssé válik az M0-s, autósok tízezrei kényszerülnek majd arra, hogy hosszabb, kényelmetlenebb és környezetszennyezőbb útvonalon közlekedjenek. Az intézkedés jelentősen rontaná a közlekedési lehetőségeket Óbuda és Újpest, valamint délen Budafok, Csepel és Soroksár között. Teljesen abszurd és elfogadhatatlan, hogy a BKK által megrendelt budapesti buszok után is útdíjat kell fizetni, amelyek egyébként budapesti célpontok között szállítják az utasokat az M0-s hídjain

– folytatja.

A kormány terve konkrét károkozás Budapest és a budapestiek számára: emberek tízezreinek életét nehezítik meg a hídvám bevezetésével, és még sok százezer budapestiét a város útjaira terelt plusz autósforgalommal.

Sarc, dugók és környezetszennyezés- ez a kormány terve. Budapest vezetése ezzel szemben azon dolgozik, hogy a külsőbb kerületek lakói számára is kényelmes közlekedést biztosítson, a város élhetősége, a torlódások mérséklése és a tiszta levegő megőrzése érdekében.

Elvárom, hogy a kormány vonja vissza javaslatát az M0-s elkerülő út fizetőssé tételéről. Sőt, továbbra is azt várjuk a kormánytól, hogy a jelenleg fizetős szakaszait is tegye ingyenessé az M0-s gyűrűnek

– zárja a bejegyzést.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@KisTehen: A teheneket ingyen lehet áthajtani...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
@KisTehen: A teheneket ingyen lehet áthajtani...
csak úgy....
@KisTehen: még szabad szombatod sincs,te szervilis súlyos elmebeteg?
gecik a fönökeid vagy te magadtól egy seggnyaló buzgómócsing? :)
justhpeter
@KisTehen: Nincs Istennek az a fénye - természetes vagy mesterséges - amitől te megvilágosodnál. Kísérletképpen próbáld meg elgondolni, hogy a Dunán inneni autósok mindnyajan egyszerre, a fizetőhelyek elkerülésével mennek át Budapesten. Nem biztos, hogy ráébredsz a megfejtésre, de addíg sem írsz hülyeségeket.
csak úgy....
@KisTehen: csak rádnéztem marha, hogy ma mekkora ökör vagy! :)
csak úgy....
@KisTehen: figyelni kell a jószágra, az nem kerül semmibe te buta
ökör! :) különben anyád + te az agyhalott bírka,ezt le sem tagadhatod!
csak úgy....
@KisTehen: megdölött a kutyánk , te is úgy fogsz járni!
téged nagyon szarúl fizethetnek,persze a teljesítményed után meg is értem öket! :)
csak úgy....
@KisTehen: b+ kankutya volt, mint te is és sokkal okosabb nálad! :)
csak úgy....
@KisTehen: a te helyes irányod a marhahúsleves!
csak úgy....
@KisTehen: mióta megtudtam,hogy te buta buzik kölke! :)
namihami
""Szegény az eklézsia...""---és minden forintot véres verejtékkel és Orbáni rafinériával kell már megkeresni! A csordát etetni kell, a széna pedig a kintiek által le lett tiltva! Félő, hogy ilyen esetben és ilyenkor indul mega ""pestyesedés""! És, ha egy szál elszakad, könnyen bomlik a rendszer! Ahogy ez az ""útdíj"" is egy Lölő birodalomba befolyó pénz!
És sorba várhatjuk a fírnyákosnál fírnyákosabb módon kitalált ötleteket, mert a nembefolyó pénz családi tragédiához vezethet!
Clavigo
@Maccska: Felétek mindenki ilyen hülye,,vagy te viszed a " prímet" ?
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 12:14 :)))) ...Ha értenéd a dolgodat akkor többet is kereshetnél! Teremts munkahelyeket! Home Office munkásokat felvehetnél, válaszolunk neked jutalékért! Így mindenki jól járna. Mi is részesülnénk a közpénzekből!
...Bár én inkább dolgozok ingyen egy jobb és becsületes társadalomért, mint a tolvaj maffiának.
csak úgy....
a hanyatló németországban alagutakat ,hidakat,4 sávos autóutakat építenek csak azért,hogy a forgalom elkerülje a településeket és mindez az autósoknak ingyen!
-akkor ki is hanyatlik valójában,ha már 0rbánék a füst pénzt is latolgatják,ami utoljára a középkorban volt divat?
Ezodabasz
@csak úgy...: Jaa meg a németek okosan csinálták: Nekik szinte ingyenes a külföldiek fizessenek!
csak úgy....
@Ezodabasz: a személyautóért fizetnek az autópályákon németországban a külföldiek? - szerintem nem!
a kamionok meg már mindenhol,minden országban! -persze németországban a okos kamionos nem mindenhol megy föl a fizetös autópályára...
Ezodabasz
@csak úgy...: Lehet hogy már másképp van, de volt olyan időszak(ha jól emlékszem)...vagy csak tervezet? Nem tudom de valahogy így lehetne pénzt szedni a magyar úthasználatért a külföldiektől. Magyarországot elég nehéz és költséges elkerülni itt Európa közepén:))
jáger laszló
A kormány meztelen!!
csak ennyi
barátilag J.L.
csak úgy....
@Ezodabasz: csak tervezték,elutasította a parlamet mert diszkrimináló lett volna a külföldiekkel szemben ! (itt még ilyesmire is figyelnek) - magyarország nincs az eu. közepén, aki nyugatról keletre tart az simán el tudja kerülni ha pld. horvátországba vagy akár meszebbre,mondjuk törökországba indult, ausztria,szlovénián keresztül.
magyarország nem a világ közepe,hiába is adagolja ezt 0rbán a csicskáival együtt az erre vevökbe! 0rbanisztán faxán kikerülhetö,ez miatt 0rbán után lesz is a magyaroknak egy csomó gondja!
ómió
A saját menetjegy-sarcodat hazugsággal tompítanád, Mutyigeri efftárs!?
Toller Béla
@Shikari: Hja, de azért ne lepődj meg, ha egyszer csak leáll, és szükségállapotnak megfelelően megy tovább a közlekedés Budapesten, ti meg jajgathattok orbánnak !
Kovács Máté
basod a geci ner mindent emel basod 30 megszoritas egy ev alat basod
geci ner basod ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.