Novák Katalin családi nyaralását töltötte, büszkén számolt be arról, hogy férjével, gyerekeivel és szüleivel járta be Erdélyt.

Ilyen kép még soha nem készült Novák Katalinról – Férjével együtt ezt is felvállalja az államfő

Fotó: Facebook.com/novak.katalin.official

Bátyám tizennyolc éves korában a szüleink azt mondták: biztos ez az utolsó nyár, amikor a gyerekek velünk nyaralnak! Nos, azóta sem telt el olyan év, hogy ne töltöttük volna velük a nyár egy részét. Nagy ajándék, hogy ma is így van – írta Novák Katalin közösségi oldalán.

A köztársasági elnök még olyan fotót is posztolt, amelyen a férjével együtt a lábukat lógatják a Csiszár fürdő egyik medencéjébe.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hogy kell nem büszkén beszámolni egy nyaralásról? Pl.: szégyellem, nyaraltunk Dubaiban, mindent a fenekünk alá toltak, de ennyi pénzért ez a legkevesebb, olyan uncsi volt, csak a fény, csak a csillogás, döglesztően hatott. Legközelebb a Fertő-tóhoz megyünk, úgy tudjuk, beindul a katasztrófaturizmus.

Vagy: Nem vagyok büszke rá, de már hülyét kapok a kölkeimtől, nem elég, hogy felneveltük őket, de még a nyaralásra is magunkkal kellett cipelnünk mindegyiket. Gürcölünk egész évben, már nem is tudjuk, a munkát utáljuk jobban vagy egymást, és még itt sem hagynak békén , anyúúú, apúúúú, mindig kell nekik valami, éhesek, fáznak, melegük van, telezabálták magukat, unatkoznak...de akkor minek akarnak velünk lenni???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Te csak legyél hálás a sorsnak, hogy befogadott a maffia:

"Novák Katalin 2010-ben: Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"
444.hu/2022/01/05/novak-katalin-2010-ben-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-korhazi-apolonokent-vagy-pedagoguskent-elunk-rohejes-jovedelembol

Mocskos maffiózók! Népnyúzó szemét banda!
jáger laszló
N.K. már keményen dolgozik a Sándor palotában és szervezi a diplomáciai útját 1 nagyon fontos országba MO érdekében!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
Milyen természetesek...
Természetesen vitték magukkal a fotóst, a szövegírót, a sztájlisztet, na és a testőröket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.