Schmidt Máriát a kötcsei piknik helyszínén kérdezték Orbán Viktor horvátországi nyaralásáról.

Schmidt Mária elmondta, miért a lánya villájában nyaralt Orbán Viktor
Fotó: Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára (j) a Kommunizmus újratöltve – A marxizmus visszanyugatosodása című pódiumbeszélgetésen a Tranzit fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án. MTI/Bruzák Noémi

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Orbán Viktor az ellenzéki pártelnök testvérének luxusvillájában nyaralt az Adrián. A felvétel miatt a Momentum kiakadt Ungár Péterre, felszólították az LMP társelnökét, hogy tisztázza magát. Ungár Péter hosszú bejegyzésben reagált a hírekre. Orbán Viktor adriai nyaralása Somogyi Andrást is megihlette. Hadházy Ákos pedig arról beszélt, nem azt kérik Ungártól, hogy ne beszéljen Orbánnal, csak azt, ne üzleteljen vele.

A 444 kérdezte szombaton a kötcsei pikniknek Schmidt Máriát arról, hogy Orbán Viktor Ungár Péter nővérének és egyben Schmidt lányának a tulajdonában lévő adriai villában nyaralt.

Meglátogatott minket. Vendégségben volt nálunk. 30 éve járunk össze

- mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója.

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
Annyira gáz, hogy Orbán Viktor vagyonos emberként egy potyaleső!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Máté
kit erdekel hol nyaralt jorbán minden a kezeben van ennek a báb mozgatonak basod
sok alelenzéki basod
infinity
Annyira gáz, hogy Orbán Viktor vagyonos emberként egy potyaleső!
jáger laszló
Mit csináljon!!
Szeret vendégségbe járni
Ott ugyanis ingyenes a kaja+ a pia!!
Szállásról már ne is beszéljünk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
infinity
www.youtube.com/watch?v=a_QJmaGyiFE

Én úgy értettem, hogy 1909-óta parlamenti képviselő. És te, hogy értetted?
csak úgy....
@Philip Marlowe: a szomorú tény az,hogy te kibaxottu butavagy! nálatok az egész család totálkáros,vagy csak te ?
infinity
@Philip Marlowe: Buta vagy. A nicknév választásod a garancia erre!
madlaci66
@Philip Marlowe: ezért vádolnak minden ellenzékit lopással
Havanagi
Érdekes,hogy mindegyik fidesz fosnak luxusvillája van.Rohadnátok meg egyrakásra mind ahányan csak vagytok.Piszkos tolvajok!!!
justhpeter
Két dolgot mondanék: 1) Bár ez a nyaralás lenne Orbán leghagyobb bűne. 2) Ha én miniszterelnök lennék semmiféle meghívást nem fogadnék el, ha olyan régi ismerőrök lennénk, akikkel sok éve összejárnánk én hívnám meg őket és természetesen viselnék minden költséget. Mert a kettő nem ugyanaz. Szerencsémre még nem voltam miniszterelnö és amíg eszemnél vagyok nem is leszek.
Péter2
@Philip Marlowe: Meg az is tény , hogy a fideszes vezérkar tagjai élén orbán vajdátokkal KISZ titkár volt , Kommunista Ifjúsági Szövetség tagja és a felmenők meg MSZMP-s pártfunkcionáriusok , úgy hogy a kommunisták és ivadékai a fideszben tobzódnak az a gyűjtőhelyük , és ma még van a világban pár kommunista országa a ti vezetőitek oda járnak dörgölődni, mert már nyugaton nem állnak veletek szóba ! Mi baloldali liberálisoknak nem érték orbán és kormánya , nem érték a nemzeti szó sem, amit elcsépeltetek, ma egyelő a nemzeti szó a szótárunkba a lopással , aljassággal , mi nem akarunk ehhez a nemzethez tartozni , nekünk érték a fejlett nyugat , a jogállam és a liberalizmus= szabad gondolkodás és a törvény előtti egyenlőség, nekünk ne pártházból a propagandaosztály mondják meg , hogy mit gondoljak, mint rendszerváltás előtt tették ! Röviden ennyi , már csak 1 tartoztok az ország embereinek a kommunista ügynöklista nyilvánosságra hozatalával , jó volna , hogy a pártod a fidesz nem söpörné le az asztalról a kérelem sokadik beadását ! Csak nem féltek valamitől , pedig jó volna tudni a besúgók neveit , hogy elégtételt vegyünk , börtönbe juttatnánk őket és kizárjuk mindenfajta közügyek gyakorlásából !Ha kikerülne az ügynöklista lehet megszűnne a fidesz mint párt ? Ettől félhettek ! ?
Giovanni Alba
Másik cikk, ugyanez a téma, a hozzászólásoknál egyik kollegánk (sgl, ha jól emlékszem) rámutatott, hogy nem az üdültetéssel van a gond, hadd viháncoljon, pancsizzon a kis lókötő, hanem a szoros gazdasági összefonódással. Ez az, ami egy működő demokráciában megengedhetetlen, Orbanisztánban pedig természetes.
percsi
@sgl: Milyen emberek ezek?
Soros támogatta őket, nélküle egy nagy senkik lennének, ma pedig zsidóznak és Sorosoznak!
DR PRÉDlKÁTOR
Én nem csodálkozom, hogy mini elnökünk nála nyaralt: hu.wikipedia.org/wiki/Ung%C3%A1r_Anna

