A fideszes kormány jövő év március 7-ig ismét meghosszabbította a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet”.

Nem elég a „kétharmad”, meghosszabbítja kedvenc válsághelyzetét a fideszes rezsim

Bí kerful, válsághelyzet!!!444!!!! Forrás: Facebook

A fideszesek által kiagyalt jogi formula számos szabadságjogot von el, lehetőséget adva a pártnak, hogy a demokratikus elvek figyelmen kívül hagyásával kormányozzon.

A fideszes kormány először 2016 márciusában hirdette ki a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet”, azóta hosszabbítgatják folyamatosan.

Legutóbb a Magyar Közlönyben arra hivatkoztak, hogy „a tömeges bevándorlás 2015 óta folyamatosan sújtja Európát, a legaktívabb továbbra is a magyar határt is érintő balkáni útvonal”.

A Helsinki Bizottság még 2016-ban kérdezett rá a rendőrségnél és a bevándorlási hivatalnál, miért kérték ennek az elrendelését, ekkor mindkét hivatal azt válaszolta, a kért adatok szerintük tíz évig titkosak – írja a 24.hu.

Fotó: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyarországon a fidesz szavazók tömeges elbutulása okozza a váltsághelyzetet!
ha ök nem lennének ennyire buták, akkor ez a tróger kormány sem merne mindent megengedni magának,pld. lopni,csalni ,hazudni ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Láthatnánk egy statisztikát a 2016,-17,-18, -19, -20 , -21, -22, -23-as évek bevándorlásról éves és havi bontásban.Megnézném, hogy hogyan alakult a migráns helyzet és ,hogy indokolt volt e eddig is az erre való hivatkozással vészhelyzetet bejelenteni.Van a törvényben egy mérő szám amit ha elér a migránsok száma az országban akkor vészhelyzet kijelenthető, vagy csak úgy hasra ütnek az urak és azt mondják:Bingó!Vészhelyzet van?Az az érzésem hogy nálunk ez utóbbi a módja a vészhelyzet kihirdetésének.
csak úgy....
magyarországon a fidesz szavazók tömeges elbutulása okozza a váltsághelyzetet!
ha ök nem lennének ennyire buták, akkor ez a tróger kormány sem merne mindent megengedni magának,pld. lopni,csalni ,hazudni ...
Toller Béla
Tekeintve, hogy tömeges bevándorlás évtizede nincs, nem is volt, az egész cirkusz törvényellenes, alkotmányellenes, és szinte megkívánja, hogy ezt a bandát a legnagyobb mértékben felelősségre vonják ! A büntetés nem lehet kicsiny ! Folytatólagosan, bűnszövetkezetben, a joggal visszaélve ...
jáger laszló
Oka a sáskainvázió!!
A hozott intézkedés nem +oldás,pótcselekvés!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
7 éve veszélyhelyzet van, a büdösqrva anyátokat b@sszátok szájba mocskos rohadékok.
Ftomi
"A politika az olyan ronda állat, amit se lerajzolni, se megfogni nem lehet, mert az a mindenkori érdekeinek megfelelően változtatja önmagát!"
Ez egy idézet tőlem 1972 április 28.-án Szolnok-Tiszaligeti KISZ- iskolán, amikor arról kérdeztek, hogy mi a véleményem a politikáról?
Hát ez!
csak úgy....
@Philip Marlowe: magyarországon a fidesz szavazók tömeges elbutulása okozza a váltsághelyzetet!
ha ök nem lennének ennyire buták, akkor ez a tróger kormány sem merne mindent megengedni magának,pld. lopni,csalni ,hazudni ...
puszt
Ha van kerítés, és senkit nem engednek be Magyarországra, akkor hol, és hogy van „tömeges bevándorlás"?
rücsü41
@Philip Marlowe: Olyan ügyekben is a kormány szabályozhat rendelettel amiben egyébként normál helyzetben csak törvénnyel lehet dönteni az Országgyűlésnek.Így a kormány döntési jogköre nagyobb lesz annál mint amit az Alaptörvény meghatároz, és a népképviselet , az Országgyűlés nem működik.
csak úgy....
@Philip Marlowe: tahókám, neked mire jó ez az állandó vészhelyzet? :)
mit röfögsz baromságokat?
Nyírfa
A fidesz által tudatosan gerjesztett munkaerő-bevándorlás zajlik, a szokásos módon átondolatlanul, fékevesztetten. Na, ennek lesznek nagyon-nagyon kellemetlen következményei.
Kovács Máté
ja ja basod amig jorbán van marad az egyszemelyes hatalom is nem hiaba csinaltak meg neki basod ha él 2034 ben is rendeletezni fog basod basod csicska gyapjasok
csak úgy....
@Philip Marlowe: te aztán büszkén vállalod a kibaxott butaságod! :)
ez a helyzet! ez nem is lehet vita téma normális ember számára!
Peller Anikó
@Filippina: Aham, akkor te lennél a normális?

