Schmidt Máriát a kötcsei piknik helyszínén kérdezték Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról.

Schmidt Mária elmondta, miért a lánya villájában nyaralt Orbán Viktor
Fotó: Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára (j) a Kommunizmus újratöltve – A marxizmus visszanyugatosodása című pódiumbeszélgetésen a Tranzit fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án. MTI/Bruzák Noémi

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián. A felvétel miatt a Momentum kiakadt Ungár Péterre, felszólították az LMP társelnökét, hogy tisztázza magát. Ungár Péter hosszú bejegyzésben reagált a hírekre. Orbán Viktor adriai nyaralása Somogyi Andrást is megihlette. Hadházy Ákos pedig arról beszélt, nem azt kérik Ungártól, hogy ne beszéljen Orbánnal, csak azt, ne üzleteljen vele.

A 444 kérdezte szombaton a kötcsei pikniknek Schmidt Máriát arról, hogy Orbán Viktor Ungár Péter nővérének és egyben Schmidt lányának a tulajdonában lévő adriai villában nyaralt.

Meglátogatott minket. Vendégségben volt nálunk. 30 éve járunk össze

- mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója.

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
Annyira gáz, hogy Orbán Viktor vagyonos emberként egy potyaleső!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
infinity
@ómió: Fajgyökér bullshit generátorként vicces az a szóhasználat tőled, hogy "ennyit nem értettél"
ómió
@infinity: Mondhattam volna, hogy tök hülye vagy, idiótája, ha azt jobban érted!
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,: Inkább legyen valaki fideszes, mint libsi-komcsi!
Ez tény!"

A fideszes a kegnagyobb libsi-komcsi! Ez tény!

De miért hiszed, hogy aki nem fideszes, az libsi-komcsi!?
Szerintem azért, mert végtelenül buta vagy, és fingod nincs semmiről. Ezt naponta bizonyítod is.
balos
Szeretném,ha az ide hányó kultúrhák végre levennék a hegesztő pajzsot,mert a nemzethy fasztól nem látják a csalárd barátaik Mohácsi utra hajazó lépéseit sem!Arról pedig nincs vita,hogy az mszmpőcsből avanzsált kdnpöcsök jól élnek a dög húson!
kereső
Na, most őszintén ki nem x@rja már le ezt a gumicsontot. Ez már csak arra jó, hogy tereljük a figyelmet, a földtörvény módositásról- hurrá gazdák, akik osztatlan közös földterületen gazdálkodtok- , a repülőtér vásárlásról, az egyre romló életszinvonalról- és arról, hogy kormány csődbe vitte az országot. Akinek volt egy kis józan paraszti esze, az eddig is tudta, hogy orbán korrupt- elmondta ő maga is a magánrepülőgépes meccslátogatások kapcsán, azt is tudta mindenki- hogy a kormány korrumpál sok tizezzer/száz?? kliensét a különböző pénzek kifizetésével. Mindezt eddig is tudhatta , aki akarta. Nem nagy szenzáció- , hogy orbán egy végtelenségig korrupt, tolvaj, és hatalommániás sz@r-és senkiházi.Hatalma megtartásához meg kellenek az ilyen emberek, mint schmidt és családja, és a többi- Magyarországon 500-750 ezer család a közpénzek haszonhúzója. Ebben nincsenek benne azok- akik piszok jól járnak a 'családpolitikai mekkával".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.