Testvére:
Ungár Péter: A rendszerváltás utáni politikai-gazdasági elit gyerekeivel nőtt fel, ma a parlament legfiatalabb és legvagyonosabb tagja. Az LMP politikusaként beszélőviszonyban van Csányi Sándorral, de elment Orbán Ráhel esküvőjére is. Az elmúlt években milliárdokat profitál a NER-ből, a pénzét mégis a rendszer lebontására akarja fordítani: azt mondja, nyáron vidéki médiahálózatot indít, hogy ne csak a Fidesznek legyen Budapesten kívül sajtója. Egy házban élnek édesanyjával, a NER egyik főideológusának számító Schmidt Máriával, akivel vannak politikai vitáik, de üzletileg teljes összhangban gyarapodnak...
ómió
Ez eddig sok efftársnak "nem esett le"!?
infinity
@ómió: Mindenkinek leesett már kurva régóta, te fasz - rajtad kívül!
ómió
@infinity: Azért kell a tetvesbolsi fajtádnak mindig "elmondani", bolsiék agyalágyultja!? Ennyit nem értettél!?
infinity
@ómió: Fajgyökér bullshit generátorként vicces az a szóhasználat tőled, hogy "ennyit nem értettél"
ómió
@infinity: Mondhattam volna, hogy tök hülye vagy, idiótája, ha azt jobban érted!
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,: Inkább legyen valaki fideszes, mint libsi-komcsi!
Ez tény!"

A fideszes a kegnagyobb libsi-komcsi! Ez tény!

De miért hiszed, hogy aki nem fideszes, az libsi-komcsi!?
Szerintem azért, mert végtelenül buta vagy, és fingod nincs semmiről. Ezt naponta bizonyítod is.
balos
Szeretném,ha az ide hányó kultúrhák végre levennék a hegesztő pajzsot,mert a nemzethy fasztól nem látják a csalárd barátaik Mohácsi utra hajazó lépéseit sem!Arról pedig nincs vita,hogy az mszmpőcsből avanzsált kdnpöcsök jól élnek a dög húson!
kereső
Na, most őszintén ki nem x@rja már le ezt a gumicsontot. Ez már csak arra jó, hogy tereljük a figyelmet, a földtörvény módositásról- hurrá gazdák, akik osztatlan közös földterületen gazdálkodtok- , a repülőtér vásárlásról, az egyre romló életszinvonalról- és arról, hogy kormány csődbe vitte az országot. Akinek volt egy kis józan paraszti esze, az eddig is tudta, hogy orbán korrupt- elmondta ő maga is a magánrepülőgépes meccslátogatások kapcsán, azt is tudta mindenki- hogy a kormány korrumpál sok tizezzer/száz?? kliensét a különböző pénzek kifizetésével. Mindezt eddig is tudhatta , aki akarta. Nem nagy szenzáció- , hogy orbán egy végtelenségig korrupt, tolvaj, és hatalommániás sz@r-és senkiházi.Hatalma megtartásához meg kellenek az ilyen emberek, mint schmidt és családja, és a többi- Magyarországon 500-750 ezer család a közpénzek haszonhúzója. Ebben nincsenek benne azok- akik piszok jól járnak a 'családpolitikai mekkával".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.