Ha nem akarnák ezek a büdös lipcsei komcsik elszámoltatni a bánodat mega kurvanyádat akkor élhetnél békében? Te csak lopni szeretsz büdösgeci gányó? Szar ember vagy tetves pádn kedves.
szaboria1
Orbán azért él ezzel a lehetőséggel most már évek óta, mert igy egyszemélyes lett a hatalma. A Fideszen belül is mostanra már sokan nem értenek vele egyet.
Eladott Ország
Ezt hogy kell értelmezni? Lopnak mint az állat, de megérdemeljük, mert nem rúgjuk őket 3.14csán!...
twitter.com/RetroNaplo/status/1656640666724716546/photo/1
Orbánék újra meghosszabbították a „háborús vészhelyzetet”, mehet tovább a rendeleti kormányzás. Az öntelt balfasz jobboldal is csak bajkeverő tolvaj banda, ezt bebizonyítoták a horthysta elődök is. Az erkölcsi moslék kis geci sem képes normálisan kormányozni.
twitter.com/tamas_tamas/status/1656930258002558980/photo/1
„Azt mondta Viktora nem érdekes, a parlament működik ellenzék nélkül is. Igen. Csak jelzem, annak idején erre rájött Rákosi elvtárs is.” ( Hofi)
justhpeter
Amíg Orbán hatalmon lesz végig meg lesz hosszabbítva a válsághelyzet, hiszenaz nem lehet, hogy az összes csontváz kiperegjen a kormány és a NER szekrényeiből, aztén még egy börtönsétát is meg kellene majt ejteniük. Ezt nyilván nem kockáztathatják.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 12:45 ♣ Válsághelyzet csak Gecisztánban van hülye f@sz! Amikor a fidesznyik azon agyal, hogy miért háromszor nagyobb a magyar infláció az EU átlagához képest.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/356235650_1043753287008862_1450962433031545433_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=4c1e7d&_nc_ohc=68x4hwDwZEAAX_cRzvH&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCrNhXOqKisU5W-UUqOg2z9b_x80e_0t2Xw7fNoJU3joQ&oe=64FD0196
Közlöd: "Sajnos a válsághelyzetre a kibaszott libsi-komcsik miatt szükség van!" A bűnöző, hazaáruló, politikai prosti román cigányod és sleppje kik voltak?! Segítek: MSZMP, KISZ, és besúgók, annak is a legalja...
gina
Higy dögölnél már meg te aljas szemét,,remélem Hitler sorséra jutsz te retkes hataloméhes putris
kereső
@sgl: Ettől a ksh afdattól még bagy márton is "visszapattan": a kiskereskedelmi forgalom 7,6%-al csökkent az előző év júliusához képest. Az üzemanyagot nem figyelemebe véve- az előző havihoz képest a csökkenés ,0,2%. A magyar háztartások csak a legszükségesebbekre költenek- az élelmiszer kisker volumenének csökkenése folytatódik. Ennyi(ke).
Peller Anikó
@gina: Hogy lesz a Bison boyból prison boy?

- ??
Aki Én
@Philip Marlowe: Baszki, te ijesztően buta vagy :(
ómió
Pedig, hát, ugye, "efftársilag közismert", hogy "migráncs nincs is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.