Augusztus 19-én, egy nappal Orbán Viktor fontos keleti szövetségeseinek érkezése előtt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be, hogy a Qanot Sharq üzbég légitársaság elindítja a közvetlen Budapest-Taskent repülőjáratot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na jól van no, holnap utazom a Taskentba, ne rajtam múljon. Hol van az a Taskent amerikába? Vagy Kentbe? Jó de mi az a Tas?

Ott biztos nagyon jó lehet ha a sziártó is odajár, biztos vannak ott pasik. Vagy csak akkumulátorok? Mer azt biztos nagyon szereti. Az oviban is laposelem volt a jele.
Nessy
Feltehetően ezek a fránya magyarok inkább Horvát országba mentek az Adriára, hazánk nagyjaival együtt, Taskent helyett!
human
Ha valamit szeretek a fideszben az a megfontoltság és az előrelátás képessége. ... Ja nem.
human
Lazán idevág a repülőtér megvásárlása. Miért van annyira rá szüksége Orbánnak mikor kong a kassza, hatalmas hiteleket kell felvenniük? Egyértelmű, hogy van valami oka. Szerintem el akarnak valamit vagy valakit rejteni a repülési naplóban. Kényes szállítmány, esetleg orosz ügynökök? Akárhogy is, mi ráfizetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.