Az apa elmondása szerint 40 percet vártak a mentők kiérkezéséig.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A mentőszolgálat egyelőre nem reagált." - persze, hogy nem reagáltak: még ki kell fundálniuk, hogy egy ilyen aljasságot hogyan magyarázzanak ki...
namihami
Ezt hívja a magyar pintéri új rendőrorvosi szakirodalom ""kiterjesztett otthoni szülésnek"" !
lampa laz
Nem kell aggódni, sanya rendeletben írja majd elő, h az apák a 9 hónap alatt kötelesek lesznek tanfolyamon elsajátítani a szülés levezetését. Elvégre családbarát kormányunk van, vagy nem?
gina
Ez a magyar szinvonal, retkes zsiros OVnak a nép fontos, már régen el kellett volna zavarni ezt a szemét bandát, remélem minden hivö és csaléj is igy jár,, ez nem volt soha igy ebben az országban, fontos hogy a zsiros cigány jól él a nép pénzén
Nessy
Talán Csató Gábornak, az OMSZ vezetőjének kellene megtanulni nemet mondani a kormány dilettáns rendelkezésére! Nem erre tervezték a Mentőszolgálatot! Nincs mivel, és nincs kivel megoldani a feladatokat! Beteg szállítás 72 óra alatt majd egyszer például! Távolabbi településről küldött mentő, helyismeret nélkül bolyong, mire megtalálja címet. Aztán jön a nagy kérdés, melyik kórház fogadja a beteget!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.